در شرایط تحریم افزایش تولید راه حل گریز از شرایط موجود است
در شرایط تحریم افزایش تولید راه حل گریز از شرایط موجود است

روابط عمومی بانک صنعت و معدن در مصاحبه با مریم شاهی مدیر استانی و رئیس شعبه سمنان در خصوص راهکارهای استفاده از ظرفیت های صنعتی و معدنی استان و بهره برداری از فرصت ها و مزیت های اقتصادی آن، روند اجرای طرح های تولیدی این استان به گفتگو نشسته است که مشروح آن در ادامه […]

روابط عمومی بانک صنعت و معدن در مصاحبه با مریم شاهی مدیر استانی و رئیس شعبه سمنان در خصوص راهکارهای استفاده از ظرفیت های صنعتی و معدنی استان و بهره برداری از فرصت ها و مزیت های اقتصادی آن، روند اجرای طرح های تولیدی این استان به گفتگو نشسته است که مشروح آن در ادامه می آید؛

در راستای تحقق شعار سال”تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها” چه برنامه هایی دارید؟
بانک صنعت و معدن در استان همواره در ارائه تسهیلات و خدمات به صنایع و حمایت از تولید در راستای رونق اقتصادی کشور پیشگام بوده و در سال جاری نیز برای عملیاتی شدن منویات رهبر معظم انقلاب و تحقق این شعار راهبردی با برخورداری از کارشناسان مجرب استان و با شناسائی واحدهای تولیدی و مجموعه هایی که نیاز به حمایت و همراهی بیشتری دارند با در اولویت قراردادن واحدهای تولیدی که در اشتغال زایی و تولید ناخالص داخلی نقش پر رنگ تری دارند از ابتدای سال اقدامات لازم را با هدف تسهیل در فرآیند های اعطای تسهیلات و ارائه خدمات جهت حمایت بیشتر از آنها برنامه ریزی و اجرا نموده است.

مهم ترین سیاست ها و استراتژی های شعبه در سال ۱۴۰۰ چیست؟
مهمترین استراتژی بانک در استان به عنوان تنها بانک تخصصی در حوزه صنعت و معدن ارائه خدمات کامل بانکی و تامین مالی جامع شرکت های تولیدی مولد ، صادراتی و دانش بنیان در کوتاهترین زمان ممکن است. به عبارتی پاسخگویی به نیاز واقعی صنعتگران در زمان و مکان مناسب. ضمناً این بانک تلاش دارد در سال جاری با اجرای کامل امکانات بانکداری شرکتی و استفاده از بسترهای الکترونیک در راستای بانکداری دیجیتال خدمات مناسب تری را ارائه نماید.

چه اقدامات و راهکارهایی برای حمایت از تولیدکنندگان استان خود دارید؟
در شرایط تحریم افزایش تولید راه حل گریز از شرایط موجود می باشد تا بتوان از فرصت تحریم ها برای خودکفایی در بخش های مختلف استفاده کرد. قطعاً بانک صنعت و معدن با گره گشایی از مشکلات واحدهای تولیدی و تسهیل و تسریع در روند تامین سرمایه همگام با سیاستهای کلان کشور نقش مهمی را در این زمینه داشته است. همچنین با عزم صنعتگران استان در ایجاد خطوط تولید مواد بهداشتی و ضدعفونی و سایر تجهیزات لازم، این بانک نیز در جایگاه خود با حمایت به موقع نسبت به تامین مالی تعدادی از واحدهای مزبور برای مقابله با بیماری کرونا اقدام نموده است.
از سوی دیگر تلاش شد تا حداکثر استفاده از خدمات الکترونیکی در بانک صورت گیرد که این امر منجر به کاهش مراجعات حضوری مشتریان گردید و همزمان با رعایت کامل نکات بهداشتی در شعب و اولویت حفظ سلامت مشتریان و همکاران، تاکنون تنها یک نفر از همکاران به بیماری کووید مبتلا و خوشبختانه %۹۶ از همکاران با مشکلی مواجه نگردیده اند.

از چه روش هایی برای جذب منابع بیشتر در استان استفاده می کنید؟
در عصر کنونی عواملی که منجر به توفیق بانک در جذب سپرده ها در فضای رقابتی فعلی می گردد استفاده از فناوری اطلاعات، بازاریابی و مشتری مداری به معنای واقعی آن و پرهیز از شعار زدگی می باشد. بانک نیز با بهره مندی از نیروهای انسانی تحصیل کرده و با دانش بالا می تواند ارتباط دائمی با مشتریان و بازار داشته باشد و در نهایت با تسریع در امور و رضایت مشتریان سپرده های مازاد در دسترس صنعتگران را به عنوان منابع در اختیار داشته باشد. قطعاً این مهم با ارائه خدمات بهتر و متنوع تر در بخش IT ، افزایش مهارت نیروی انسانی شعب ، تنوع و کیفیت خدمات بانکی مطلوب، محیط داخلی و محل استقرار مکانی بانک، به نحو مطلوب تری تحقق خواهد یافت.

وضعیت استان از نظر توسعه صنعتی چگونه است؟
استان سمنان به دلیل برخورداری از موقعیت های استراتژیک و توانمندی های اقتصادی و دسترسی به بازارهای هدف به یک قطب صنعتی تبدیل شده است و با ایجاد و توسعه واحدهای صنعتی بزرگ و متوسط و کوچک از سهم بالائی در توسعه صنعتی کشور برخوردار گردیده است. به عنوان نمونه در بخش صنعت، سمنان در حوزة قطعه سازی و خودرو سازی یکی از قطب های صنعتی کشور محسوب می شود. در بخش معدن نیز به برخورداری از ذخائر غنی و متنوع معدنی و وجود ۴۲ کانسار معدنی از ۷۲ کانسار موجود در کشور و رتبه ها ی اول در ذخیره و تولید گچ و نمک در کشور می باشد که استان سمنان را یکی از قطب های اصلی معدن در کشور نموده است . توسعه صنایع کوچک با تاکید بر پیوند با صنایع بزرگ مادر و شکل گیری خوشه های صنعتی در صنایع شیمیائی خودروسازی و قطعه سازی و داروئی با توجه به موقعیت مناسب منطقه و همجواری با قطب صنعتی تهران می تواند از اهداف بلند مدت توسعه استان باشد.

برای وصول مطالبات چه برنامه و راهکاری دارید؟
در حال حاضر ریسک مطالبات غیرجاری بانک در استان کمتر از یک درصد می باشد که اعتبار سنجی دقیق و انتخاب صحیح مشتریان از مهمترین عوامل موثر در کاهش ریسک اعتباری استان می باشد. پرداخت حد اعتباری سرمایه در گردش و رصد فعالیت و رضایت مشتریان در طول سال باعث جلوگیری از غیرجاری شدن مطالبات بانک می باشد.