او با بیان اینکه گندم با کیفیت و یکنواختی به کارخانههای آرد سازی ارائه میگردد، افزود: اختلاف در کیفیت آرد کارخانجات به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست و میبایست آرد با کیفیت به واحدهای خبازی استان تحویل گردد. وفائی نژاد گفت: در صورتی که کارخانجات نسبت به نوسازی تجهیزات و ارتقاء کیفیت […]
او با بیان اینکه گندم با کیفیت و یکنواختی به کارخانههای آرد سازی ارائه میگردد، افزود: اختلاف در کیفیت آرد کارخانجات به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست و میبایست آرد با کیفیت به واحدهای خبازی استان تحویل گردد.
وفائی نژاد گفت: در صورتی که کارخانجات نسبت به نوسازی تجهیزات و ارتقاء کیفیت آرد تولیدی خود اقدام نکنند و کیفیت آرد آنها مورد رضایت خبازان و همچنین تایید دستگاههای ذیربط از جمله دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل استاندارد و غله نباشد آرد این کارخانجات کسر و به کارخانجاتی که آرد مناسب و با کیفیتی تولید میکنند اختصاص داده خواهد شد.
او اختصاص آرد تولیدی چند کارخانه به یک واحد خبازی را ظلم به کارخانجاتی که آرد با کیفیت تولید میکنند عنوان کرد و گفت:در طرح تامین آرد هر واحد خبازی تنها از یک کارخانه آرد سازی، واحدهای تولیدی که آرد با کیفیت پایین ارائه میکنند ملزم به ارتقاء کیفیت آرد خود میباشند.
وفایی نژاد افزود: در راستای ارتقاء کیفیت آرد و نان استان با کارخانجاتی که با عدم رعایت اصول آسیابانی به تولید آرد بدون کیفیت و یا همچنین نول کشی ازگندم یارانهای اقدام میکنند برخوردهای جدی و قانونی همچون کسر یا قطع سهمیه با متخصصین صورت میگیرد.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: با هماهنگیهای بعمل آمده در صورت گزارش اکیپهای بازرسی هرگونه تعطیلی خودسرانه و یا کسری آرد خبازیها، با معرفی واحدهای مختلف به تعزیرات حکومتی برخورد جدی و قانونی در کوتاهترین زمان ممکن انجام خواهد شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: خبازیها در صورت عدم رعایت شیوه نامههای بهداشتی مرتبط با ویروس کرونا از سوی نانوایان در مرحله اول به واحد صنفی متخلف تذکر داده خواهد شد و در صورت تکرار با اعلام دستگاههای نظارتی و ذیربط از جمله اداره صمت و دانشگاه علوم پزشکی، اداره غله نسبت به تعطیلی و قطع سهمیه واحد متخلف و اختصاص آن به نزدیکترین خبازی منطقه اقدام خواهد کرد.
وفایی نژاد افزود: با توجه به پیک شیوع کرونا در استان اجرای شیوه نامههای بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی در زمان دریافت نان توسط شهروندان و نحوه رعایت مسائل بهداشتی فردی و عمومی از سوی متصدیان و کارکنان واحد خبازی میتواند به عنوان اقدامات پیشگیرانه از ابتلای هموطنان به این بیماری باشد.
وفائی نژاد با بیان اینکه افراد شاغل در نانوائی در صورت داشتن علایم ابتلا هرگز به محل کار خود مراجعه نکنند، گفت: کارکنان شاغل در خبازیها باید از ماسک و کلاه مناسب استفاده کنند و تمامی تجهیزات نانوائی و سطوحی که نان روی آن قرار میگیرد به صورت روزانه و قبل از شروع کار ضد عفونی و گند زدایی شود.
او ادامه داد: واحدهای خبازی ضرورت دارد تا حد امکان از دستگاه کارتخوان جهت جلوگیری از تبادل پول نقد اقدام کرده و در صورت ارائه پول نقد از سوی مشتری از پنس جهت جابه جایی استفاده شود.
وفائی نژاد افزود: در هر واحد صنفی خبازی یک نفر به عنوان فروشنده، صرفاً برای اخذ وجه باید حضور داشته باشد و این فرد در فرآیند تولید و توزیع نان نباید دخالت کنند.
او جلوگیری از ورود افراد متفرقه به داخل واحد صنفی شستشو مکرر دستها هر نیم ساعت یکبار و استحمام روزانه کارکنان و شستشوی لباس آنها را از دیگر نکات بهداشتی دانست که همه خبازیها موظف به اجرای آن هستند.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: طرح تشدید نظارت و بازرسی بر واحدهای خبازی به منظور چگونگی اجرای شیوه نامههای بهداشتی پیشگیری و کنترل بیماری کرونا در کنار سایر اقدامات و بازرسیهای ذاتی دستگاههای مرتبط از جمله دانشگاه علوم پزشکی و اداره صمت در شهرستانها در حال اجرا است.