بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با هدف توانمندسازی مددجویان نهادهای حمایتی، بخش قابل توجهی از تسهیلات خود را به این قشر تخصیص داده است. رسیدگی به مناطق کمتر برخوردار همواره یکی از دغدغه‌های مسئولان کشور بوده و برای این موضوع نیز اقدامات مختلفی انجام شده است. دولت سیزدهم نیز نگاه ویژه‌ای به این موضوع دارد؛ به‌طوری […]


بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با هدف توانمندسازی مددجویان نهادهای حمایتی، بخش قابل توجهی از تسهیلات خود را به این قشر تخصیص داده است.
رسیدگی به مناطق کمتر برخوردار همواره یکی از دغدغه‌های مسئولان کشور بوده و برای این موضوع نیز اقدامات مختلفی انجام شده است. دولت سیزدهم نیز نگاه ویژه‌ای به این موضوع دارد؛ به‌طوری که به‌تازگی دکتر سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرده: «اولویت دولت سیزدهم، رفع محرومیت از مناطق کمتر برخوردار است». بانک قرض‌الحسنه مهر ایران نیز به‌عنوان نخستین و بزرگترین بانک قرض‌الحسنه کشور همواره توجه ویژه‌ای به مناطق محروم جامعه داشته است. این بانک در چارچوب تفاهم‌نامه با نهادهای حمایتی، تسهیلات گسترده‌ای را به اقشار تحت پوشش این نهادها پرداخت کرده که عمده آن مربوط به ساکنان مناطق کمتر برخوردار کشور بوده است.
پرداخت۴۵۰هزار فقره تسهیلات معادل ۴۳هزار میلیارد ریال به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) ۱۳۰هزار فقره تسهیلات به ارزش تقریبی ۲۲هزار میلیارد ریال به معرفی‌شدگان بنیاد برکت بخشی از این فعالیت‌های بانک در این حوزه است.
همچنین پرداخت ۱۲هزار فقره تسهیلات به ارزش ۳۰۰۰ میلیارد ریال به مددجویان بهزیستی و ۱۳هزار فقره تسهیلات به ارزش ۱۳۳۰ میلیارد ریال به معرفی شدگان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، بخش دیگری از فعالیت‌های بانک مهر ایران در این حوزه است. عمده این تسهیلات مربوط به حوزه خوداشتغالی است. در واقع بانک قرض‌الحسنه مهر ایران سعی کرده به جای پرداخت وام‌ در حوزه معیشتی، با پرداخت وام در حوزه اشتغال، این افراد را به سمت ایجاد درآمد پایدار برای خود و خانواده‌هایشان سوق دهد. به این صورت فرد علاوه بر اینکه برای بازپرداخت اقساط خود به مشکل برنمی‌خورد، نیازش به دریافت کمک از سوی نهادهای حمایتی نیز کاهش می‌یابد.

رونمایی از خدمت نوین بانک بورسی برای مدیریت وجوه مشتریان
خدمت حواله منظم با هدف مدیریت وجوه و نقدینگی و صرفه‌جویی در وقت مشتریان در سامانه های غیرحضوری بانکداری اینترنتی و همراه بانک، در دسترس مشتریان بانک ملت است.
مشتریان این بانک می توانند با استفاده از خدمت حواله منظم، به آسانی و از طریق سامانه های بانکداری اینترنتی و همراه بانک، پرداخت ها و انتقال وجوه را مدیریت و برنامه ریزی کنند.
این خدمت کاربردی در سامانه بانکداری اینترنتی، از طریق گزینه انتقال وجه/خدمات/ حواله منظم و همراه بانک ملت منوی کشویی سامانه، ورود به بخش انتقال وجه و انتخاب منوی حواله منظم قابل استفاده است.
برای صدور حواله منظم لازم است اطلاعاتی شامل شماره حساب مبداء، شماره حساب یا کارت ملتی مقصد، انتخاب فواصل پرداخت، تاریخ اولین پرداخت، تاریخ آخرین پرداخت و مبلغ حواله در فیلدهای مربوطه وارد شود.
بر اساس این گزارش، مشتریان برای انجام حواله منظم باید یک روز قبل از تاریخ سررسید حواله تعریف شده، موجودی حساب مبداء را برای برداشت مبلغ تعیین شده و کارمزد آن، تکمیل کنند. در عین حال، در هر دو کانال اینترنت بانک و همراه بانک ملت، امکان مشاهده و حذف تمامی حواله‌های ایجاد شده نیز میسر خواهد بود. این گزارش می افزاید، دو محتوای گرافیکی برای راهنمایی سریع و آسان کاربران آماده و ارایه شده است. همچنین مرکز ارتباط ملت با شماره های ۱۵۵۶ (تهران) و ۰۲۱۸۲۴۸۸ (شهرستان) پاسخگوی پرسش های احتمالی مشتریان گرامی است.

انتقال منابع صادرکنندگان به کشور ظرف یک روز پس از تایید کارگزار
عضو هیات مدیره صرافی توسعه صادرات گفت: این صرافی به عنوان بازوی اجرایی بانک توسعه صادرات ایران، ظرف یک روز پس از تایید دریافت ارز صادرکنندگان از سوی کارگزاران شرکت،منابع صادرکنندگان را به داخل کشور منتقل می کند.
محمد علی مناف زاده در وبینار تخصصی مدیران بانک توسعه صادرات ایران با فعالان اقتصادی، صادرکنندگان و مقامات استان آذربایجان غربی با بیان این مطلب افزود: صرافی توسعه صادرات از جمله شرکت های تحت مالکیت بانک توسعه صادرات است و ماموریت انجام نقل و انتقال ارزی مشتریان را به عهده دارد.
قائم مقام صرافی توسعه صادرات افزود: این صرافی بازوی بانک توسعه صادرات در ارائه خدمات ارزی است و به دلیل شرایط موجود و محدودیت های بانکی در زمینه دریافت و پرداخت های بین المللی، بخش عمده ای از وظایف نقل و انتقالات ارزی را انجام می دهد.
قائم مقام صرافی توسعه صادرات خاطرنشان کرد: آماده هستیم تا ارز صادرکنندگان را چه از طریق سامانه های نیما و سنا و چه از طریق اسکناس خریداری و از آنها رفع تعهد کنیم. در زمینه واردات هم ارز مورد نیاز را برای واردکنندگان از سامانه های قانونی تامین و به مقاصد مورد نظر ارسال می نمائیم.
مناف زاده به شبکه گسترده کارگزاران این صرافی اشاره کرد و افزود: در عراق، افغانستان و کشورهای حوزه (C.I.S) آماده دریافت نقدی ارز صادرکنندگان و تبدیل ارز دریافت شده به ریال هستیم. یادآور می شود، اتحادیه کشورهای مستقل همسو یا کشورهای مستقل مشترک المنافع به اختصار (C.I.S) نامیده می شود.
وی درباره بازار عراق گفت: کارگزاران ما در سه منطقه شمال، مرکز و جنوب عراق امکان دریافت نقدی مبالغ ارزی صادرکنندگان را با کمترین کارمزد ممکن دارند.
قائم مقام صرافی توسعه صادرت تاکید کرد: در صورتی که امروز صادرکننده ای ارز خود را به صورت اسکناس به کارگزار ما تحویل دهد، یک روز بعد از تایید کارگزار، در ایران وجوه را به حساب صادرکننده واریز خواهیم کرد.