اصلاح ۷۰ کیلومتر از شبکه برق استان کرمانشاه
اصلاح ۷۰ کیلومتر از شبکه برق استان کرمانشاه

    کرمانشاه – الهه فرهادی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه از اصلاح ۷۰ کیلومتر شبکه برق فیدر شاهینی شهرستان کرمانشاه در مانور سراسری تعمیر شبکه‌های فرسوده استان خبر داد. فیدرشاهینی مرکز کرمانشاه با طول ۷۰ کیلومتر و پیک بار۲۱۰ آمپر و با ماهیت کشاورزی- روستایی است. مهندس امیدعلی مرآتی؛ مدیرعامل این شرکت، […]

 

 

کرمانشاه – الهه فرهادی
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه از اصلاح ۷۰ کیلومتر شبکه برق فیدر شاهینی شهرستان کرمانشاه در مانور سراسری تعمیر شبکه‌های فرسوده استان خبر داد. فیدرشاهینی مرکز کرمانشاه با طول ۷۰ کیلومتر و پیک بار۲۱۰ آمپر و با ماهیت کشاورزی- روستایی است.
مهندس امیدعلی مرآتی؛ مدیرعامل این شرکت، با نظارت میدانی بر اجرای مانور سراسری، گفت: با توجه به بحرانی بودن فیدرشاهینی در سال ۹۹ از لحاظ تعداد قطعی و انرژی توزیع نشده و همچنین قدمت فیدر که فرسودگی تجهیزات در آن مشهود است، فیدر مذکور به عنوان پایلوت انتخاب شد.
وی بابیان اینکه جهت تعمیرات اساسی فیدر مذکور، تعداد ۲۴ اکیپ تعمیراتی از سراسر استان تجهیز گردید گفت: حدود ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم، به تعمیرات فیدر مذکور طبق سناریوهای تعریف شده، پرداختند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه درخصوص نوع تعمیرات انجام شده افزود: تعمیرات اساسی شامل تعویض مقره، عایق نمودن شبکه توسط کاورهای مخصوص مقره، قطع کننده، بوشینگ ترانس و همچنین تعویض پایه و استحکام مکانیکی شبکه، تعویض راس تیرهای کوتاه به سبب جلوگیری از پرنده زنی، تعویض جمپرها به سیم‌های روکشدار، رگلاژ نمودن خط و … بود.
این مسئول درخصوص تجهیزات مصرفی بیان داشت: تعویض ۲۰ اصله پایه فشار متوسط، تعویض ۳۰۰ مقره سرامیکی با سلیکونی، تعویض ۲۰۰ راس تیر کوتاه به بلند، انجام ۵۰ مورد ریگلاژ پایه و ۵۰ مورد شاخه زنی، تعویض جمپرها به سیم روکش دار به تعداد ۳۰ سری، نصب ۱۰ سری قطع کننده و ۱۰ سری برقگیر از جمله تجهیزات مصرفی در این مانور بود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه بیان داشت: به دلیل شرایط فراگیری بیماری کرونا همه این اقدامات به صورت مجزا، اما به صورت گسترده انجام شد و این فیدر نیز از حالت بحرانی خارج گردید.

 


بازدید مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر
از پایانه بین‌المللی مسافری بندر بوشهر

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان به همراه هیاتی از روند بازسازی و بهسازی پایانه بین‌المللی بندر بوشهر بازدید کرد.
سیاوش ارجمندزاده مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر به همراه معاونین خود از روند بازسازی و بهسازی و همچنین نحوه خدمات‌دهی براساس رعایت پروتکل‌های بهداشتی به مسافران در این پایانه دیدن کرد. ارجمندزاده عنوان کرد: پایانه بین‌المللی مسافری بندر بوشهر علاوه بر تاثیرگذاری در رونق گردشگری دریایی می‌تواند نقش موثری را در عرصه تجارت نیز ایفا نماید.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در این بازدید ضمن رضایتمندی از روند باسازی و تا کید بر لزوم رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی، افزود: با توجه به روند ارائه خدمات و حجم حضور مسافران در این پایانه رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی از الزامات بوده لذا تمامی زیر ساخت‌ها در این خصوص در اسرع وقت ایجاد شود.

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان همدان:
بیش از ۳۵ هکتار به سطح گلخانه‌های
استان همدان افزوده شده است
همدان- خبرنگار جمله
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان همدان گفت: از ابتدای سال ۱۳۹۹ تا آخر آبان‌ماه بیش از ۳۵ هکتار به سطح گلخانه‌های استان همدان افزوده شده است و تا پایان سال نیز برنامه احداث ۷۰ هکتاری گلخانه‌ها را در دستور کار داریم.
حجت اله شهبازی در جمع خبرنگاران به ضرورت احداث گلخانه‌ها و پیش روی به سوی کشت گلخانه‌ای اشاره کرد و افزود: در حال حاضر، ایجاد بالغ بر ۴۰۰ تا ۵۰۰ هکتار مجتمع گلخانه‌ای در استان همدان در مرحله برنامه‌ریزی، مطالعه و ایجاد زیرساخت قرار دارد که تا دو سال آینده زیرکشت خواهند رفت.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان همدان با تصریح بر اینکه طی چند سال اخیر شاهد افت منابع آبی و خشک سالی هستیم، مطرح کرد: بدین ترتیب بایستی بیش از پیش در راستای بهره‌وری گام برداریم و مهم‌ترین روش تولید و برنامه‌ریزی برای رسیدن به این بهره‌وری، استفاده از ظرفیت کشت گلخانه‌ای است.
این مسئول با بیان اینکه طی ۱۵ سال منتهی به سال ۱۳۹۷، سالانه حدود ۵.۹ هکتار به سطح گلخانه‌های استان همدان افزوده شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه سند راهبردی و عملیاتی سه ساله استان همدان (۱۳۹۸-۱۴۰۰) مقرر شده است تا جهش ویژه‌ای را در برنامه‌های استان همدان به لحاظ توسعه کشت گلخانه‌ای شاهد باشیم.
وی در ادامه این بحث تشریح کرد: در سال ۱۳۹۸، بیش از ۲۵ هکتار به سطح گلخانه‌های استان همدان افزوده شد و ۱۰ هکتار نیز در این راستا در دست احداث داشتیم، از سویی از ابتدای سال ۱۳۹۹ تا آخر آبان‌ماه نیز بیش از ۳۵ هکتار به سطح گلخانه‌های استان همدان افزوده شده است و تا پایان سال نیز برنامه احداث ۷۰ هکتاری گلخانه‌ها را در دستور کار داریم.
این مسئول با بیان اینکه تا پایان سال ۱۳۹۷، مساحت گلخانه های استان همدان برابر ۱۰۷ هکتار بوده است، گفت: این میزان در پایان سال ۱۳۹۸ به ۱۳۲ هکتار رسید و در این سطح کشت گلخانه ای، بیش از ۴۶ هزار تن تولیدات گلخانه‌ای داشتیم.
وی یادآور شد: در حال حاضر، ایجاد بالغ بر ۴۰۰ تا ۵۰۰ هکتار مجتمع گلخانه‌ای در استان همدان در مرحله برنامه‌ریزی، مطالعه و ایجاد زیرساخت قرار دارد که تا دو سال آینده زیرکشت خواهند رفت.