بازدید شبانگاهی از ایستگاه مترو اقدسیه
بازدید شبانگاهی از ایستگاه مترو اقدسیه

    معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، شامگاه یکشنبه سوم اسفند ماه ۱۳۹۹ از مراحل پیشرفت عملیات اجرایی ایستگاه مترو اقدسیه بازدید به‌عمل آورد. با توجه به فعالیت شبانه‌روزی پیمانکاران ساخت ایستگاه‌های مترو در چند ماه اخیر و برنامه‌ریزی فشرده‌ای که به‌منظور آماده سازی ایستگاه‌های در حال تکمیل صورت گرفته است، سیدمناف […]

 

 

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، شامگاه یکشنبه سوم اسفند ماه ۱۳۹۹ از مراحل پیشرفت عملیات اجرایی ایستگاه مترو اقدسیه بازدید به‌عمل آورد. با توجه به فعالیت شبانه‌روزی پیمانکاران ساخت ایستگاه‌های مترو در چند ماه اخیر و برنامه‌ریزی فشرده‌ای که به‌منظور آماده سازی ایستگاه‌های در حال تکمیل صورت گرفته است، سیدمناف هاشمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران به همراه علی امام مدیرعامل شرکت مترو، آزیتا عارفی مجری خط ۳ و جمعی از مدیران شرکت پیمانکار ساخت ایستگاه اقدسیه، ضمن بازدید از ایستگاه مذکور، در جریان آخرین وضعیت پیشرفت عملیات اجرایی آن قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو)، ایستگاه اقدسیه یکی از ۱۲ ایستگاهی است که پیشرفت فیزیکی آن بالای ۹۴ درصد بوده و در صف افتتاح‌های پیش رو قرار دارد. عملیات عمرانی این ایستگاه که در خیابان موحد دانش (اقدسیه) نبش خیابان ندا قرار دارد، از سال ۱۳۹۱ آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود پس از افتتاح، روزانه حداقل ۱۴ هزار مسافر از آن استفاده کنند.

ویژه نامه شرق با بررسی رویکرد مدیریت شهر تهران منتشر شد؛
شهر نفروشی

همزمان با فرارسیدن آخرین ماه سال ۱۳۹۹، ویژه‌نامه شهر و شورا با تاکید بر بررسی ابعاد رویکرد جدید مدیریت شهری طی سه سال گذشته منتشر شد.
در این ویژه‌نامه که عملکرد و اقدامات شهرداری تهران از منظر نخبگان و مدیران و کارشناسان مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است، پیروز حناچی، شهردار تهران، از تغییر مفهوم کار کردن در شهر یاد کرده است و محسن هاشمی، رییس شورای اسلامی شهر تهران، از توقف تراکم فروشی در دوره جدید شهری سخن گفته است.
تیتر اصلی این ویژه‌نامه به اَبر پروژه مدیریت شهری در ۳ سال گذشته اشاره کرده است که آن را نفروختن شهر و پایبندی به طرح تفصیلی میداند. همچنین در مقدمه این ویژه‌نامه که به قلم عباس عبدی نوشته شده است، به اهمیت پرداختن به زیرساخت‌های نرم‌افزاری شهر اشاره شده و با بیان رویکرد شهروندان تهرانی نسبت به مدیریت شهر، این موضوع را تشریح کرده است که توجه به زیرساخت‌های نرم و فرهنگی که از جنس انسان‌محور کردن شهر است چه بسا از توسعه زیرساخت‌های سخت و فیزیکی اهمیت بالاتری دارد. در این ویژه‌نامه که اقدامات شهرداری در قالب محورهای گفتمانی چون؛ شهر هوشمند، حق بر شهر، توسعه پایدار، شهر زیست‌پذیر، تاب‌آوری شهری، حکمروایی شهری، شهر ایرانی-اسلامی و دیپلماسی شهری منعکس شده است؛ به نقطه نظرات و ایده‌های مدیران شهری، کارشناسان حوزه شهر و اعضای شورای اسلامی شهر تهران در خصوص رویکرد جدید مدیریت شهری و هر چه انسان‌محور کردن شهر تهران پرداخته است.
در این شماره از غلامرضا ظریفیان تا ایمانی جاجرمی و بسیاری از کارشناسان و مدیران شهری و اعضای شورای شهر گفت و گو و تحلیل گرفته شده است.