تعریف پروژه در حوزه برق گیلان با نگاه به حل مشکلات انجام می‌شود
تعریف پروژه در حوزه برق گیلان با نگاه به حل مشکلات انجام می‌شود

    مدیرعامل برق منطقه‌ای گیلان با تأکید بر ضرورت تقویت ارتباط میان مراکز علمی و دانشگاهی با صنعت، گفت: تعریف پروژه در حوزه برق گیلان با نگاه به حل مشکلات انجام می‌شود. بهمن داراب زاده در جلسه شورای معاونین با تأکید بر ضرورت تقویت ارتباط این حوزه با دانشگاه و صنعت، اظهار کرد: تلاش […]

 

 

مدیرعامل برق منطقه‌ای گیلان با تأکید بر ضرورت تقویت ارتباط میان مراکز علمی و دانشگاهی با صنعت، گفت: تعریف پروژه در حوزه برق گیلان با نگاه به حل مشکلات انجام می‌شود.
بهمن داراب زاده در جلسه شورای معاونین با تأکید بر ضرورت تقویت ارتباط این حوزه با دانشگاه و صنعت، اظهار کرد: تلاش شده تا در این شرکت به تحقیقات و پژوهش‌ها توجه ویژه‌ای شود.
وی با بیان اینکه توجه به تحقیق و پژوهش زمینه توسعه در هر حوزه‌ای را فراهم می‌کند، افزود: امروز بسیاری از کشورهای دنیا بخش قابل توجهی از درآمدهای ملی خود را به حوزه پژوهش و تحقیق اختصاص داده‌اند. داراب زاده با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر دفاع از جامعه نخبگان و حرکت علمی کشور، گفت: در شرایط فعلی، بیش از هر زمان دیگری نیازمند توجه به خودکفایی و قطع وابستگی هستیم که این نیز نیازمند ارتباط بیشتر صنعت با دانشگاه است.
وی با بیان اینکه در همین راستا به دنبال تقویت ارتباط مراکز علمی و دانشگاه با حوزه صنعت به ویژه برق هستیم، اضافه کرد: تعریف پروژه‌های مختلف و متنوع در شرکت برق گیلان و همکاری با دانشگاه‌های تراز اول کشور و مراکز علمی و دانشگاهی استان گیلان نیز در همین راستا بوده است.
داراب زاده با اشاره به اینکه تعریف پروژه‌ها در برق منطقه‌ای گیلان با نگاه کاربردی جهت حل مسائل و مشکلات حوزه برق انجام می‌شود، ادامه داد: انتظار می‌رود با بهره‌گیری از پتانسیل و ظرفیت مراکز علمی و دانشگاه و تلفیق تجربه با دانش بتوانیم قدم‌های مؤثری در حل مسائل حوزه صنعت برق استان برداریم. مدیر عامل برق منطقه‌ای گیلان صنعت برق را صنعتی زیربنایی و زیرساختی عنوان و تصریح کرد: انجام فعالیت‌های تخصصی، مهندسی و پیچیده در صنعت برق موجب شده تا صنعت برق از حساسیت ویژه‌ای برخوردار باشد. در دنیای امروز از بزرگ‌ترین فعالیت‌های اقتصادی، تجاری، صنعتی و… گرفته تا ریزترین و جزئی‌ترین آنها در زندگی روزمره، متأثر از انرژی برق بوده و در دنیای مدرن امروزی عملاً زندگی بدون برق یا میسر نبوده یا بسیار مشکل خواهد بود. وی با اشاره به تحریم‌های همیشگی و ظالمانه دشمنان علیه نظام، گفت: از ابتدای پیروزی بزرگ انقلاب و به خصوص در بخش ورود تکنولوژی در صنعت برق با تحریم‌های مختلفی مواجه بودیم اما صنعت برق با تکیه بر دانش بومی و خودباوری توانست وابستگی در عرصه صنعت برق را به حداقل برساند.
داراب زاده در ادامه به قدمت بیش از ۱۱۵ ساله صنعت برق استان گیلان اشاره کرد و ادامه داد: شرکت برق منطقه‌ای گیلان دارای ۷۱ پست فوق توزیع و انتقال و دارای حدود ۲۸۵۰ کیلومتر مدار خطوط فوق توزیع و انتقال است و مسئولیت انتقال انرژی برق از نیروگاه‌ها در سطوح ولتاژی ۶۳، ۱۳۲، ۲۳۰، ۴۰۰ کیلوولت و نهایتاً تبدیل این ولتاژ در سطح ۲۰ کیلوولت جهت تحویل به شرکت توزیع نیروی برق را برعهده دارد.

 

رئیس علوم پزشکی گلستان خبرداد؛
۴شهرستان دروضعیت هشدار

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از کاهش شیوع کرونا در استان خبرداد و گفت: در حال حاضر ۴۵۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های گلستان بستری بوده که از این تعداد ۹۳ بیمار در ICU هستند. عبدالرضا فاضل در ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا گلستان اظهارکرد: از زمان اجرای محدودیت‌های کرونایی در سطح استان و همکاری صنوف و مردم، روند ابتلا و بستری کووید ۱۹ در استان گلستان رو به کاهش است که امیدواریم با تداوم این روند، شرایط بهتری را در استان شاهد باشیم. وی افزود: استان در حال حاضر در وضعیت هشدار از لحاظ شیوع کرونا، بوده و شهرستان‌های گرگان، کردکوی، بندرترکمن. بندرگز در وضعیت هشدار و مابقی شهرستان‌های استان در وضعیت زرد از لحاظ شیوع کرونا قرار دارند. فاضل بیان کرد: در حال حاضر ۴۵۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که این عدد نسبت به هفته قبل کاهش یافته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت که ۹۳ بیمار کرونایی استان در بخش مراقبت‌های ویژه و ۳۸ بیمار هم به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند. وی تأکید کرد: از مردم می خواهم با توجه به سرد شدن هوا و افزایش عفونت‌های تنفسی توجه جدی به تهویه مناسب منزل و محل کار داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام خبر داد؛
فعالیت ۶۰ مرکز نیکوکاری در استان ایلام

مدیرکل کمیته امداد ایلام گفت: هم اکنون ۶۰ مرکز نیکوکاری وابسته به این نهاد در استان در حال فعالیت است.
قنبر موسی نژاد در سفر به بخش زرین آباد شهرستان دهلران و در بازدید از مرکز نیکوکاری بخش میمه بیان کرد: مشارکت در دستگیری از فقرا و نیازمندان و ایجاد پل ارتباطی بین خیرین و قشر نیازمند از مهم‌ترین رویکردهای مراکز نیکوکاری است.
وی با بیان اینکه مراکز نیکوکاری تاکنون عملکرد موفق و تأثیرگذاری در این استان داشته‌اند، از واگذاری امورات بیشتری به این مراکز خبر داد و گفت: در آینده بخشی از خدمات مددکاری این نهاد به مراکز نیکوکاری خصوصاً در زمینه ارائه خدمات مددکاری واگذار می‌شود و مقدمه این کار فراهم شده است به همین خاطر مراکز نیکوکاری نیاز به تقویت خود دارند. مدیرکل کمیته امداد استان ایلام به عملکرد مراکز نیکوکاری در بخش‌های میمه و زرین آباد اشاره کرد و گفت: ورود مرکز نیکوکاری میمه به موضوع آموزش و اشتغال نیازمندان اقدام ارزشمندی است که باعث تأثیرگذاری بیشتر مراکز نیکوکاری می‌شود.
موسی نژاد اضافه کرد: با توجه به اولویت برنامه توانمندسازی کمیته امداد برای خانواده‌ها، ایجاد اشتغال یکی از ابزارهای مهم در این زمینه است و مراکز نیکوکاری می‌توانند بیشتر وارد این عرصه شوند.