آقای خلیل‌زاده! استوری استقلالی‌ها را ندیدید؟
آقای خلیل‌زاده! استوری استقلالی‌ها را ندیدید؟

    آرتین زهرابی / اسماعیل خلیل‌زاده که نمی‌دانیم امروز از او باید با چه عنوانی یاد کنیم (دوست و مشاور وزیر یا رئیس هیئت مدیره باشگاه و سرپرست سابق استقلال!) پس از حضور در باشگاه استقلال گفت: هیئت مدیره‌ای که اختلاف نداشته باشد هیئت مدیره توانمندی نیست. منهای این نکته که خلیل‌زاده در هر […]

 

 

آرتین زهرابی /

اسماعیل خلیل‌زاده که نمی‌دانیم امروز از او باید با چه عنوانی یاد کنیم (دوست و مشاور وزیر یا رئیس هیئت مدیره باشگاه و سرپرست سابق استقلال!) پس از حضور در باشگاه استقلال گفت: هیئت مدیره‌ای که اختلاف نداشته باشد هیئت مدیره توانمندی نیست. منهای این نکته که خلیل‌زاده در هر کدام از این سمت ها به استقلال ورود کرد مدیر موفقی نبوده، می ماند بحث ادعای تازه او درباره اختلافات موجود در هیئت مدیره!
راستی این هیئت مدیره‌های ناهمگون که شاهکار بی‌بدیل وزارت ورزش در تاریخ دو باشگاه پرسپولیس و استقلال است آیا بر اساس ادعای اسماعیل خلیل‌زاده در اوج اختلاف، توانمند هستند؟ اگر این طور است می‌توانیم از او خواهش کنیم تعریف مدیران توانمند و تکنوکرات را بازگو کند؟ هیئت مدیره توانمند، قاعدتا شکل و شمایل مدیرانی است که باشگاه را از ورشکستگی نجات بدهند، چاله‌های عمیق دیگر بر سیاه چاله باشگاه اضافه نکنند و البته توان کنترل و مدیریت تیم کادرفنی را داشته باشند.
این هیئت مدیره توانمند به زعم آقای خلیل‌زاده با استراماچونی چه کرد؟ آیا هرگز توضحی قانع‌کننده پیرامون مذاکرات دوحه داده شد؟ این مدیران توانمند چرا نتوانستند استراماچونی را حفظ کنند و اگر توان حفظ او را نداشتند چرا این مربی را آوردند؟ مدیران پراختلاف اما توانمند استقلال چرا جلوی بیانیه‌ها و اعتراض‌های مفصل بازیکنان را نمی‌گیرند و آنها چرا از هیئت مدیره ناامید می‌شوند و برای حل مشکلات خود به آقای وزیر در فضای مجازی می‌نویسند؟
پرونده‌های متعددی از بازیکنان خارجی استقلال در کمیته انضباطی فیفا، یا مفتوح است یا به مرحله صدور رای و ابلاغ رسیده؛ این مدیران توانمند کدامیک از این مشکلات را حل کردند؟ هیئت مدیره پر اختلاف و البته توانمند استقلال چرا نمی‌تواند با فرهاد مجیدی صحبت کند؟ مسئله مجیدی چیست که وقتی پس از مدت‌ها از دبی به ایران برمی‌گردد به جای حضور در باشگاه استقلال، بی‌خبر به شمال می‌رود؟ این کجایش توانمدی است؟ این که همه‌اش شده اختلاف نظر!
استقلال در دل خود مدیرانی را می‌پروارند که مثل علی فتح‌الله‌زاده از اداره استقلال با این حجم مشکلات عاجزند اما پیشنهاد باشگاهداری از لیگ سوئیس دارند! شاید اسماعیل خلیل‌زاده هم در جاده فتح‌الله‌زاده رکاب می زند که اختلاف میان اعضای هیئت مدیره را تقبیح نمی کند و آن را به شکل توانمندی می‌بیند. خلاصه روزگار عجیبی است و مشخص هم نیست این قصه تا کجا ادامه دارد!