رشد ۴۱ درصدی اعطای تسهیلات در سال ۱۴۰۰
رشد ۴۱ درصدی اعطای تسهیلات در سال ۱۴۰۰

معاون اعتبارات بانک توسعه صادرات ایران گفت: سال گذشته بالغ بر ۱۸۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ریالی و ارزی به مشتریان این بانک اعطا شده که از رشد ۴۱ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۹ برخوردار است. “رضا ساعدی فر” با اشاره به قراردادهای سپرده­گذاری فعال سال گذشته این بانک با صندوق توسعه ملی، اظهارداشت: صندوق […]

معاون اعتبارات بانک توسعه صادرات ایران گفت: سال گذشته بالغ بر ۱۸۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ریالی و ارزی به مشتریان این بانک اعطا شده که از رشد ۴۱ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۹ برخوردار است.
“رضا ساعدی فر” با اشاره به قراردادهای سپرده­گذاری فعال سال گذشته این بانک با صندوق توسعه ملی، اظهارداشت: صندوق توسعه ملی در سال ۱۴۰۰ و در قالب قراردادهای سپرده گذاری ریالی، بالغ بر۱۷ هزار میلیارد ریال با هدف کمک به توسعه صادرات غیر نفتی کشوردر اختیار بانک توسعه صادرات ایران قرار داده است.
وی افزود: منابع در اختیار بانک توسعه صادرات ایران به بخش­های مختلف اقتصادی اعم از کشاورزی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، معدن، صنعت، خدمات فنی و مهندسی(تامین برق، آب و گاز، ساختمان، حمل و نقل، انبارداری و ارتباطات) و بازرگانی داخلی و خدمات تخصیص یافته است.
ساعدی فر تامین مالی کوتاه مدت، بلند مدت و گشایش اعتبارات اسنادی داخلی ریالی را از اولویت های اعتباری بانک توسعه صادرات ایران خواند و افزود: برای این منظور از منابع داخلی بانک، صندوق توسعه ملی، بازار سرمایه و منابع خارجی در دسترس بانک استفاده می­‌شود.
معاون اعتبارات بانک توسعه صادرات ایران اذعان داشت: این بانک با هدف اجرای طرح های دارای توجیه صادراتی و درآمد ارزی با اولویت طرح­های نیمه تمام و در دست اجرای بانک، اعطای تسهیلات ارزی از محل منابع بانک را در دستور کار دارد.
وی اعلام کرد: بانک توسعه صادرات ایران با هدف حمایت از شرکت های دانش بنیان، ارتقای سیستم اعتبار سنجی این دسته از مشتریان را بر اساس ظرفیت ها و شاخص های اعتباری دنبال می کند.

اتصال خودپردازهای بانک ملی ایران به سامانه صیاد

با اتصال خودپردازهای بانک ملی ایران به سامانه صیاد، صادرکنندگان و دریافت‌کنندگان چک های صیادی می‌توانند بدون لزوم یکسان بودن بانک صادرکننده چک و خودپرداز، نسبت به «ثبت»، «استعلام و تایید دریافت»، «استعلام وضعیت و انتقال»‌ و «عودت انتقال چک» اقدام کنند.
پیش از این، دسترسی به سامانه صیاد و دریافت خدمات ثبت صدور، تایید دریافت و انتقال چک از طریق اینترنت بانک، موبایل ‌بانک، برنامه ‌های موبایلی، شعب و پیامک میسر بود و دریافت این خدمات از طریق خودپردازها نیز منوط به یکسان بودن بانک صادرکننده چک و خودپرداز می شد.
همچنین امکان استعلام توسط صادرکننده چک نیز از طریق دستگاه های خودپرداز فراهم است.
انتقال چک صرفا از طریق سامانه صیاد امکان‌پذیر است و در صورت عدم ثبت چک در این سامانه و تائید آن توسط ذی‌نفع، بانک امکان پرداخت وجه چک به ذی‌نفع را نخواهد داشت.

با حضور معاون وزیر اقتصاد؛
بانک قرض‌الحسنه مهر ایران نخستین مجمع عمومی شبکه بانکی کشور را برگزار کرد

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با برگزاری مجمع عمومی عادی سال مالی ۱۴۰۰ خود، پیشگام شبکه بانکی شد. مجمع عمومی عادی سالانه این بانک با حضور همه نمایندگان سهامداران، مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره بانک و همچنین «سید عباس حسینی» معاون بانک، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی و «قربان اسکندری» مدیرکل دفتر امور بانکی و بیمه این وزارتخانه برگزار شد و صورت‌های سال مالی ۱۴۰۰ بانک به تصویب رسید.
در این مجمع مقرر شد ۱۰ درصد سود سال ۱۴۰۰ بین سهامداران تقسیم و مابقی آن برای افزایش سرمایه بانک به کار گرفته شود.
گفتنی است سرمایه اولیه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران ۱۵هزار میلیارد ریال بوده که در یک مرحله افزایش به ۲۵هزار میلیارد ریال رسیده است. پس از آن در مجمع عمومی سال مالی ۱۳۹۹ مصوب شد که این سرمایه در ۲ مرحله به ۵۰هزار میلیارد ریال افزایش یابد که تا کنون ۳۴هزار میلیارد آن محقق شده است.
همچنین سازمان حسابرسی به‌عنوان حسابرس و بازرس قانونی بانک انتخاب شد. اطلاعات و دنیای اقتصاد نیز به عنوان روزنامه‌های رسمی بانک تعیین شدند.
تغییر یکی از اعضای هیأت مدیره بانک قرض‌الحسنه مهر ایران تصمیم دیگر مجمع عمومی این بانک بود و «حمیدرضا توسلی» جایگزین «حسن تلیکانی» در هیأت مدیره شد. وی پیش از این معاون فناوری اطلاعات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بود. توسلی هم‌اکنون عضو هیأت مدیره شاپرک است و راهبری پروژه‌هایی همچون توثیق سهام و سفته الکترونیکی در بانک قرض‌الحسنه مهر ایران از جمله فعالیت‌های وی در زمان تصدی معاونت فناوری اطلاعات این بانک بوده است.