رسیدن عارف غلامی به شرایط بازی اتفاق خوبی برای خط دفاع استقلال محسوب می شود. در روزهایی که ماجرای سرباز شدن سیاوش یزدانی و محمدحسین مرادمند شوک بدی را به استقلال وارد کرده، یک اتفاق ویژه کادرفنی و هواداران را به آینده امیدوار کرده است. با نظر سازمان نظام وظیفه سیاوش یزدانی و محمدحسین […]
رسیدن عارف غلامی به شرایط بازی اتفاق خوبی برای خط دفاع استقلال محسوب می شود.
در روزهایی که ماجرای سرباز شدن سیاوش یزدانی و محمدحسین مرادمند شوک بدی را به استقلال وارد کرده، یک اتفاق ویژه کادرفنی و هواداران را به آینده امیدوار کرده است.
با نظر سازمان نظام وظیفه سیاوش یزدانی و محمدحسین مرادمند باید به خدمت سربازی بروند و حق حضور در ترکیب استقلال را ندارند. این موضوع نگرانی هایی رابرای کادرفنی و بازیکنان استقلال ایجاد کرده و دست فرهاد مجیدی را در خط دفاعی خالی کرده است.
در چنین شرایطی اما بازگشت عارف غلامی اتفاق خوبی برای استقلالی ها است. غلامی که به واسطه پارگی رباط صلیبی حدود ۸ ماه از میادین دور بود، در بازی روز گذشته مقابل فجرسپاسی در لیست ۲۰ نفره تیمش قرار گرفت و در ثانیه های پایانی نیز به عنوان بازیکن تعویضی به زمین رفت.
بازگشت عارف غلامی در شرایطی که روزبه چشمی و محمد دانشگر تنها بازیکنانی بودند که می توانستند در خط دفاعی بازی کنند، اتفاق خوبی برای آبی ها محسوب می شود. غلامی البته هنوز از نظر بدنی امکان ۹۰ دقیقه بازی در خط دفاع را ندارد اما او نیز رفته رفته به شرایط خوب می رسد.
همین که غلامی به شرایط بازی کردن رسیده مساله مهمی تلقی می شود. حتی اگر مشکل یزدانی و مرادمند تا پایان فصل هم حل نشود، حالا فرهاد مجیدی روزبه چشمی، محمد دانشگر و عارف غلامی را به عنوان مدافع وسط در اختیار دارد که باید از این موضوع نهایت استفاده را ببرد.
بی تردید غلامی نیز که قبل از مصدومیت یکی از مهره های مورد اعتماد دراگان اسکوچیچ در تیم ملی بود، حالا انگیزه زیادی دارد تا ماه های باقیمانده تا جام جهانی با درخشش در ترکیب استقلال بار دیگر به تیم ملی دعوت شود و بتواند پیراهن ایران را برتن کند.
استقلال در اندیشه جذب مدافع آزاد خارجی
چنانچه تلاش های مدیران استقلال بی نتیجه باشد، آبی پوشان برای جذب مدافع آزاد خارجی اقدام خواهند کرد.
استقلالی ها هنوز برای حل مشکل دو بازیکن سرباز خود ناامید نشده اند. مدیران این تیم طی ماه های گذشته سخت در تلاش بوده اند تا با استفاده از قوانین نظام وظیفه درخصوص تعویق در اعزام بازیکنان سرباز، زمان اعزام سیاوش یزدانی و حسین مرادمند را به تعویق بیندازند.
این اتفاق تاکنون بی نتیجه بوده و حتی چهارشنبه و در روز دیدار برابر فجرسپاسی نیز سازمان نظام وظیفه با انتشار اطلاعیه ای، از اعزام دو مدافع نامبرده خبر داد. پس از پیروزی آبی پوشان در آن دیدار، استقلالی ها با صدور اطلاعیه ای بلند بالا، به انتقاد از تصمیم صادره پرداخته و اعتقاد داشتند که یزدانی و مرادمند با استفاده از قوانین جاری کشور، قادر به تعویق در زمان اعزام خود خواهند بود.
با این حال و در صورت قطعی شدن اعزام دو مدافع این تیم، پلن دوم استقلالی ها جذب مدافع آزاد خارجی است. مدیران باشگاه در تلاش هستند تا اگر مشکل سیاوش یزدانی و حسین مرادمند حل نشود، بتوانند یک مدافع آزاد خارجی را به خدمت بگیرند.
از این رو تلاش ها برای یافتن یک مدافع باکیفیت و خارجی که آزاد باشد، آغاز شده است. باید دید مدیران استقلال در روزهای جاری موفق خواهند شد که اعزام یزدانی و مرادمند را به تعویق بیندازند و در صورتی که پاسخ منفی باشد، سریعا یک مدافع آزاد خارجی جذب خواهند کرد.
علیشاه هم میداند او زیرکانه خطا میگیرد؛
طارمی دکتری پنالتی گرفتن را تدریس کند!
مهاجم ایرانی پورتو به شکلی خود را روی زمین انداخت که داور آلمانی مجاب به گرفتن پنالتی مقابل لاتزیو شد.
به گزارش “ورزش سه”، در شاهین و ایرانجوان بوشهر در لیگبرتر و لیگ یک هم پنالتی میگرفت و پنالتی میزد. توجه بفرمایید! «پنالتی را میگرفت». کمی که در نظر افتاد، دعوتنامهی علی دایی به دستش رسید و لبیک گفت.
در پرسپولیس هم حکم ماهی شوریدهای داشت که بین مدافعین حریف، با حالتی که حین پا به توپ شدن به بدنش میداد، لیز میخورد و نفوذ میکرد و آنها چارهای نداشتند جز آنکه به خواستهی طارمی تن دهند و دو دستی آن هدیه را تقدیمش کنند، تحفهای به نام پنالتی که پیشکشش میکردند.
او نه تنها مورد غضب مدافعان، که داوران هم قرار گرفت و گاهی در فوتبال عاری از «وی. ای. آر» ایران کارتهای زرد هم نصیبش شد.
حدیث پنالتی گیری این پسر بوشهری با سفر به قطر هم ادامهدار شد و در الغرافه هنر خود را به رخ کشید و واژگان جدیدی را در دایرهی لغات گزارشگران عرب، قرار داد؛ «ضربة الجزاء، لصالح مهدی طارمی، في حرکة العجیب، حرکة الغریب، عجیباً، غریباً!!!»
کارگردانی طارمی در محوطهی جریمه حریفان، یک سریال بلندمدت بود؛ سریالی که در ریوآوه و پورتو در پرتغال ادامه پیدا کرد و همچنان هم طرفدار دارد.
پنالتیگیری مقابل تیمهای بزرگی مثل بنفیکا و اسپورتینگ در پرتغال و برابر یوونتوس در لیگ قهرمانان اروپا خشم هواداران تیمهای حریف را برانگیخت تا جایی که لقب غواص را نصیبش کردند، اما در برابر تصمیم داوران چارهای نداشتند جز تمکین.
دیشب هم طارمی بار دیگر فرشتهی نجات پورتو شد؛ این بار در برابر آبیوسفیدها و عروسهای شهر بیدفاع، رم. همه متوجه شدند که مهدی، پنالتی را به زور از حلقوم لاتزیو در آورد و در چنگ گرفت! هم تماشاگران، هم بینندگان پای تلویزیون، هم داور و بازیکنان دو تیم و هم خودش و داور که ابتدا به او کارت زرد نشان داد. حتی پدرش، علیشاه هم که در بندر پیر بوشهر پای تلویزیون بازی را تماشا میکرد فهمید که مهدی پنالتی را با هنر و زیرکی خودش گرفت.
اما وقتی از اتاق وی ای آر در گوش داور مخابره میشود بر اساس قوانین فوتبال و با دقت اندازهگیری کولیسوار، با اینکه میدانیم زرنگی کرده و فریبش را میخوریم، اما پنالتی است؛ قاضی میدان چارهای ندارد جز آنکه نقطه پنالتی را نشان دهد.
حالا یا باید فیفا قوانین پنالتی را تغییر دهد و یا دکترین پنالتیگیری استاد طارمی تدریس شود، حتی در اروپا.