بازیکنان تیم ملی بعد از بازی با لبنان اعلام کردند که «یک سال است لباسهای کهنه را میپوشیم و هر بار پس از شستوشو دوباره باید بپوشیم.» اما این اتفاق در حالی بود که فدراسیون فوتبال کمتر از سه ماه قبل از یک توافق دو سال خبر داده بود که تا جام ملتهای ۲۰۲۳ چین […]
بازیکنان تیم ملی بعد از بازی با لبنان اعلام کردند که «یک سال است لباسهای کهنه را میپوشیم و هر بار پس از شستوشو دوباره باید بپوشیم.» اما این اتفاق در حالی بود که فدراسیون فوتبال کمتر از سه ماه قبل از یک توافق دو سال خبر داده بود که تا جام ملتهای ۲۰۲۳ چین اعتبار داشت!
غلامرضا علیخانی، نماینده شرکت رابردومان در خصوص تأمین البسه تیمهای ملی فوتبال گفته بود: «طبق توافق صورت گرفته میان فدراسیون فوتبال و شرکت آلاشپورت، حمایت خودمان را از تیمهای ملی فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی (آقایان و بانوان) را آغاز کردیم تا ملیپوشان با آسایش و آرامش در مسابقات شرکت کنند. شرکت آلاشپورت تا پایان سال ۲۰۲۳ البسه کلیه تیمهای ملی فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی اعم از آقایان و بانوان را برعهده دارد. آن چه مسلم است کلیه لباسهایی که در تیمهای ملی مورد استفاده قرار میگیرد با کیفیت اصلی و تولید شده در کارخانه آلاشپورت است».
اما رفته رفته روند تولید پوشاک برای تیم ملی گام در مسیری گذاشت که نه تنها صدای تیم ملی فوتبال بزرگسالان را در آورده بود، بلکه سایر تیمهای ملی هم از داشتن لباسی با اسپانسر و در حد و شان تیم ملی ایران محروم شدند؛ به طوری که تیمهای ملی فوتبال زنان، فوتبال ساحلی مردان و تیم ملی زیر ۲۳ سال مردان بدون اسپانسر مشخصی در مسابقات حاضر شدند.
ایران برای صعود به جام جهانی «نونوار» میشود؟
پس از این ماجرا، هیچ یک از مسوولان فدراسیون فوتبال زیر بار کمی و کاستیها در زمینه پوشاک تیم ملی بزرگسالان و ادعای بازیکنان نرفتند که بازیکنان با لباسهای کهنه به میدان میروند اما هیچ کدام هم نتوانستند علنا ادعا کنند که ملیپوشان دروغ میگویند!
با این حال نماینده شرکت آلاشپرت چندی قبل ادعا کرده بود که با وجود فسخ قرارداد با این فدراسیون و به منظور کمک به تیمهای ملی تا پیدا کردن اسپانسر جدید، ۸۵۰ دست پوشاک در اختیار تیم ملی قرار داده بود که با توجه به برگزاری ۱۰ بازی ملی از بحرین تاکنون، این تعداد لباس نباید کم و ناکافی باشد و مشخص نیست پوشاک تیمهای ملی در کدام بخش استفاده شده است! علاوه بر این، همانطور که گفته شد برخی از تیمهای ملی هم با همان کیفیت و دوخت اما بدون اسپانسر در بازیهای بینالمللی حضور داشتند که گواهی بر دوخت و دوز این پوشاک در تولیدیهای داخل کشور دارد و ادعای واردات پوشاک از خارج از کشور و مساعدت فدراسیون فوتبال برای ترخیص اقلام از گمرک منطقی و قابل قبول نبوده و نیست. در سکوت فدراسیون فوتبال و انکار ادعای ملیپوشان ایران و مشکلاتی که در زمینه لباس تیم ملی وجود داشت، با این فراخوان برای عقد قرارداد با اسپانسر جدید، مشخص میشود که صحبتهای ملیپوشان بعد از بازی با لبنان پر بیراه هم نبوده اما تلاشهای مدیریت کنونی با سبک و سیاق خاص خود در مواجهه با مشکلات – اعم از بیتوجهی و کوتاهی در زمینه پاسخگویی – راه به جایی نبرده است.
بیاطلاعی باشگاه تراکتور از بیانیه مشترک پرسپولیس و همراهان
نام باشگاه تراکتور در بیانیه مشترک چند باشگاه علیه استقلال بدون اطلاع آنها قرار داده شده است.
(دوشنبه) بیانیهای با امضای باشگاههای پرسپولیس، تراکتور، مس رفسنجان، گلگهر سیرجان، ذوبآهن و نساجی در رابطه با پرونده بازیکن گابنی گلگهر منتشر شد که باشگاهها در این بیانیه علیه باشگاه استقلال موضع گرفتند. البته در این بیانیه به طور مستقیم نام باشگاه استقلال آورده نشده بود اما نشانههای داده شده در آن مستقیم به آبیهای پایتخت اشاره میکرد.
در بخشی از این بیانیه آمده بود: «به هیچوجه برای باشگاهها، قابل پذیرش نیست؛ مجوز بازی بازیکنی صادر شود، سپس به واسطه آن برای بعضی تیمهای خاص این فرصت و مجال فراهم آید که در صورت عدم کسب نتیجه مطلوب در زمین مسابقه، بتوانند خارج از آن، شرایط جدول رقابتها را تغییر دهند. این روزها شاهد فشار گسترده و سازمان یافته برای تحمیل این شرایط به لیگ و فدراسیون فوتبال در قالب ائتلافی از سوی اقلیتی از باشگاهها، بعضی رسانهها و همینطور بعضی فعالان شبکههای اجتماعی هستیم. اگر چنین تلاشی به نتیجه برسد، ضروری خواهد بود نهادهای قضایی کشور و نهادهای بین المللی فوتبال با ورود به موضوع مشخص سازند که مجموعه این سناریو، حاصل توطئه بوده است یا نه؟”
حالا با پیگیری خبرنگار ایسنا از باشگاه تراکتور مشخص شد که این باشگاه در جریان بیانیه مشترک شش باشگاه نبوده و بدون اطلاع تراکتوریها نامشان در بیانیه گنجانده شده است. پیش از این مس رفسنجان و ذوبآهن هم این موضوع را رد کرده بودند تا اکنون فقط نام پرسپولیس، گلگهر و نساجی در این بیانیه مانده باشد.
شکایت ۱۰۰ میلیارد تومانی جدید به فدراسیون فوتبال رسید!
یک شرکت خارجی که مسئولیت هماهنگی و برگزاری دیدارهای تدارکاتی و دوستانه را بر عهده دارد، با شکایت از فدراسیون فوتبال ایران در فیفا، خواستار غرامت سه میلیون یورویی از این فدراسیون شده است. این شکایت به علت «عدم تعهد فدراسیون فوتبال به پرداخت حق و حقوق این شرکت در ارتباط با هماهنگی و برگزاری یک بازی دوستانه» طرح شده است.
شکایت مربوط در ارتباط با بازی دوستانه تیمهای ملی ایران و ونزوئلا در ۲۲ آبان ۱۳۹۶ انجام شده که در کشور هلند برگزار شد و شاگردان کارلوس کیروش برنده این مسابقه شدند اما شرکت مذکور ادعا کرده که فدراسیون فوتبال وقت، به پیامها و مکاتبات این شرکت برای پرداخت حق و حقوق آنها پاسخ نداده است.
این شکایت به تازگی در فیفا طرح دعوا شده و هنوز اطلاعات زیادی در اختیار مسئولان فدراسیون فوتبال قرار نگرفته است. فدراسیون فوتبال در وهله نخست خواستار جزییات بیشتری از این شکایت خواهد شد تا در اسرع وقت در جلسات رسیدگی به این پرونده شرکت کند.
ظاهرا این غرامت سه میلیون یورویی بعد از بیتوجهی فدراسیون فوتبال به مبلغی در حدود ۲۰۰ دلار انجام شده است که در صورت تایید شکایت در فیف، بعد از غرامت ۶.۲ میلیون یورویی ویلموتس، یک فاجعه تمامعیار برای فدراسیون فوتبال خواهد بود.
با توجه به قیمت کنونی یورو در بازار ایران، این غرامت حدود ۱۰۰ میلیارد تومان برآورد میشود.
مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال این شکایت را تایید کرد و گفت، مسئولان حقوقی این فدراسیون در حال رسیدگی به این موضوع هستند.