در آستانه فرارسیدن ۱۷مرداد روز شهادت «محمود صارمی» سرپرست خبرگزاری جمهوری اسلامی در مزار شریف افغانستان و هفته خبرنگار، شرکت چوب و کاغذ مازندران از فعالان رسانه و خبرنگاران مرکز استان قدردانی کرد. امید نیکنژاد مدیرعامل چوب و کاغذ مازندران در این مراسم، ضمن تسلیت بهمناسبت ایام سوگواری شهادت سرور و سالار شهیدان و فرارسیدن […]
در آستانه فرارسیدن ۱۷مرداد روز شهادت «محمود صارمی» سرپرست خبرگزاری جمهوری اسلامی در مزار شریف افغانستان و هفته خبرنگار، شرکت چوب و کاغذ مازندران از فعالان رسانه و خبرنگاران مرکز استان قدردانی کرد.
امید نیکنژاد مدیرعامل چوب و کاغذ مازندران در این مراسم، ضمن تسلیت بهمناسبت ایام سوگواری شهادت سرور و سالار شهیدان و فرارسیدن ماه محرم گفت: پیشاپیش گرامی میداریم ایام سوگواری شهادت حضرت اباعبدالله (ع) را و امیدواریم بتوانیم فرهنگ سرخرنگ عاشورا و مکتب امام حسین (ع) را در جامعه بیش از گذشته، رواج دهیم.
مدیرعامل شرکت چوب و کاغذ مازندران ادامه داد: جلسه امروز با هدف قدردانی از اصحاب رسانه انجام شد بهویژه در مدت هفت ماهی که من در این جایگاه حضور دارم، تلاش صادقانه شما را دیدم و وظیفه دانستم شخصاً از شما تشکر کنم.
مدیرعامل شرکت چوب و کاغذ مازندران ادامه داد: بزرگترین کارها اگر تحت توجه و تحلیل رسانه قرار نگیرد و به اطلاع افکار عمومی نرسد، شاید از اهداف خود دور بماند.
وی با اشاره به شهادت محمود صارمی و خبرنگاران فقید استان مازندران خاطرنشان کرد: خبرنگاران رسالت بزرگی دارند و خوشحالم که در استان مازندران این رسالت را بهدرستی انجام دادند هرچند به اندازهای که شایسته این تلاش بود، دیده نشدند و از آنان قدردانی نشد.
امید نیکنژاد با اشاره به جایگاه ویژه چوب و کاغذ مازندران گفت: امروز شرکت ما به مزیت اصلی خود یعنی تولید چاپ کاغذ چاپ و تحریر رسید و برای این که ارزش این جایگاه را بدانیم باید بگویم که در همه کشور مجموعهای که کاغذ چاپ و تحریر در این مقیاس تولید کند، نداریم هرچند تولیدکننده کاغذ فلوتینگ و مقوا زیاد داریم.
وی به دشواریهای تولید اشاره کرد و افزود: سختی و خستگی ما امسال گرفته خواهد شد چون قرار است امسال کاغذ ۱۴ میلیون دانشآموز در مدارس سراسر کشور از محصولات این مجموعه تامین شود و قرار است ابتدای کتاب درسی نوشته شود که این کتاب با کاغذ تولیدشده در مجموعه چوب و کاغذ مازندران، چاپ شده است.
امید نیکنژاد همچنین گفت: من تنها مدیری هستم که در این هفت ماهه فعالیتم در مجموعه چوب و کاغذ مازندران دستم را جلوی هیچ بانکی دراز نکردم تا تسهیلات بگیرم در حالی که قبل از من از بانکهای متعدد تسهیلات مختلف گرفته بودند و ما هنوز مشغول پرداخت اقساط آن هستیم.
مدیر عامل شرکت چوپ و کاغذ با تاکید بر اینکه خوشبختانه این مجموعه بر روی ریل قرار گرفت توضیح داد: تولید و تحویل سی هزار تن کاغذ چاپ و تحریر
برای کتابهای درسی در سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰ اتفاق بزرگی بود و یقین میدانم که شما هم در این دستاورد شریک هستید و من از همه شما قدردانی میکنم.
نیکنژاد در خصوص تامین کاغذ برای رسانههای مکتوب استان نیز گفت: برابر آماری که به من دادند، ماهانه ده تن کاغذ در این حوزه مورد نیاز است و ما حاضریم با ۵۰ درصد قیمت بازار، نیاز کاغذ روزنامهها و رسانههای استان را تامین کنیم یا کاغذ دوماه را رایگان در اختیار فعالان رسانه استان قرار دهم.
وی با اشاره به ۱۳۰۰ اشتغال مستقیم در این مجموعه توضیح داد: ۱۳۰۰ نفر اشتغال مستقیم یعنی اشتغال غیرمستقیم برای چندین هزار نفر و همه باید این فرصت را مغتنم بشماریم.
امید نیکنژاد همچنین در خصوص زراعت چوب هم توضیح داد: اراضی شخصی در استان مازندران بهترین فرصت و امکان برای زراعت چوب است که با توجه به طرح تنفس و ممنوعیت بهرهبرداری از جنگل، اولویت و ضرورتی برای مجموعههایی مانند چوب و کاغذ است و ما آماده عقد قرارداد با هر فردی که در زمینه زراعت چوب، فعالیت کند، هستیم.
اولویت سرمایه گذاری دولت احیای واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل است
معاون وزیر و مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی اظهار داشت: طرح احیاء واحدهای راکد توسط این سازمان هر ساله انجام میشود و واحدهای راکد دارای متقاضی احیا و تسهیلات لازم برای آنها
فراهم میشود.
علی رسولیان افزود: از سال گذشته با حضور آیت الله رئیسی رئیس جمهور کشورمان و معاون اول ایشان، تاکید بر احیاء تمام واحدهای تعطیل و نیمهتعطیل، عارضهیابی متفاوتی انجام شد و ۱۲ هزار و ۶۷ واحد صنعتی شناسایی شد.
مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی افزود: چندین سال است که نرخ سرمایهگذاری افزایشی نبوده اما با شرایط با احیای واحدهای تعطیل و نیمهتعطیل میتوان سرمایهگذاری را
افزایش داد.
وی اظهار داشت: واحدهایی که احیا میشوند به طور میانگین برای ۱۸ نفر در زمینههای مختلف شغل ایجاد میکند که این اشتغال در بخشهایی مانند کشاورزی، گردشگری و معدنی بالاتر است.
رسولیان افزود: برای ایجاد اشتغال یک نفر در واحدهای صنعتی نیازمند ۱.۵ میلیارد تومان سرمایهگذاری هستیم که با احیاء واحدهای اقتصادی این میزان سرمایهگذاری کاهش معناداری پیدا میکند.
وی گفت: برای انجام سرمایهگذاری و رفع مشکلات این واحدهای تولیدی میتوان از ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استفاده کرد که ابزارهای قانونی و توانمندیهای مناسبی دارد.
وزیر جهاد کشاورزی خبر داد:
تدوین لایحه قانون جامع آبخیزداری کشور تا دو هفته آینده
وزیر جهاد کشاورزی از تدوین لایحه قانون جامع آبخیزداری کشور تا دو هفته آینده خبر داد.
«سید جواد ساداتینژاد» در گفتوگویی در زمینه اهمیت آبخیزداری اظهار داشت: در سیل اخیر یکی از موضوعات مهم بحث آبخیزداری و آبخوانداری بوده است، بنابراین روز گذشته نشستی در دفتر معاون اول رئیس جمهور با این موضوع برگزار شد.
وزیر جهاد کشاورزی افزود: یکی از راه های مقابله با سیلاب ها این است که ما بتوانیم آبخیزداری و آبخوان داری را در حوضه های بالادست سدها اجرا کنیم.
وی با بیان اینکه وسعت حوضههای آبخیز کشور ۱۳۵ میلیون هکتار است که طی سالیان گذشته تا به امروز حدود ۳۵ میلیون هکتار از آن کار آبخیزداری انجام شده است، تصریحکرد: اگر حدود ۹۰ میلیون هکتار باقی مانده را براساس روال جاری پیش ببریم زمان طولانی ۴۵ ساله برای آبخیزداری نیاز داریم که منطقی نیست، بر این اساس باید در روند کار یک تغییر مقیاس داشته باشیم.
ساداتینژاد ادامهداد: اگر بتوانیم در سال ۱۰ میلیون هکتار آبخیزداری انجام دهیم می توانیم تا ۱۰ سال آینده همه این هدف را اجرایی کنیم.
وی با اشاره به اینکه طبق تاکید رئیس جمهور در جلسه هیات دولت، در دو هفته آینده لایحه قانون جامع آبخیزداری را به دولت ارائه خواهیم کرد، خاطرنشانکرد: در این لایحه می توانیم به هم افزاییهای لازم در حوضه آبخیز بپردازیم تا هم گرایی و هم افزایی در این سیستم تبیین و اجرایی شود.
تحقق ۱۵۷ درصدی مالیات بخش درآمد املاک اجاری
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور از تحقق ۱۵۷ درصدی مالیات بخش درآمد املاک اجاری خبر داد و گفت: مجموع مالیات ابرازی صاحبان درآمد املاک اجاری در تیرماه امسال، ۱۳ هزار و ۸۲۴ میلیارد ریال بوده است.
داوود منظور رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه مالیات ابرازی صاحبان درآمد املاک اجاری بابت عملکرد سال ۱۴۰۰، حدود ۱۵۷ درصد تحقق نسبت به سال گذشته داشته است، گفت: مجموع مالیات ابرازی صاحبان درآمد املاک اجاری در تیرماه امسال، رقمی معادل ۱۳ هزار و ۸۲۴ میلیارد ریال بوده است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: تعداد اظهارنامه ارائه شده از سوی صاحبان درآمد املاک اجاری در تیرماه امسال (بابت عملکرد سال ۱۴۰۰) حدود ۴۳۱ هزار اظهارنامه بوده که به صورت الکترونیکی به سازمان ارسال شده و مربوط به ۸۸۵ هزار ملک در سراسر کشور بوده است.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص طرحها و برنامههای این سازمان بر کنترل سوداگری در بخش مسکن نیز گفت: نظام مالیاتی در تلاش است تا با اجرای دو پایه مالیاتی در سال جاری، شامل مالیات بر خانههای خالی و مالیات بر واحدهای مسکونی گران قیمت، تا حد امکان از سوداگری در بازار مسکن کاسته و ثبات و وضعیت پایدار را برای حوزه مسکن
به ارمغان بیاورد.
اوپک به کمک روسیه برای کنترل بازار نفت نیاز دارد
دبیرکل اوپک گفت: سازمان کشورهای صادرکننده نفت در رقابت با روسیه نیست و روسیه را یک بازیگر اصلی، بزرگ و بسیار تأثیرگذار در نقشه جهانی انرژی توصیف کرد.
دبیرکل جدید اوپک در مصاحبه اختصاصی که توسط روزنامه کویتی الرای منتشر شد، گفت که حضور روسیه در ائتلاف اوپک پلاس برای موفقیت این توافق ضروری است.
وی افزود: سازمان کشورهای صادرکننده نفت در رقابت با روسیه نیست و روسیه را یک بازیگر اصلی، بزرگ و بسیار تأثیرگذار در نقشه جهانی انرژی توصیف کرد.
اوپک پلاس ائتلافی از سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش به رهبری روسیه است.
الغیس، ریاست اولین نشست اوپک پلاس را در ۳ آگوست بر عهده خواهد داشت، زمانی که این گروه در نظر دارد تولید نفت خود را در ماه سپتامبر بدون تغییر نگه دارد،
الغیس درباره افزایش اخیر قیمت نفت گفت: برای من هنوز تأیید میکنم که افزایش اخیر قیمت نفت تنها به رویدادهای روسیه و اوکراین مربوط نمیشود، بلکه همه دادهها تأیید میکنند که قیمتها شروع به افزایش کردند. به تدریج و به صورت تجمعی و قبل از وقوع رویدادهای روسیه و اوکراین، به دلیل این تصور که آنچه در بازارها رایج است، کمبود ظرفیت تولید مازاد است که محدود به کشورهای معدود و محدود شده است، افزایش یابد.
اجرای طرح درج قیمت تولیدکننده متوقف نشده است
مدیرکل نظارت بر خدمات عمومی سازمان حمایت گفت: طرح درج قیمت تولیدکننده در کنار مصرف کننده تا زمان رسیدن به اهدافی چون شفاف سازی و کاهش قیمت ها و ایجاد رقابت با جدیت در دستور کار
قرار دارد.
محسن حسینلویی در مورد پروژه درج قیمت تولیدکننده در کنار مصرف کننده، اظهار کرد: پروژه درج قیمت تولید کننده در کنار مصرف کننده رویکرد اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت و دولت برای شفاف سازی قیمت بوده و منطبق با قوانین و مقررات مربوطه باید صورت پذیرد و در خصوص پروژه اطلاع رسانی قیمت از طریق سامانه جامع تجارت و سامانه ۱۲۴ که یک پروژه مستقل از پروژه درج قیمت تولیدکننده است اقدامات به صورت مرحلهای صورت میگیرد.
وی افزود: در مرحله اول، شناسه کالا به همراه قیمت تولیدکننده به صورت فیلدهای غیرالزامی بوده و در مرحله بعد ثبت شناسه کالا و قیمت تولیدکننده در سامانه مذکور نیز الزامی
است.
وی ادامه داد: پروژه شفاف سازی قیمت از طریق درج قیمت تولیدکننده و مصرف کننده باعث شد که بسیاری از کالاها که هیچ گونه قیمتی روی آنها درج نمیشد از قبیل لوازم خانگی، لوازم یدکی، کالاهای وارداتی و … اطلاع رسانی قیمت را به طور مناسب
انجام دهند.
قیمت برنج خارجی ۲۰ درصد کاهش مییابد
دبیر انجمن واردکنندگان برنج با بیان اینکه در حال حاضر در فصل برداشت برنج خارجی هستیم، گفت: واردات برنج منجر به کاهش ۱۵ تا ۲۰ درصدی قیمت برنج های خارجی خواهد شد.
مسیح کشاورز درباره افزایش مصرف برنج در ایام محرم گفت: در سالهایی که کرونا در کشور شیوع پیدا کرده بود مصرف برنج که ماهیانه بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار تن است در محرم تا ۲۰۰ هزار تن نیز میرسید که امسال این رقم بیشتر خواهد شد و با توجه به اتمام دوره کرونا حداقل ۱۰۰ هزار تن به این رقم اضافه و میزان مصرف تا حدود ۳۰۰ هزار تن
میرسد.
وی گفت: واردات برنج منجر به کاهش ۱۵ تا ۲۰ درصدی قیمت برنجهای خارجی خواهد شد و این به نفع مصرف کنندگانی است که به دلیل گرانی بیش از حد این کالا، توان تأمین آن را نداشتند.
کشاورز گفت: متأسفانه در شرایطی که واردکنندگان میخواستند اقدام به ویرایش و یا ایجاد ثبت سفارشها کنند متوجه شدند که در سامانه جامع تجارت از سوی وزارت صمت برای آنان محدودیتی ایجاد شده بدین صورت که میانگین سقف عملکرد دو ساله واردکنندگان ملاک ارزیابی قرار گرفته و براین اساس بسیاری از واردکنندگان قادر به ثبت سفارش و ترخیص برنجهای مانده در گمرکات نیستند.