رشد ۵۷ درصدی صدور پروانه ساخت
رشد ۵۷ درصدی صدور پروانه ساخت

سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در کمیته تخصصی ستاد هماهنگی اقتصادی دولت که با حضور معاون اقتصادی رئیس جمهور، وزیر راه و شهرسازی و دستیار اقتصادی رئیس جمهور و معاونان وزیر راه و شهرسازی در حوزه مسکن در ساختمان دادمان برگزار شد، از رشد ۵۷ درصدی صدور پروانه ساخت […]

سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در کمیته تخصصی ستاد هماهنگی اقتصادی دولت که با حضور معاون اقتصادی رئیس جمهور، وزیر راه و شهرسازی و دستیار اقتصادی رئیس جمهور و معاونان وزیر راه و شهرسازی در حوزه مسکن در ساختمان دادمان برگزار شد، از رشد ۵۷ درصدی صدور پروانه ساخت و مکان‌یابی ایجاد شهرک جدید خبر دادند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، ارسلان مالکی سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن در کمیته تخصصی ستاد هماهنگی اقتصادی دولت که با حضور محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس جمهور، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و فرهاد رهبر دستیار اقتصادی رئیس جمهور و معاونان وزیر راه و شهرسازی در حوزه مسکن در ساختمان دادمان برگزار شد، در خصوص آخرین وضعیت تأمین زمین‌شهری گفت: اراضی شناسایی شده در محدوده ۲۴هزار و ۴۵۱ هکتار است که اقدامات الحاق انجام شده و آن دسته از اراضی که متقاضی فعال داشته، شروع شده است.مالکی افزود: این رقم بر اساس طرح های تفصیلی ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد را پاسخگو است.همچنین ۲۱ هزار و ۷۹۳ هکتار در کارگروه‌های استانی پیشنهاد الحاق شده است و پیش‌بینی می‌شود ۷۷۶هزار و ۸۲۶ واحد در سامانه قابلیت بارگذاری دارد.
سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن اظهار کرد: ۳۳ هزار و ۱۸۴ هکتار اراضی خارج از حریم شهرها را به منظور ایجاد شهرک جدید مکان‌یابی کردیم تا سیاست نهضت ملی و خانه‌های ویلایی را محقق کنیم.
محمدآئینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز در خصوص بافت فرسوده اعلام کرد: ۱۶۶ هزار هکتار به عنوان بافت فرسوده شناسایی شده است که در ۲۰درصد شهرها محدودیت‌های میراثی مانع کار است.
آئینی افزود: ۵۹هزار هکتار حاشیه‌نشینی داریم اما می‌شود در حاشیه ها ظرفیت دوباره ایجاد کرد. همچنین ۲میلیون و ۷۰۰ هزار بنای ناپایدار شناسایی شده است که ۱۰ میلیون نفر جمعیت در این بناهای حادثه‌خیز زندگی می کنند.
وی راهکار اصلی را مردمی سازی دانست و اظهار کرد: به‌دنبال بسته جامع تشویقی هستیم که مالکین و سازندگانی که توانایی لازم برای ساخت را ندارند ترغیب شوند و شهرداری با تخفیف ۵۰درصد تا ۱۰۰درصدی و همچنین ارائه تسهیلات، این روند سرعت بگیرد.
آئینی در خصوص طرح‌های تشویقی تأکید کرد: اسکان موقت با نرخ ۴درصد اتفاق بیفتد و افزایش داده شود، همچنین در مقابل تعریض، یک یا دو طبقه تشویقی اعطا شود.
وی در پایان گفت: تا پایان آذرماه و در کمتر از ۲/۵ماه صدور پروانه‌های ساخت به رشد ۵۷درصد و در برخی مناطق به ۸۵درصد رسیده است.