رئیس قوه قضائیه امروز به همدان سفر می‌کند
رئیس قوه قضائیه امروز به همدان سفر می‌کند

  همدان – خبرنگار روزنامه جمله پس از نارنجی شدن وضعیت کرونایی استان همدان، سفر رئیس قوه قضاییه به استان همدان که ماه گذشته به دلیل وضعیت فزاینده شیوع ویروس کرونا لغو شده بود، امروز یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه به همدان سفر خواهد کرد.  رئیس قوه قضاییه در بیست و ششمین سفر استانی خود  در […]

  همدان – خبرنگار روزنامه جمله
پس از نارنجی شدن وضعیت کرونایی استان همدان، سفر رئیس قوه قضاییه به استان همدان که ماه گذشته به دلیل وضعیت فزاینده شیوع ویروس کرونا لغو شده بود، امروز یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه به همدان سفر خواهد کرد.
 رئیس قوه قضاییه در بیست و ششمین سفر استانی خود  در راس یک هیات عالی قضایی به استان همدان سفر می‌کند.
آیت الله رئیسی در این سفر بررسی مسائل و مشکلات قضایی حقوقی استان و نتیجه ارزیابی تیم‌های کارشناسی که چندی پیش برای بررسی آخرین مسائل و تهیه گزارش‌های کارشناسی در این استان حضور یافته‌اند در دستور کار قرار خواهد گرفت.
دیدار با قضات، کارکنان و مسئولان قضایی و حضور در شورای اداری از برنامه‌های رئیس قوه قضاییه در سفر به استان همدان خواهد بود.
آیت الله رئیسی در این سفر با حضور در شورای قضایی همدان به بررسی مشکلات حقوقی قضایی این استان خواهد پرداخت.
 یادآور می‌شود این سفر با هماهنگی ستاد ملی مبارزه با کرونا و رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی این ستاد صورت می‌پذیرد.
مدیرعامل توزیع برق گلستان:
۴۰۰ خانوار عشایری گلستان با استفاده از سلول خورشیدی برق‌دارمی شوند
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان گفت: ۴۰۰ خانوار عشایری گلستان با استفاده از سلول خورشیدی برق‌دار می‌شوند.
علی اکبر نصیری  اظهار کرد: برنامه‌های متنوعی در بخش توسعه شبکه روستایی و شهری و بهینه سازی خطوط داریم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان افزود: در سال جدید، شبکه‌های برق ۱۸۰ روستا بهسازی شده و با پاکسازی این مناطق، نقطه عطفی برای اقدامات جدید خواهد بود.
وی اضافه کرد: ۴۰۰ مشترک عشایری در گلستان وجود دارد که در سال جدید توسط سلول های خورشیدی برق‌دار خواهند شد.
نصیری از برق‌دار بودن تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان خبرداد و بیان کرد: در سال جدید دو روستای زیر پنج خانوار شناسایی شده که در صورت تایید فرمانداری‌ها به آن‌ها برق‌رسانی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان گفت: در بخش سیم به کابل، تمام سیم‌های مسی در برنامه پنج ساله به کابل خودنگهدار تبدیل خواهند شد که بخشی از آن امسال اجرا می‌شود.
وی ادامه داد: در راستای بالا بردن اطمینان شبکه، قطع کننده‌های متعددی خریداری شده و ۴۱ دستگاه در سال گذشته نصب کردیم و در سال جدید هم برای نصب و خریداری این تجهیزات که به پایداری شبکه کمک می‌کند، برنامه داریم.
نصیری اضافه کرد: توسعه زیرساخت‌ها فیدر و توسعه رینگ در سال ۹۸ و ۹۹ اجرایی و مشکلات توزیع در این بخش کم شد و تابستان دغدغه‌ای برای بهره برداری از خطوط ۲۰ کیلوولت نداریم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان گفت: همچنین ۱۶۴ ترانس در اوایل سال به شهرستان‌ها تزریق شد و باعث شد که پایداری خطوط بالا برود.
وی افزود: در بخش هوشمند سازی، تجهیزاتی نصب شده که از آن به مرکز کنترل فرمان داده می‌شوند و این امر به کاهش زمان خاموشی‌ها کمک می‌کند.
نصیری گفت: همچنین بنا داریم مرکز دیسپاچینگ در استان راه‌اندازی کرده که به کنترل خطوط فشار متوسط و ضعیف و کنتورهای فهام و عادی کمک می‌کند.
در راستای برق امید انجام شد:
آغاز عملیات اجرایی پروژه ملی بهینه‌سازی خانه 
به خانه در استان یزد 
در نشستی با حضور مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد، اعضای کارگروه و مشاورین پروژه بهینه‌سازی خانه به خانه، اجرای این پروژه ملی در یزد کلید خورد.
ابوالفضل اسدی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد در این نشست با اشاره اینکه صنعت برق دارای ۴ حوزه تولید، انتقال، توزیع و مصرف است، گفت: بخش مصرف کمتر به آن پرداخته شده و این پروژه ملی تمرکز بر روی این حوزه دارد.
وی عمده مشکل حوزه مصرف را، مساله آموزش عملی راهکارهای مدیریت مصرف و همچنین اعتماد و همراهی، به دلیل کمبود ارتباط دو سویه با مردم دانست و افزود: باید با تعامل بیشتر با مردم و استفاده از پیشنهادها و نظرات آنها، زمینه بهبود خدمت رسانی صنعت برق و تغییر رفتار و الگوی مصرف بهینه فراهم گردد تا فرهنگ بهینه‌سازی انرژی نهادینه گردد.
احمد کردستانی معاون برنامه‌ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه‌‌ای یزد نیز در این نشست پروژه ویژه ملی مدیریت مصرف خانه به خانه را طرحی دانست که از سوی شرکت توانیر و برای فرهنگ‌سازی و اجرای اقدامات کم‌هزینه به صورت پایلوت به شرکت برق منطقه‌‌ای یزد ابلاغ شده است.
وی اصلی‌ترین هدف اجرای این طرح را تبدیل مشترکین خوش مصرف به کم مصرف و مشترکین پر مصرف به خوش‌مصرف عنوان و اظهار کرد: بهینه‌سازی مصرف و تشویق مشترکین خانگی به استفاده درست از منابع انرژی از طریق ساز و کار‌های مرتبط، آموزش، فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی نسبت به جایگاه مصرف بهینه انرژی در اقتصاد ملی و حفظ محیط‌زیست و تقویت اعتماد دو سویه و تعامل با مشترکین، نیز از دیگر اهداف طرح مدیریت مصرف خانه به خانه است.
کردستانی ادامه داد: در این راستا هماهنگی لازم با سازمان‌ها و ذینفعان مرتبط از جمله استانداری یزد، شرکت توزیع نیروی برق استان و شرکت آب و فاضلاب صورت گرفت و با توجه به شیوع گسترده بیماری کرونا و لزوم آموزش و فرهنگ‌سازی در این رابطه، پروژه مذکور به دو بخش آموزش مجازی و اجرای اقدامات کم‌هزینه تقسیم شد. معاون برنامه‌ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه‌‌ای یزد جامعه هدف در نظر گرفته شده در راستای اجرای طرح مدیریت مصرف خانه به خانه در استان را متشکل از یک‌هزار مشترک خانگی در بخش‌های مختلف دانست و افزود: این جامعه هدف از میان اقشاری از مردم که بیشترین تاثیر را در ترویج امر بهینه‌سازی دارند تعیین شده است.
وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت ویژه بهینه‌سازی مصرف آب در استان یزد و ضرورت کاهش بار سرمایشی در ایام گرم سال، هدف مشترک بهینه‌سازی مصرف آب و برق در دستور کار قرار گرفته است.
این مقام مسئول صنعت برق استان، اجرای سیاست‌های کلی اصلاح الگوی مصرف در بخش خانگی، آگاه‌سازی مشترکین از وضعیت مصرف برق، افزایش مشارکت و اعتماد در ارتباط دو سویه مشترکین و صنعت برق، کاهش مصرف خانگی همراه با حفظ رفاه خانواده و ایجاد کسب و کار‌های جدید و حمایت از کارآفرینی سبز، استارتاپ‌ها، شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های ارائه کننده خدمات انرژی را از دستاورد‌های اجرای طرح مدیریت مصرف خانه به خانه برشمرد. وی همچنین ابراز امیدواری کرد با اجرای طرح مدیریت مصرف خانه به خانه، بسته‌های بهینه‌سازی و اقدامات کم‌هزینه در بخش آب و برق برای مشترکین خانگی با هدف کاهش حداقل ۲۰ درصدی مصرف، تعیین شود.