آغاز مطالعات فرونشست زمین   در فرودگاه امام خمینی (ره)
آغاز مطالعات فرونشست زمین   در فرودگاه امام خمینی (ره)

      رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از آغاز مطالعات فرونشست زمین در محوطه فرودگاهی امام(ره) خبر داد. محمد شکرچی زاده بخشی از فعالیت های پیش روی آن مرکز را در تفاهمی که با دیگر زیرمجموعه های وزارتخانه از جمله شرکت شهر فرودگاهی امام (ره) در دست انجام دارد، برشمرد. رییس مرکز […]

 

 

 

رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از آغاز مطالعات فرونشست زمین در محوطه فرودگاهی امام(ره) خبر داد.

محمد شکرچی زاده بخشی از فعالیت های پیش روی آن مرکز را در تفاهمی که با دیگر زیرمجموعه های وزارتخانه از جمله شرکت شهر فرودگاهی امام (ره) در دست انجام دارد، برشمرد.

رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: مجموعه همکاری های مشترکی را با شرکت شهر فرودگاهی امام (ره) برای سال جدید در برنامه داریم که بخشی از آنها شامل برنامه‌های مطالعاتی در فرودگاه‌هاست.

شکرچی زاده یادآور شد: سال گذشته پروژه روسازی رویه‌های فرودگاهی در فرودگاه امام (ره) انجام شد که پروژه مفیدی به منظور مدیریت نگهداری روسازی فرودگاه‌ها به شمار می‌رود. با انجام این پروژه می توان منابعی را که برای روسازی رویه های مسیر فرودگاهی اختصاص می یابد را در درازمدت کاهش داد.

وی از دیگر پروژه های انجام شده را روسازی بتنی بخشی از راه های دسترسی فرودگاه عنوان کرد و افزود: نظارت عالی بر انجام پروژه روسازی بتنی بخشی از راه های دسترسی به فرودگاه امام را مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی برعهده داشت و این پروژه، پروژه موفقی بوده است.

رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از دیگر پروژه های مهم و در دستورکار مرکز را انجام مطالعات و بررسی موضوع فرونشست زمین در محوطه فرودگاه امام (ره) برشمرد و توضیح داد: مطالعات فرونشست با توجه به حساسیتی که وجود دارد در حال انجام است.

به گفته شکرچی زاده، موضوع مقاوم سازی تعدادی از ساختمان های فرودگاه امام از دیگر مواردی است که از سوی مرکز پیگیری می شود که قراردادهای آن در حال انعقاد است.

وی ادامه داد: امید است در سال جدید، ارزیابی و مقاوم سازی تعدادی از ساختمان های فرودگاه امام را به سرانجام برسانیم.  در نظر است تا به شکل گسترده در موضوعات فنی مرتبط با فرودگاه، همکاری نزدیکی با شرکت شهر فرودگاهی امام(ره) داشته باشیم که خوشبختانه اینکار در قالب تفاهم نامه سیاستگذاری شده است.

رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی همچنین از نصب و استقرار یک دستگاه شتاب نگار نسل جدید در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) خبر داد و گفت: سال گذشته به دستور وزیر راه و شهرسازی، یک دستگاه شتاب نگار نسل جدید در فرودگاه امام (ره) نصب شد.

وی افزود: با توجه به حساسیتی که محوطه فرودگاهی و ساختمان‌های فرودگاه دارد، می توانیم اطلاعات دقیقی را از وضعیت لرزه نگاری منطقه فرودگاهی داشته باشیم و اطلاعات آن آنلاین در اختیار مرکز تحقیقات و شرکت شهر فرودگاهی قرار می گیرد.

 

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی:

همکاری دولت و بخش خصوصی در تولید مسکن تقویت می‌شود

معاون وزیر و شهرسازی، فروش اقساطی را یکی از جذابیت‌های طرح اقدام ملی مسکن برای سازندگان و متقاضیان برشمرد و گفت: امکان خرید و فروش سهام مسکن در بازار سرمایه وجود دارد.

محمود محمودزاده در هجدهمین جلسه شورای‌عالی مسکن بر مشارکت دولت و بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: بهره‌مندی و استفاده از بازار سرمایه بنا به نظر وزیر راه و شهرسازی و تاکید دولت در بخش مسکن در دستور کار قرار گرفته است و فعال می‌شود.

وی ادامه داد: در چندین مورد، نظر اصلاحی روی قانون ساماندهی و تولید و عرضه مسکن وجود داشت که در جلسات متعدد، توافقاتی حاصل شد. با اصلاح قانون ساماندهی، تحرکی در بخش مسکن ایجاد می‌شود؛ بدین معنا، علاوه بر مسئولیت در تامین مسکن، تامین خدمات توسعه شهری نیز فعال خواهد شد.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با اشاره به این مطلب که برای فعال کردن بازار سرمایه در چندین مورد تفاهم حاصل شده است، افزود: فعال کردن صندوق‌های زمین و ساختمان و تامین زمین موردنیاز تولید مسکن با اصلاح آیین‌نامه بر اساس مشکلاتی که سازمان ملی زمین و مسکن، شرکت عمران شهرهای جدید و شرکت بازآفرینی داشت، در جریان است.

محمودزاده گفت: با اصلاح قانون ساماندهی و تولید و عرضه مسکن، تحرکی در بخش تولید مسکن ایجاد می‌شود و می‌توان علاوه بر تامین مسکن، تامین خدمات و توسعه شهری را نیز همزمان انجام داد و فعال کرد.

وی یادآور شد: هم‌اکنون ۱۳ پروژه سازمان ملی زمین و مسکن، تعدادی از پروژه‌های شرکت عمران شهرهای جدید و همچنین شرکت بازآفرینی آماده یا در حال آماده شدن است که در تامین خدمات شهری آن، مشکلاتی وجود داشت که با اصلاح آیین‌نامه و تصویب آن در دولت مشکلات موجود، حل می‌شوند.

معاون وزیر راه و شهرسازی از تفاهم با سازمان بورس برای تامین سرمایه مستقیم بخش خصوصی در صندوق زمین و ساختمان خبر داد و گفت: چنانچه بخش خصوصی و فعالان صنعت ساخت و ساز بخشی از صندوق ها را اجاره کنند، توان تامین اعتبار صندوق‌ها وجود دارد.

محمودزاده موضوع مهم دیگر در بازار سرمایه را، تامین مصالح برشمرد و افزود: امکان خرید و فروش سهام‌ مسکن که تحت عنوان خرید متری مسکن شناخته می‌شد در بازار سرمایه وجود دارد.

وی فروش اقساطی را بزرگترین جذابیت طرح اقدام ملی مسکن، برشمرد و توضیح داد: با توجه به استراتژی وزارت راه و شهرسازی در خصوص تولید مستمر مسکن و نامگذاری سال جاری تحت عنوان جهش تولید، امکان مشارکت بخش خصوصی در تولید و عرضه مسکن فراهم شده است. بخش خودمالکی از جمله تمهیدات برای مشارکت بخش خصوصی در اجرای طرح اقدام ملی مسکن و تولید و عرضه آن است.