مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران گفت: سال گذشته بیشتر روی برنامه تهران هوشمند متمرکز بودیم که خوشبختانه این برنامه در کنگره جهانی شهر هوشمند به عنوان یکی از ۶ برنامه برتر انتخاب شد. همچنین توسعه سامانه «تهران من» نیز یکی از مهمترین برنامههای کاری ما بوده است. این سامانه به عنوان درگاه […]
مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران گفت: سال گذشته بیشتر روی برنامه تهران هوشمند متمرکز بودیم که خوشبختانه این برنامه در کنگره جهانی شهر هوشمند به عنوان یکی از ۶ برنامه برتر انتخاب شد. همچنین توسعه سامانه «تهران من» نیز یکی از مهمترین برنامههای کاری ما بوده است. این سامانه به عنوان درگاه واحد و محور اصلی خدمات غیرحضوری و شهروندی توسعه مییابد و تا کنون بیش از ۳۰ سرویس در آن ارائه شده است.
دکتر محمد فرجود، با اشاره به خدمات «تهران من» مثل سرويسهای خودرویی و ترافیکی، پارک حاشیهای، عوارض، خلافی، قبوض و… گفت: تمرکز و اولویت ما بیشتر در حوزه خدماتی است که تعداد کاربران و استفادهکنندگان زیادی دارد. اما سرویسهای مرتبط با شهرسازی با وجود اینکه در این حجم تقاضا ندارد، به دلیل فرایند طولانی و بعضا دشوار، در تلاش برای غیرحضوری کردن برخی مراحل آن بودهایم.
دبیر شورای راهبردی تهران هوشمند درباره خدمات شهرسازی افزود: این فرایندها ناگزیر دارای مراحل حضوری است. اما مردم با ورود به سامانه تهران من به نشانی my.tehran.ir میتوانند در کارتابل شهروندی خود آخرین وضعیت پرونده ملک خود را مشاهده کنند و بسیاری از مدارک را بدون مراجعه حضوری به شهرداری یا دفاتر خدمات الکترونیک از خانه مشاهده و در صورت نیاز چاپ نمایند. بنابراین موفق شدیم بسیاری از مراجعات را در این حوزه کاهش دهیم.
فرجود در خصوص بارکدهای یکپارچه تاکسیها گفت: شهروندان تهرانی میتوانند با استفاده از این بارکدهای یکپارچه، با اغلب اپلیکیشنهای پرداخت کرایه که روی موبایل خود دارند، هزینه تاکسی را پرداخت کنند و نیازی به استفاده از پول خرد نیست.
ابلاغ اعتبار ۸۰ میلیارد ریالی کمک سرانه آموزشی به مدارس استثنایی کشور
رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی از ابلاغ اعتبار ۸۰ میلیارد ریالی کمک سرانه آموزشی مدارس استثنایی طی چند روز آینده خبر داد.
سید جواد حسینی ضمن اعلام این خبر بابیان اینکه حضور باکیفیت در مجامع راهی بهسوی اجتماعی شدن سازمان است اظهار کرد: یکی از برنامههای سازمان آموزشوپرورش استثنایی انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک با دستگاهها و سازمانهای مردمنهاد است و در این راستا ۷ تفاهمنامه منعقدشده است و مراحل انجام بیش از ۲۰ تفاهمنامه دیگر ازجمله تفاهم با سازمان بهزیستی و وزارت بهداشت نیز در حال انجام است.
حسینی خواستار نظارت مستمر شورای معاونین بر اجرایی شدن برنامههای سه بسته تحولی سازمان آموزشوپرورش استثنایی شد و اظهار کرد: بر اساس بسته تحولی مدرسه انطباقی ۳۲ مدرسه پذیرا و ۳۲ مدرسه اتیسم در استانهای کشور باید بهصورت الگویی و در سال جاری مناسبسازی به لحاظ فضا و شیوههای آموزش شوند. وی افزود: پیگیری اخذ اعتبار لازم از سازمان نوسازی مدارس و مرکز امور بینالملل وزارت آموزشوپرورش برای مناسبسازی این مدارس باید با جدیت دنبال شود. رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی بابیان اینکه بر اساس برنامه نهضت توانافزایی در سال جاری ۱۰ هزار نفر از دانش آموزان استثنایی از تجهیزات آموزشی و توانبخشی بهرهمند خواهند شد، افزود: بخشی از اعتبار لازم برای این برنامه از طریق بنیاد برکت و برخی بانکها تأمین خواهد شد و هفته معلولین فرصت بسیار خوبی برای جلب مشارکت سایر نهادها و خیرین در این زمینه است.
حسینی خواستار راهاندازی پایگاه جامع آموزش در تمامی استانها شد و افزود: در ۷ استان کشور این پایگاهها راهاندازی شده است و با تدوین شیوهنامه اجرایی بهزودی در بقیه استانها نیز پایگاه جامع آموزش با تکیهبر شیوههای آموزش مجازی راهاندازی خواهد شد.
توزیع کیتهای تشخیص سریع کرونا
در مراکز منتخب
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت از توزیع کیتهای تشخیص سریع آنتیژن ویروس کووید-۱۹ از امروز خبر داد و گفت: این تست برای مراجعینی است که برای گرفتن مراقبت به مراکز خدمات جامع سلامت منتخب کووید-۱۹ مراجعه میکنند. دکتر سیامک سمیعی با بیان اینکه طبق دستور معاون بهداشت وزارت بهداشت، کیتهای تشخیص سریع آنتیژن ویروس کووید-۱۹ از امروز توزیع میشوند، گفت: بر این اساس تا پایان هفته تمام دانشگاههای علوم پزشکی سهمیه کیت سریع آنتیژن خود را دریافت میکنند. وی افزود: در مرحله اول مصرف تقریبی یک هفته دانشگاهها بر اساس جمعیتشان در اختیارشان قرار میگیرد. در این مرحله هدف تامین کیتهای مورد نیاز فعالیتهای دانشگاهها در گام چهارم است.
سمیعی با بیان اینکه نمونهبرداری و آزمایش بر اساس پروتکلهای ابلاغی انجام میشود و هزینهای برای گیرنده خدمت ندارد، ادامه داد: این وسایل برای انجام آزمایش در آزمایشگاه نیست، بلکه برای مواردی مانند مراجعینی است که برای گرفتن مراقبت به مراکز بهداشتی_ درمانی منتخب یعنی مراکز خدمات جامع سلامت منتخب کووید-۱۹ مراجعه میکنند. باید توجه کرد که در آزمایشگاههای کووید-۱۹ همچنان تست PCR انجام میشود.
به گزارش ایسنا، پیش از این نیز سمیعی در گفتوگو با ایسنا، اعلام کرده بود که در مراکزی که امکان انجام آزمایش آنتیژن ویروس به روش تشخیص سریع را خواهند داشت، نیازی به ارسال نمونه به محل دیگر وجود نداشته و نتیجه هر آزمایش معمولاپس از ۱۵ تا ۳۰ دقیقه قابل گزارش خواهد بود.