تمدید قراردادهای اجاره برای یک سال دیگر تمدید شد
تمدید قراردادهای اجاره برای یک سال دیگر تمدید شد

وزیر راه و شهرسازی از تصویب افزایش مبلغ وام ودیعه مسکن در ستاد اقتصادی کرونا خبر داد و گفت: تمدید قراردادهای اجاره برای یک سال دیگر تمدید شد. محمد اسلامی درباره تمدید قراردادهای اجاره مسکن با توجه به تداوم شرایط کرونا اظهار کرد: مصوبه تمدید یکساله قراردادهای اجاره مسکن در ستاد ملی کرونا تصویب شد. […]

وزیر راه و شهرسازی از تصویب افزایش مبلغ وام ودیعه مسکن در ستاد اقتصادی کرونا خبر داد و گفت: تمدید قراردادهای اجاره برای یک سال دیگر تمدید شد.
محمد اسلامی درباره تمدید قراردادهای اجاره مسکن با توجه به تداوم شرایط کرونا اظهار کرد: مصوبه تمدید یکساله قراردادهای اجاره مسکن در ستاد ملی کرونا تصویب شد.
وی با بیان این که وزارت راه و شهرسازی  تغییراتی در خصوص شرایط تمدید قراردادهای اجاره مسکن در نظر دارد، تصریح کرد: این تغییرات در کمیته اقتصادی کرونا مصوب شده و در ستاد هم طرح می شود و نتیجه آن را به زودی اعلام خواهیم کرد. وی با بیان این که در جلسه آتی ستاد ملی کرونا مصوبه جدید تمدید قراردادهای اجاره مسکن تصویب خواهد شد، افزود: تصمیمات جدید ستاد ملی کرونا پس از تصویب برای اجرا ابلاغ خواهد شد.
وی همچنین از تصویب پرداخت وام ودیعه مسکن خبر داد و گفت: وزارت راه و شهرسازی پیشنهاد افزایش مبلغ وام ودیعه مسکن را به ستاد ملی کرونا داده که امیدواریم در اسرع وقت مصوب و برای اجرا ابلاغ شود.
وزیر راه و شهرسازی گفت: با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا شورای حل اختلاف به هیچ عنوان حق صدور حکم تخلیه برای مستاجر ندارد. نماینده شورای حل اختلاف در کمیته‌های اقتصادی ستاد ملی کرونا حضور داشت و در جریان صدور حکم تخلیه برای مستاجران قرار گرفته‌اند.
اسلامی تاکید کرد: هیچ مالکی بدون شروط اعلام شده که بر اساس آن می‌توان حکم تخلیه گرفت، نمی تواند برای صدور حکم تخلیه اقدام کند، ضمن اینکه مستاجران مکلف هستند که حقوق مالک را رعایت کنند.

از سوی معاون اول رئیس جمهور؛
وام ۱۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی ابلاغ شد
معاون اول رئیس جمهور افزایش وام مسکن روستایی به ۱۰۰ میلیون تومان را به وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن ابلاغ کرد.
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور مصوبه هیئت وزیران در خصوص تسهیلات مسکن روستایی را به وزارت راه و شهرسازی، سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ابلاغ کرد.
بر اساس این مصوبه بانک مرکزی مکلف است نسبت به تعیین بانک‌های عامل و سهمیه هر کدام برای بهسازی و نوسازی ۲۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی، حاشیه شهرها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر اقدام کند. نوع ضمانت این تسهیلات، سفته زنجیره‌ای تعیین شده است.
سقف تسهیلات مذکور در سال جاری، ۱۰۰ میلیون تومان و دوره بازپرداخت آن ۲۰ ساله خواهد بود. بر اساس مصوبه مذکور، تسهیلات مسکن روستایی به صورت یارانه‌ای و با نرخ ۵ درصد است؛ سازمان برنامه و بودجه نیز مکلف خواهد شد مابه‌التفاوت این نرخ سود را با نرخ سود تسهیلات مصوب شورای پول و اعتبار که در حال حاضر ۱۸ درصد است، از محل بودجه سنواتی به بانک مرکزی بازپرداخت کند.
بنیاد مسکن نیز مکلف به همکاری با بانک مرکزی در زمینه تعیین سهمیه هر استان مبنی بر تعداد واحدهای مسکونی مشمول دریافت این تسهیلات در آن استان، شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی:
پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی رشت ۵۷ درصد است
مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی‌و‌دولتی با اعلام اینکه پیشرفت فیزیکی بیمارستان رشت ۵۷ درصد است تکمیل این بیمارستان بزرگ را منوط به تامین اعتبار دانست.
علی نبیان معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی در خصوص بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی رشت که توسط سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی در دست اجراست به ارائه توضیح پرداخت. معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی رشت در ۹ طبقه در حال احداث است، گفت: بخش‌های اورژانس، درمانگاه، رادیولوژی، اتاق‌های عمل، بخش مراقبت‌های ویژه، زنان و زایمان، نوزادان از بخش‌های پیش‌بینی شده برای بیمارستان رشت است.
به گفته مدیرعامل سازمان مجری‌ ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی، مساحت زمین بیمارستان رشت ۴۶ هزار مترمربع، مساحت ساختمان اصلی ۳۵ هزار و ۸۵ مترمربع و مساحت ساختمان جنبی ۲ هزار و ۳۴۱ مترمربع است.
وی تاکید کرد: تکمیل بیمارستان بزرگ رشت منوط به تامین اعتبار است. منتظر هستیم تا تامین اعتبار لازم برای تکمیل این بیمارستان انجام و پروژه در زمان مقرر تکمیل و تحویل شود.
بنا بر اعلام سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی، احداث بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی رشت که از سال ۱۳۸۷ آغاز شده است در ابتدا ۲۰۰ تختخوابی پیش‌بینی شده بود که بعدها با طرح توسعه‌ای بیمارستان به ۴۰۰ تخت ارتقا یافت و هم‌اکنون دارای ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی است.

رییس سازمان برنامه و بودجه:
۲ هزار مسکن محرومان تا پایان دولت دوازدهم
در مازندران افتتاح می‌شود
معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه گفت : تا پایان دولت دوازدهم ۲ هزار واحد مسکن محرومین در استان مازندران به بهره‌برداری می‌رسد.
محمد باقر نوبخت در آیین افتتاح هزار واحد مسکن محرومین استان مازندران با محوریت روستای « توساکله » بخش خرم آباد شهرستان تنکابن افزود : در سفر قبل مازندران مقرر گردید تا ۲ هزار واحد مسکونی برای خانواده هایی که توانایی مالی جهت ساخت مسکن را ندارند ، ساخته شود که یک هزار از این واحد ها ساخته و تحویل این افراد شده است.
وی اظهار داشت : دولت دوازدهم در این هشت سال تلاش زیادی برای خانه دار کردن افراد کم درآمد که تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد هستند، انجام داده است.
برای احداث هر یک از خانه‌های ۸۰ متری ۸۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده که ۳۰ میلیون تومان آن به صورت بلاعوض بوده است. در آئین افتتاح این واحدهای مسکونی، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، احمد حسین زادگان استاندار مازندران، نماینده مردم شهرستانهای تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی،  مدیران کل استانی و مسئولان شهرستان تنکابن حضور داشتند. معاون رئیس جمهوری در جریان سفر یک روزه خود به استان مازندران علاوه بر افتتاح چند طرح زیر بنایی در شهرستان‌های رامسر و تنکابن از چند عمرانی در دست اجرای در این منطقه بازدید کرد.