انجمن بازیگران آمریکا برندگان خود را شناخت
انجمن بازیگران آمریکا برندگان خود را شناخت

    مراسم اعطای جوایز سالانه انجمن بازیگران آمریکا در دو بخش سینمایی و تلویزیونی برگزار شد. بیست و هشتمین دوره جوایز سالانه انجمن بازیگران آمریکا (SAG Awards) در مراسمی حضوری، برگزیدگان خود را معرفی کرد و «ویل اسمیت» برای بازی در فیلم «پادشاه ریچارد» جایزه بهترین بازیگر مرد را به خود اختصاص داد و […]

 

 

مراسم اعطای جوایز سالانه انجمن بازیگران آمریکا در دو بخش سینمایی و تلویزیونی برگزار شد. بیست و هشتمین دوره جوایز سالانه انجمن بازیگران آمریکا (SAG Awards) در مراسمی حضوری، برگزیدگان خود را معرفی کرد و «ویل اسمیت» برای بازی در فیلم «پادشاه ریچارد» جایزه بهترین بازیگر مرد را به خود اختصاص داد و «جسیکا چستین» نیز جایزه بهترین بازیگر نقش اصی زن را برای فیلم «چشمان تام فی» دریافت کرد.
تروی کوتسور برای فیلم «کودا» و «آریانا دبوس» برای بازی در فیلم «داستان وست ساید» نیز به ترتیب جایزه بهترین بازیگر زن و مرد نقش مکمل را به خانه بردند و جایزه اصلی بهترین تیم بازیگری نیز به فیلم «کودا» ساخته «سیاه هدر» اعطا شد.
«تروی کوتسو»، «رامیلیا جونز»، «اوگینو دربز»، «فردیا والش-پیلو»، «دنیل دورانت» و «مارلی متلین» تیم بازیگران فیلم سینمایی «کودا» را تشکیل می‌دهند که درباره دختری است که تنها عضو شنوای یک خانواده ناشنوا است.
در شاخه تلویزیونی هم جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای بازی در یک مینی سریال یا فیلم تلویزیونی به «مایکل کیتون» برای سریال «دوپسیک» رسید و «کیت وینسلت» نیز برای مینی‌سریال «میر اهل ایست‌تاون» بهترین بازیگر نقش اصلی زن شد.
جایزه بهترین بازیگر مرد سریال درام به «لی جونگ-جائه» برای سریال «بازی مرکب» اعطا شد و «جیسون سودکیس» بهترین بازیگر مرد سریال کمدی برای سریال «تادلسو» نام گرفت.
«ژان اسمارت» برای سریال «هَکس» و «جونگ- هو-یئون» برای سریال «بازی مرکب» هم به ترتیب جایزه بهترین بازیگر زن برای سریال کمدی و درام را به خانه بردند. اما جایزه بهترین تیم بازیگری سریال درام به «وراثت» اعطا شد و سریال «تادلسو» نیز به عنوان برنده جایزه بهترین تیم بازیگری سریال کمدی معرفی شد.

 

ماجرای اظهارنظر «سایه» درباره جنگ اوکراین

هوشنگ ابتهاج (ه‍.ا. سایه) در واکنش به اظهارنظری از او درباره بحران اوکراین می‌گوید: «این نظر من نیست. آقای ابطحی زنگ زد. حرف پیش آمد. من در میان حرف‌هایم به آقای ابطحی گفتم در بی‌بی‌سی یکی این‌طور می‌گفت. لابد آقای ابطحی بد متوجه شده و نقل قول من از دیگری را به عنوان نظر من نقل کرده است.»
میلاد عظیمی در پی روایت نقل‌قولی منتسب به هوشنگ ابتهاج (ه‍.ا. سایه) درباره جنگ اوکراین، گپ و گفتی با این شاعر پیشکسوت داشته و در صفحه خود نوشته است: «از سایه پرسیدم ماجرای اظهارنظرش راجع‌به جنگ اوکراین چیست. گفت کدام اظهارنظر؟ گفتم همان که آقای ابطحی نقل کرده است. گفت چه نقل کرده؟ گفتم چطور نشنیدید؟
گفت آلما این روزها حالش اصلا خوب نیست و من خیلی پریشانم. تا صدای زنگ تلفن را می‌شنوم حالم خراب می‌شود و می‌ترسم خبر بد باشد. خیلی از چیزی خبر ندارم.
نقل قول آقای ابطحی را برایش خواندم. خیلی تعجب کرد. گفت: «این نظر من نیست. آقای ابطحی زنگ زد. حرف پیش آمد. من در میان حرف‌هایم به آقای ابطحی گفتم در بی‌بی‌سی یکی این‌طور می‌گفت. لابد آقای ابطحی بد متوجه شده و نقل قول من از دیگری را به عنوان نظر من نقل کرده است. من یادم است گفتم دارم دیوانه‌بازی دنیا را تماشا می‌کنم.»
مولف کتاب «پیر پرنیان‌اندیش» (در صحبت سایه) در ادامه با بیان این‌که نقل یک سخن به معنای تایید یا رد آن سخن نیست و سایه نظری درباره روسیه و اوکراین و ناتو و ورشو نداده و از حمله روسیه حمایت نکرده نوشته است: «این ناجوانمردی است تحقیق نکرده و برای حرف نگفته به کسی فحش بدهید. دروغ و بهتان زشت است. از هر که باشد. سایه گفت دیگر خسته شده از این همه جعل و دروغی که به او نسبت می‌دهند. شعر جعلی. تصنیف و ترانه جعلی. خاطره جعلی. پر سیمرغ جعلی.»