توسعه کمی و کیفی صنعت ریلی کشور با تکیه بر توان داخل
توسعه کمی و کیفی صنعت ریلی کشور با تکیه بر توان داخل

  جمله، سرویس حمل و نقل معاون وزیر راه وشهرسازی تاکید کرد: با تکیه بر توان متخصصان و تولید کنندگان داخلی می‌توانیم در توسعه کمی و کیفی ریلی کشور گام های مهمی برداریم. سعید رسولی، مدیرعامل راه‌آهن گفت: با حمایت‌های مقام معظم رهبری، ریل‌گذاری خوبی را در توسعه صنعت ریلی شاهد هستیم و پیشرفت‌های علمی […]

 

جمله، سرویس حمل و نقل

معاون وزیر راه وشهرسازی تاکید کرد: با تکیه بر توان متخصصان و تولید کنندگان داخلی می‌توانیم در توسعه کمی و کیفی ریلی کشور گام های مهمی برداریم.

سعید رسولی، مدیرعامل راه‌آهن گفت: با حمایت‌های مقام معظم رهبری، ریل‌گذاری خوبی را در توسعه صنعت ریلی شاهد هستیم و پیشرفت‌های علمی و تکنولوژیک ریلی طبق سند چشم انداز با همت بلند دانشجویان و اساتید کشور‌ به نقطه مطلوبی رسیده است.

وی بیان کرد: دانشکده راه‌آهن با تقاضای راه آهن ایجاد شده و تاکنون فارغ التحصیلان زیادی را تربیت کرده و دارای ظرفیت های علمی بالایی است.

رسولی ادامه داد: ارتباط صنعت با دانشگاه می‌تواند گره ها و مسایل ما را بگشاید، استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود و در کنار آن فعالیت های مرکز جهادی پیشرفت و کارگروه های آن که اساتید دانشکده راه آهن در آن حضور دارند، محلی برای تلاقی نخبگی، صنعت و کارشناسان برای حل مسائل اولویت دار شده است.

وی افزود: سند تحول آموزش در راه آهن با مشارکت دانشگاه شهید بهشتی در حال تدوین است و در آن سند، توجه به حل مسئله و کاربردی کردن آموزش و پژوهش مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: امروز درباره ۶ مسئله بسیار مهم در حال همکاری با دانشگاه علم و صنعت هستیم که با همکاری دانشگاه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه قطار پر سرعت، هوشمندسازی دستیار لکوموتیوران، پوشش تراورس و موضوع نت هوشمند لکوموتیو ها فعال هستیم.

مدیرعامل راه آهن افزود: ۳۰ درصد از قرارداد‌های پژوهشی راه‌آهن با دانشگاه علم و صنعت منعقد شده است که انتظار داریم با توجه به سابقه درخشان این نسبت بسیار افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن از آغاز فعالیت هنرستان‌های ریلی در ۶ استان خبر داد و گفت: با برنامه ریزی انجام شده، دانشگاه علمی و کاربردی راه‌آهن تاسیس خواهد شد.

رسولی با اشاره به تفاهم منعقده بین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و وزارت آموزش و پرورش جهت تاسیس هنرستان‌های ریلی شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در سراسر مناطق کشور، اظهار کرد: اکنون با ابلاغ مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش در ۶ استان کشور شامل تهران، خراسان، یزد، زاهدان، خوزستان و آذربایجان شرقی در دو رشته تحصیلی «تعمیرات ناوگان ریلی» و « خط و سازه های فنی راه آهن» ثبت نام دانش‌آموزان در مقطع متوسطه در هنرستان‌های ریلی آغازشده است.

وی با بیان اینکه درآینده در سراسر مناطق راه‌آهن کشور، هنرستان ریلی تاسیس خواهد شد، افزود: دانش آموزان علاقمند به صنعت حمل و نقل ریلی می توانند با ثبت نام در این هنرستان‌ها در سطح تکنیسین آموزش دیده و با اخذ مدرک دیپلم در همان رده مشغول به کار شوند.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن هدف از راه‌اندازی این هنرستان‌ها را ارتقای توانمندی ، افزایش بهره‌وری و بکارگیری نیروهای مستعد و تخصصی در شرکت راه‌آهن عنوان کرد و اظهار داشت:

به دنبال تعاملات و جلسات مستمر با وزارت آموزش و پرورش فارغ التحصیلان از هنرستان‌های ریلی، می‌توانند دردانشگاه‌هایی که در رشته‌های راه‌آهن و حمل و نقل پذیرش دارند، همچنان به تحصیلات خود ادامه دهند.

رسولی با اشاره به استقبال فرزندان خانواده بزرگ راه‌آهن از این اقدام، تاکید کرد: جوانان علاقمند در دورانی که در این هنرستان‌ها مشغول به تحصیل هستند، در تعامل با راه‌آهن و کارکنان سخت کوش این شرکت بوده و آمادگی تصدی مشاغل عملیاتی به ویژه حوزه نگهداری خط و ناوگان پیدا می کنند .

مدیر عامل شرکت راه‌آهن تاسیس هنرستان ریلی را سرمایه گذاری اساسی برای آینده و ارتقاء شرکت راه‌آهن خواند و خاطر نشان کرد: وظیفه داریم که برای برای نسل‌های آینده کارهای زیرساختی که زمینه ساز توسعه کشور است، انجام دهیم .