دستورالعمل‌های بهداشتی لازم برای بازگشت فعالان گردشگری
دستورالعمل‌های بهداشتی لازم برای بازگشت فعالان گردشگری

  رئیس‌جمهوری کشورمان با اشاره به اهمیت صنعت گردشگری در اقتصاد کشور و نیز سهم قابل توجه آن در چرخه زندگی اقوام و از جمله مناطق روستایی کشور به وزیر میراث فرهنگی و گردشگری دستور داد با همکاری مسئولان کمیته بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا پروتکل‌های بهداشتی لازم برای بازگشت فعالان این صنعت به […]

 

رئیس‌جمهوری کشورمان با اشاره به اهمیت صنعت گردشگری در اقتصاد کشور و نیز سهم قابل توجه آن در چرخه زندگی اقوام و از جمله مناطق روستایی کشور به وزیر میراث فرهنگی و گردشگری دستور داد با همکاری مسئولان کمیته بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا پروتکل‌های بهداشتی لازم برای بازگشت فعالان این صنعت به عرصه فعالیت و نقش‌آفرینی موثر آنها در تحقق شعار جهش تولید را تهیه و به شکل دقیق اجرا کنند.
حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی تأکید کرد: با توجه به بازگشت موفق بسیاری از عرصه‌های اقتصادی به چرخه فعالیت با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، مسئولان و دست‌اندرکاران صنعت گردشگری نیز باید با همکاری کمیته بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا دستورالعمل‌های بهداشتی لازم را طراحی و به شکلی دقیق و موثر اجرا کنند تا هم مردم بتوانند سفرهای خود را در عین سازگاری با کرونا انجام دهند و هم صنعت گردشگری دوباره رونق یافته و واحدهای فعال در این زمینه از رکود کاری خارج شوند. روحانی همچنین با اشاره به اهمیت صنایع دستی به عنوان یک عرصه مهم فعالیت اقتصادی در زندگی مردم و به ویژه روستائیان و نیز به عنوان یکی از عناصر پراهمیت هویت فرهنگی که در ضمن تاثیرگذاری قابل توجهی در چرخه اقتصادی زندگی مردم دارد، اظهار داشت: با توجه به بازار داخلی و سهم صادراتی صنایع دستی، باید با برنامه‌ریزی دقیق، زمینه را برای نقش‌آفرینی موثر فعالان این عرصه در کنار صنایع دیگر در تحقق جهش تولید با مشارکت قاطبه مردم فراهم کنیم.

 

کشف قدیمی‌ترین و بزرگترین اثر تاریخی تمدن «مایا»
محققان دانشگاه آریزونا موفق به یک اکتشاف بزرگ شدند که می‌توان آن را قدیمی‌ترین و عظیم‌ترین اثر تاریخی ایجاد شده توسط تمدن کهن مایا تا به امروز نامید. این سازه با استفاده از فن آوری سنجش از راه دور (لیدار) کشف شده و دارای ۱۴۰۰ متر طول و ۱۰ تا ۱۵ متر ارتفاع است که بنابر اعلام باستان‌شناسان در محوطه باستانی واقع در ایالت تاباسکو مکزیک و در نزدیکی مرز این کشور با گواتمالا کشف شده است. این سازه تاریخی که قدمت آن به حدود ۳ هزار سال می‌رسد، قدیمی ترین اثر ساخته شده‌ در دوره تمدن مایا و بزرگترین اثر در تاریخ قبل از اسپانیایی منطقه محسوب می‌شود که تاکنون شناخته شده است و به احتمال فراوران برای انجام مراسم‌های بزرگ و دسته جمعی مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

«مایا»ها یکی از بزرگ‌ترین تمدن‌های نیم‌کره غربی را که بخش‌های عظیمی از آمریکای مرکزی را دربرمی‌گرفت، به وجود آوردند. شهرهای متعلق به این تمدن معمولا شامل معابد هرمی شکل و ساختمان‌هایی با تخته سنگ‌های عظیم بود. زراعت و صنعت ساخت فولاد، سیستم‌های آبیاری ویژه و سیستم نوشتاری هیروگلیف از ویژگی‌های این تمدن بود.