مدیرعامل بانک ملی گفت: برای کمک رسانی به کسب و کارهای ضعیف، در دو مرحله بنا بر مصوبه هیات وزیران، مبالغ یک و دو میلیون تومان توسط بانکها پرداخت شد. محمدرضا حسین زاده اظهار داشت: شبکه بانکی در دوران کرونا، تلاش خیلی چشم گیری داشت. در هفته ها و ماه های اول شیوع کرونا، بسیاری […]
مدیرعامل بانک ملی گفت: برای کمک رسانی به کسب و کارهای ضعیف، در دو مرحله بنا بر مصوبه هیات وزیران، مبالغ یک و دو میلیون تومان توسط بانکها پرداخت شد.
محمدرضا حسین زاده اظهار داشت: شبکه بانکی در دوران کرونا، تلاش خیلی چشم گیری داشت. در هفته ها و ماه های اول شیوع کرونا، بسیاری از همکاران بنده در شعب بانکی در حالت ارائه خدمت و سرویس به مردم بودند. این در حالی است که بسیاری از کسب و کارها تعطیل بودند.
به همین دلیل تعداد تلفات کرونایی شبکه بانکی تقریبا به اندازه شبکه بهداشت و درمان کشور هست. بنابراین شبکه بانکی در این شرایط پای کار بودند. همچنین برای کمک رسانی به کسب و کارهای ضعیفی که تعطیل شده بودند و یا دستفروش بودند، در دو مرحله بنابر مصوبه هیات محترم وزیران، مبالغ یک و دو میلیون تومان را بانک ها پرداخت کردند. حسین زاده در ادامه گفت: جدا از این، کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا طریق صنوف مربوطه به شعب بانکی معرفی شدند و شبکه بانکی برای تقویت آنها و مخصوصا کسب و کارهایی که به حفظ کارگرانشان اقدام کرده بودند، تسهیلات پرداخت کردند و این روند همچنان ادامه دارد. همچنین در دوران کرونا اقساط بانکی استمهال شد و شبکه بانکی به بازپرداخت اقساط مهلت ویژه سه تا چهار ماهه داد و بعدا هم یک دوره تجدید شد، لذا هر کاری که شبکه بانکی از دستشان بر می آمد را انجام دادند.
بانک تجارت از سه طرح موثر در جهش تولید رونمایی کرد
در حاشیه دومین نمایشگاه تخصصی «حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی» دو طرح «پیمان یار» و «پترو یار» بانک تجارت و «وام بیمه تجارت» محصول مشترک بانک تجارت و بیمه تجارت نو در اختیار فعالان صنایع مختلف کشور قرار گرفت.
طرحهای پیمان یار، وام بیمه تجارت و پترو یار بانک تجارت در دومین نمایشگاه تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی رونمایی شدند. در دومین نمایشگاه تخصصی «حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی» بانک تجارت به منظور حمایت از تولیدکنندگان تجهیزات و پیمانکاران داخلی و با هدف ایجاد جهش در تولید کشور، طرح «پیمان یار» را رونمایی کرد.
بانک تجارت و بیمه تجارتنو با توجه به نقش حمایتی بیمهها در اجرای فعالیت های بنیادی کشور و صنایع مادر از جمله صنعت پتروشیمی از طرح بزرگ «وام بیمه تجارت» رونمایی کردند.
در این طرح سازمانهای مرتبط با صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، میتوانند معادل حق بیمه سالانه خود از تسهیلات بانک تجارت بدون نیاز به ضامن، پیشپرداخت و کارمزد بانکی؛ بهرهمند شوند.
طرح پترو یار (همیار صنعت پتروشیمی) بانک تجارت دیگر طرح کارآمدی بود که در دومین نمایشگاه تخصصی «حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی» از آن رونمایی شد.
بانک تجارت «پترو یار» را به منظور تامین نقدینگی سرمایه در گردش خریداران محصولات پتروشیمی در اختیار این صنعت قرار داده است. معرفی کامل طرحهای فوق متعاقبا از طریق سایت رسمی بانک تجارت انجام میشود.
آماده صدور ال سی داخلی برای سازندگان در صنعت پتروشیمی هستیم
مدیرعامل بانک ملت با اشاره به حضور پررنگ این بانک در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی از چهارده سال پیش تاکنون گفت: امروز ما برای هر نیازی در صنعت پتروشیمی ابزارهای مخصوصی تعریف کردهایم و آماده تعریف ابزارهای جدید هم هستیم.
محمد بیگدلی در پنل تامین مالی از طریق بخش خصوصی و نقش بانکها در توسعه صنعت پتروشیمی که در دومین رویداد حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی به ریاست جعفر ربیعی مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس برگزار شد، گفت: اولین بار با تشکیل صندوق انرژی در بانک ملت حضور پررنگ این بانک در حوزه انرژی، نفت و گاز و پتروشیمی آغاز شد و امروز رد پای تامین مالی بانک ملت در بسیاری از پروژههای مهم به ثمر رسیده حوزه انرژی کشور دیده میشود.
وی با اشاره به تجارب این بانک در حوره انرژی اظهار داشت: با توجه به تجربهای که در این حوزه داریم، آمادهایم برای هر کدام از نیازهای مشتریان صنعت پتروشیمی ابزار مخصوص خود را تعریف کنیم و برای تامین مالی در پروژههای این صنعت مشارکت فعال داشته باشیم.
بیگدلی تصریح کرد: ما نه تنها برای سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و تامین مالی پروژههای پتروشیمی آمادهایم که قادر هستیم ابزار ال سی داخلی را برای سازندگان در این صنعت با قابلیت نقدشوندگی قبل و بعد سررسید صادر کنیم.
مدیرعامل بانک ملت ادامه داد: ما همچنین برای ارائه تسهیلات به سازندگان فعال در این صنعت آماده هستیم بدون درنظر گرفتن حدنصاب سپرده، با معرفی از سوی هلدینگ خلیج فارس به این سازندهها تسهیلات اعطا کنیم.
وی همچنین از اعلام آمادگی این بانک برای افزایش رقم تفاهمنامه با هلدینگ خلیج فارس به دو برابر برای تامین مالی پروژههای این شرکت خبر داد.
چهارمین جشنواره فیلم کوتاه پاسارگاد به کار خود پایان داد
مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره فیلم کوتاه پاسارگاد، با محوریت حمایت از تولید و رشد اقتصاد ملی، در تاریخ ۲۶ بهمن ۱۳۹۹، در مجموعۀ سینمایی پردیس ملت برگزار شد.
چهارمین جشنوارۀ فیلم کوتاه پاسارگاد، با هدف تولید آثاری فاخر در زمینۀ حمایت از تولید و رشد اقتصاد ملی، انعکاس تلاشهای جهادگرانه در عرصههای تولید و صنعت، جلب توجه آحاد مردم به نقش ارزندۀ حمایت از تولید ملی در جهت رشد و استقلال اقتصادی و همچنین ایجاد بستری مناسب برای شناسایی و شکوفایی استعدادها و قابلیتهای هنری برگزار شد.
هیئت داوران این جشنواره را علیاکبر امینتفرشی، حسن بلخاری، محمود دهقانطزرجانی، منوچهر شاهسواری، ابراهیم مختاری، بهرام توکلی، نیما جاویدی و روحاله حجازی از هنرمندان، هنرشناسان و کارگردانان مطرح کشور تشکیل داده بودند.
گفتنی است این جشنواره در دو بخش فیلمسازان حرفهای و باتجربه و همچنین جوانان و علاقهمندان غیرحرفهای برگزار شد. به این ترتیب در روز اختتامیه، علاوه بر برگزاری کارگاه آموزشی فیلمسازی با حضور کارگردانان مطرح کشور از رتبههای اول تا سوم در هر دو بخش حرفهای و غیرحرفهای تقدیر بهعمل آمد و همچنین جایزه ویژۀ دبیر جشنواره به فیلم برگزیدۀ شرکت فناپ از شرکتهای گروه مالی پاسارگاد، تعلق گرفت.