افزایش میزان ابتلا به کرونا در استان
افزایش میزان ابتلا به کرونا در استان

سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از کاهش شدید رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان خبر داد و گفت : طی یک هفته گذشته آمار  بیماران سرپایی در استان نیز بشدت  افزایش یافته است و بیمارستان‌های استان در آماده باش کامل قرار دارند. دکتر سیمین بابایی با اظهار این که رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شهرستان‌های […]

سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از کاهش شدید رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان خبر داد و گفت : طی یک هفته گذشته آمار  بیماران سرپایی در استان نیز بشدت  افزایش یافته است و بیمارستان‌های استان در آماده باش کامل قرار دارند. دکتر سیمین بابایی با اظهار این که رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شهرستان‌های مختلف استان نیز تفاوت دارد، توضیح داد: مثلا در شهرستان‌های دارای وضعیت قرمز کرونایی، استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی به مراتب از شهرهای نارنجی و زرد کمتر است و زیر ٤٥ درصد است، در حالی که انتظار ما بر عکس است و باید شاهد رعایت بیشتری در مناطق قرمز نسبت به مناطق زرد باشیم. وی با تاکید بر این که استفاده از ماسک حداقل مورد انتظار در رعایت پروتکل‌های بهداشتی است، افزود : البته زدن ماسک و رعایت فاصله فیزیکی در تمامی نقاط استان باید بالای ۹۰ درصد باشد تا بتوان سرعت شیوع کرونا را کنترل کرد و ضروری است شهروندان مراقب راه‌های ورود ویروس کرونا به بدن  یعنی دهان و بینی خود باشند.
دکتر بابایی با بیان اینکه با ماسک زدن صحیح بالای ۸۵ درصد از ورود ویروس به بدن جلوگیری می‌شود ، ادامه داد: تا زمان واکسیناسیون جمعی، مردم باید از ماسک استفاده کنند تا شیوع کرونا در استان کاهش یابد.
  دکتر بابایی سرعت ابتلا به کووید ١٩ در مازندران را بسیار بالا اعلام کرد و گفت : آمار بیماران بستری طی تقریبا یک هفته بیش از دو برابر شد، آماری که نشان می دهد کرونا با سیرعت زیادی در حال انتشار در استان و درگیر کردن شهروندان است و کمترین سهل انگاری ممکن است به ابتلای شهروندان بینجامد. وی افزود: طی یک هفته گذشته آمار  بیماران سرپایی در استان نیز بشدت  افزایش یافته است و بیمارستان‌های استان در آماده‌باش کامل قرار دارند.
سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از شهرستان آمل به عنوان یکی از پر خطر ترین شهرهای استان  از زمان شیوع کرونا یاد کرد و گفت : در آمل نشست‌های خانوادگی یکی از فاکتورهای مهم در ایجاد شرایط قرمز بوده است.
دبیر خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه خبرداد؛
فعالسازی ۱۶ واحد راکد استان در سال گذشته
  کرمانشاه – الهه فرهادی
دبیر خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه از فعالسازی ۱۶ واحد راکد استان در سال گذشته و در قالب جلسات ستاد تسهیل خبر داد.
فرهاد مرزی در نشست خبری به مناسبت روز صنعت که در خانه صنعت استان کرمانشاه برگزار شد با تبریک این روز به جامعه صنعت، تولیدکنندگان و صنعت گران اظهارداشت: در استان کرمانشاه هزارو ۱۲۰ واحد صنعتی دارای پروانه بهره‌برداری موجود است که از این تعداد ۷۸۰ واحد فعال و مابقی راکد هستند.
مرزی به صدور جواز تاسیس از سوی خانه صنعت و معدن استان برای واحدهای تولیدی اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۱۵۰۰ جواز تاسیس صادر شده که نشان دهنده افزایش متقاضیان است. وی بیان کرد: در سال ۱۳۹۸ که صدور جواز تاسیس در اختیار سازمان صمت استان بود، تنها ۲۰۰ جواز تاسیس برای واحدهای صنعتی و معدنی در کرمانشاه صادر شد. دبیر خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در حال حاضر چنانچه مشکلی وجود نداشته باشد، «صدور جواز تاسیس یک روزه انجام می‌شود”. مرزی اظهارکرد: برگزاری بخشی از جلسات ستاد تسهیل به خانه صنعت و معدن واگذار شده که سال گذشته ۱۵۱ جلسه را برگزار کردیم. مرزی عمده چالش‌های پیش روی صنایع و تولیدکنندگان استان کرمانشاه را با توجه به برگزاری مستمر ستاد تسهیل در خانه صنعت و معدن مربوط به «بانک‌ها، مالیات و تامین اجتماعی” عنوان کرد و گفت: ما نمی‌خواهیم کسی قانون شکنی کند، اما انتظار داریم قوانین ملایم‌تر و با تفسیر به نفع تولیدکننده خم شود تا در سالی که مقام معظم رهبری آن را با عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» نامگذاری کرده است مشکلات تولید کنندگان مرتفع گردد. وی همچنین از افتتاح اولین مجتمع فنی و حرفه‌ای ویژه خانه صنعت و معدن کشور در کرمانشاه در سال گذشته خبرداد و گفت: با توجه به اهمیت تربیت نیروی کار ماهر و ارتقای مهارت منابع انسانی در صنایع، نیروهای کار مشغول در شرکت‌ها و واحدهای صنعتی و معدنی در مجتمع فنی و حرفه‌ای خانه صنعت و معدن استان بصورت تخصصی آموزش می‌بینند.
رئیس انجمن معادن کرمانشاه خواستار احقاق حق مردم استان از بهره برداری معادن شد
  کرمانشاه – الهه فرهادی
رئیس انجمن معادن استان کرمانشاه با انتقاد از عدم حمایت از تولید در کشور گفت: در کشورهای دیگر برای تولیدکنندگان تمام زیر ساخت‌ها را با کمترین هزینه‌ها فراهم می‌کنند، زیرا رونق، توسعه، اشتغال و عدم وابستگی کشور به دست آنها است، اما در کشور ما فقط شعار حمایت از تولید سر می‌دهند. محمدرضا کارگر در نشست خبری به مناسبت روز صنعت که در خانه صنعت استان کرمانشاه برگزار شد با تبریک این روز به جامعه صنعت، تولیدکنندگان و صنعت گران اظهارداشت: استان کرمانشاه داری پنج پهنه معدن است، اما متاسفانه سازمان صمت پول شرکت نقش برادر که ایمیدرو باشد را پرداخت نکرده و به جای آن به آنان حق برداشت ۲۵ درصد بهره‌برداری از معادن را داده و چون خودشان شناسایی کننده معادن هستند بهترین و غنی‌ترین معادن مانند معادن سن آهن سنقر که از نظر قیمت غنی است برای خود بر داشته‌اند و منافع و سود مردم استان از آن کوتاه است. وی خواستار احقاق حق مردم کرمانشاه از بهره‌برداری معادن شد و از رسانه‌ها خواست این حق مردم استان کرمانشاه را به مسئولان برسانند تا مانع این حق خوری شوند. رئیس انجمن معادن استان کرمانشاه راهکار جلوگیری از خام فروشی معادن را فراهم کردن زیرساخت‌های تولید و حمایت دلسوزانه و واقعی از تولیدکنندگان دانست. کارگر با بیان اینکه لازمه جلوگیری از خام فروشی فراهم کردن زیرساخت برای تولید محصولات و کالا ها در کنار معادن است گفت: وقتی یک طرح تولیدی باید چند سال منتظر صدور مجوز باشد و بعد از طی کردن مراحل اداری و پرداخت هزینه صدور پروانه، باید خودش چند کیلومتر دکل برق، خطوط لوله گاز، آب و اینترنت و جاده بکشد، دیگر توانی برای تولید و جلوگیری از خام فروشی این واحد نمی‌ماند. رئیس انجمن معادن استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه از معادن نسبت به سیار استان‌ها کشور غنی نیست، از افزایش میانگین ۶۰۰ درصدی حق دولت از معادن انتقاد کرد و افزود: باید حق دولت براساس غنی بودن معادن و محروم بودن استان‌ها متناسب سازی شود. کارگر توضیح داد: معادن غنی و ضعیف وجود دارد مثلا سنگ معادن استانی مثل کرمان تنی ۲۰ میلیون تومان است اما بالاترین قیمت برای سنگ تزئینی کرمانشاه تنی یک میلیون تومان، واین اصلا انصاف نیست سهم دولت در همه معادن یکسان لحاظ شود. وی در ادامه گفت: ۲۷۰ واحد معدن در سطح استان وجود دارد که ۱۵۵ واحد آن فعال است و ۹۵ واحد این معادن استخراج سنگ لاشه است بقیه سنگ تزئینی و قیر است.
رئیس انجمن معادن استان در پایان، یکی از مشکلات عمده را نگاه حاکمیت ادارات به بهره‌برداران و سرمایه‌گذاران عنوان کرد و گفت: متاسفانه ادارات وقتی شخصی به آنها برای صدور مجوز و اخذ پروانه مراجعه می‌کند، نگاه این را ندارند او ارباب است که رجوع می‌کند و این کارمند خدمتگزار اوست و باید کارش را انجام دهد و برعکس برخورد می‌شود برحسب سلیقه کار آن را می‌پیچانند و مصوبات و گیرهای اداری رو می‌کنند و چند ماه و سال او را معطل می‌کنند.