آغاز جذب گردشگر از جامعه ۵۰ میلیونی شیعیان هند
آغاز جذب گردشگر از جامعه ۵۰ میلیونی شیعیان هند

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: جذب گردشگر از جامعه ۵۰ میلیونی شیعیان هند با حضور سفیر ایران در این کشور آغاز شد. ابوالفضل مکرمی‌فر بیان کرد: بر اساس جلسه‌ای که با حضور سفیر ایران در هند، رئیس دفاتر خدمات مسافرتی استان و جمعی از فعالان حوزه گردشگری در سازمان میراث […]

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: جذب گردشگر از جامعه ۵۰ میلیونی شیعیان هند با حضور سفیر ایران در این کشور آغاز شد.
ابوالفضل مکرمی‌فر بیان کرد: بر اساس جلسه‌ای که با حضور سفیر ایران در هند، رئیس دفاتر خدمات مسافرتی استان و جمعی از فعالان حوزه گردشگری در سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی داشتیم، نخستین اقدام در این راستا از سوی اداره کل برگزاری نمایشگاه برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری این استان خواهد بود.
وی افزود: همچنین با توجه به علاقه‌مندی‌های مردم هندوستان این نمایشگاه به ارائه ظرفیت‌های فرهنگی خواهد پرداخت و در حوزه‌های مختلف مذاکره با مقامات گردشگری هندوستان انجام خواهد شد. مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی اظهار کرد: شرکت‌های گردشگری خراسان رضوی با شرکت‌های گردشگری هندی مرتبط خواهند شد و در زمینه جذب گردشگر از هند همکاری خواهند کرد.

قفل‌های دست‌ساز آذربایجان کتاب شد

کتاب قفل‌های دست‌ساز آذربایجان نوشته رحمان احمدی‌ ملکی را مؤسسه تألیف، ترجمه و نشر آثار هنری(متن) منتشر کرد. این کتاب در چهار فصل شامل پیشینه تاریخی قفل‌سازی، قفل‌های ثابت چوبی، قفل‌های ثابت فلزی و قفل‌های آویز تهیه شده است.
کتاب قفل‌های دست‌ساز آذربایجان را مؤسسه تألیف، ترجمه و نشر آثار هنری (متن) در ۳۵۶ صفحه و با شمارگان ۵۰۰ نسخه، با بهای ۶۰هزار تومان روانه بازار کتاب کرده است. علاقه‌مندان برای تهیه کتاب می‌توانند به نشانی خیابان ولی عصر(عج)، پایین‌تر از چهارراه طالقانی، شماره ۱۵۵۰، کتاب‌فروشی فرهنگستان هنر مراجعه کنند.

عضویت اصفهان در شبکه شهرهای خلاق

اصفهان، نخستین و یکی از چهار شهر ایرانی عضو شبکه شهرهای خلاق دنیاست که مسئولان و کارشناسان تاکید دارند این امر، فرصتی گرانبها برای رونق گردشگری مبتنی بر صنایع دستی همراه با خلاقیت و نوآوری است. شبکه شهرهای خلاق یونسکو در سال ۲۰۰۴ میلادی و با هدف تقویت همکاری میان شهرهایی که خلاقیت را به‌ عنوان عامل راهبردی توسعه پایدار در زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی به رسمیت شناختند، آغاز به کار کرد. شهر خلاق، سرشار از فعالیت‌های نوآورانه است و محیط شهری می‌تواند زمینه نمایان شدن استعدادها و خلاقیت‌های شهروندان را فراهم کند. شبکه شهرهای خلاق یونسکو هفت زمینه خلاق را زیر پوشش خود قرار می‌دهد که شامل صنایع دستی و هنرهای مردمی، طراحی، فیلم، خوراک شناسی،‌ ادبیات،‌ هنرهای رسانه‌ای و موسیقی است.
در زمان حاضر حدود ۲۴۶ شهر از بیش از ۸۰ کشور عضو این شبکه هستند و دیگر شهرهای ایرانی عضو این شبکه، رشت (زمینه خوراک شناسی)، سنندج (زمینه موسیقی) و بندرعباس (زمینه صنایع دستی و هنرهای مردمی) است.