امضای یادداشت تفاهم بین جمهوری اسلامی ایران  با جمهوری آذربایجان
امضای یادداشت تفاهم بین جمهوری اسلامی ایران  با جمهوری آذربایجان

طی نشستی در تبریز امضای یادداشت تفاهم بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان با هدف بررسی مسائل و مشکلات حمل ونقل بین المللی جاده‌ای انجام گرفت. با هدف بررسی مسائل و مشکلات حمل ونقل بین‌المللی جاده ای بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان طی نشستی در تبریز امضای یادداشت تفاهم صورت گرفت. جواد […]

طی نشستی در تبریز امضای یادداشت تفاهم بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان با هدف بررسی مسائل و مشکلات حمل ونقل بین المللی جاده‌ای انجام گرفت.
با هدف بررسی مسائل و مشکلات حمل ونقل بین‌المللی جاده ای بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان طی نشستی در تبریز امضای یادداشت تفاهم صورت گرفت.
جواد هدایتی مدیرکل دفترترانزیت حمل ونقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: در این نشست، چالش‌های پیش روی فعالیت رانندگان و شرکتهای حمل ونقل بین المللی مورد بررسی قرارگرفت و در این ارتباط به ویژه درخصوص کاهش هزینه‌ها و تشریفات مرزی در چهار پایانه مرزی بین المللی فعال مشترک تبادل نظر گردید.
هدایتی افزود: دو طرف تفاهم کردند، حداکثر مساعی را برای توسعه روابط اقتصادی دوجانبه در راستای رونق کریدورهای بین‌المللی مشترک بعمل آورند.
وی تصریح کرد: این نشست با اراده مقامات ارشد دو کشور مبنی برتوسعه هرچه بیشتر ارتباطات تجاری و حمل ونقل جاده ای دوجانبه و همچنین حمل و نقل کریدورهای بین المللی منطقه ای دارای کارکرد ترانزیتی برگزار شد.
طرفین ضمن ابراز خشنودی از روابط رو به رشد و همکاری های حمل ونقل، بر برگزاری جلسات دوره ای مستمر به منظور پیگیری کاهش مسائل و مشکلات موجود توافق کردند.
درپایان این نشست دوروزه روسای هیات جمهوری اسلامی ایران‌ و جمهوری آذربایجان یادداشت تفاهم مشترکی را امضا و مبادله کردند.
لازم به ذکر است حبیب حسن اف رئیس سرویس دولتی حمل ونقل بین المللی وزارت حمل ونقل، ارتباطات و فناوری نوین جمهوری آذربایجان سرپرستی هیات آذری را برعهده داشت.
مديركل بنادر و دريانوردی بوشهر خبر داد؛
افزایش ۸ میلیون تنی ظرفیت تخلیه 
و بارگیری کالا در بندر
مدیرکل بنادر و دریانوردی بوشهر از پهلوگیری کشتی با ظرفیت ۳۱ هزار تن برنج وارداتی در اسکله بندر بوشهر خبر داد و گفت: این امر نشان می دهد امکان پهلوگیری کشتی‌های تجاری با ظرفیت ۳۰ هزار تن در بندر بوشهر فراهم شده است .
سیاوش ارجمندزاده با اشاره به رونق تجاری و اقتصادی بنادر استان اظهار داشت: در استان بوشهر بنادر مختلف تجاری و اقتصادی فعال است و در راستای صادرات و واردات کالاهای نفتی و غیرنفتی فعالیت می‌کنند
به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، مدیرکل بنادر و دریانوردی بوشهر با بیان اینکه اجرا طرح مطالعه توسعه بنادر بوشهر در دستور کار قرار دارد، گفت: اکنون در ۳ بندر کنگان، بوالخیر و محمد عامری این موضوع در حال انجام است تا ظرفیت بنادر افزایش پیدا کند.
در هفته جهانی ایمنی راه عنوان شد؛
ارتقای ایمنی جاده‌ها، حیاتی است
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران ضمن گرامیداشت هفته جهانی ایمنی راه (۲۷ اردیبهشت تا ۲ خرداد) اظهار داشت: ارتقای ایمنی جاده ها دغدغه همیشگی و اولویت کاری راهداران بوده و امری حیاتی است.
 عباسعلی نجفی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران ضمن گرامیداشت هفته جهانی ایمنی راه (۲۷ اردیبهشت تا ۲ خرداد) اظهار داشت: ارتقای ایمنی جاده‌ها دغدغه همیشگی و اولویت کاری راهداران بوده و امری حیاتی است.
 نجفی در ادامه عنوان کرد: ایمنی راه‌ها باعث توسعه اقتصادی در کشور شده و حساسیت‌ها در این بخش توسط راهداران ما بسیار جدی‌ گرفته می‌شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌‌‌ای مازندران مهم‌ترین دستاورد افزایش ایمنی را در جاده‌های استان کاهش فوتی‌های تصادفات رانندگی عنوان کرد و گفت: با توجه به انتشار آمار حوادث رانندگی سال گذشته و بررسی وضعیت عملکردی این اداره کل در ارتقای ایمنی، مازندران موفق به کاهش متوالی پنج ساله در فوتی های ناشی از تصادفات ترافیکی در راه های برون شهری شده است.
 نجفی به اجرای طرح راهداری محوری «همزمان با سراسر کشور “در سطح محورهای استان اشاره کرد و افزود: با توجه به تردد ميليونی در جاده‌های مازندران، این طرح در سطح محور و در قالب اجرای روكش آسفالت، خط كشی، نصب علائم، اَشكار سازي نقاط پر حادثه، شانه سازی، تعویض گاردریل با نیوجرسی، رنگ آمیزی پایه ها و نرده ها، شستشو و ساماندهی علائم، اصلاح قوس‌ها و … با جدیت در دست اجراست.
وی با اعلام اینکه نهضت روکش آسفالت را در محورهای استان مازندران آغاز کردیم، گفت: برنامه‌ریزی برای اجرای این پروژه از محورهای شریانی(هراز ، کندوان و سوادکوه) و سپس محورهای اصلی، فرعی و روستایی آغاز شده است.
 نجفی در ارتباط با اقدامات انجام شده در خصوص عملیات جابه جایی نیوجرسی به جای گاردریل گفت: در سال گذشته ۶۵ کیلومتر عملیات مذکور در سطح محورهای اصلی استان انجام شده و این روند کماکان ادامه دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران به اجرای عملیات خط کشی در سطح محورهای استان اشاره و عنوان کرد: خوشبختانه با تمام محدودیت های اعتباری این اداره کل توانسته با برنامه ریزی و بازدیدهای میدانی صورت گرفته ، اقدامات گسترده ای در خصوص اجرای خط کشی در محورهای تحت پوشش خود انجام دهد.
وی در ادامه خاطر نشان ساخت: در همین راستا نیز ۳۵ نقطه پر حادثه در جاده های استان در سال گذشته توسط راهداران رفع و ایمن سازی شد.