به گزارش جمله به نقل از ایلنا، فیلم کوتاه «نگران نباش» ساخته مانا پاکسرشت در نخستین دوره جشنواره بینالمللی فیلم «کرونا» آلمان که به صورت آنلاین برگزار میشود، نمایش داده خواهد شد. از بین ۱۲۶۲ فیلم ارسالی به جشنواره ۳۶ اثر به مرحله نهایی جشنواره راه پیدا کردهاند. انتخاب بهترین فیلم از نگاه مخاطبان […]
به گزارش جمله به نقل از ایلنا، فیلم کوتاه «نگران نباش» ساخته مانا پاکسرشت در نخستین دوره جشنواره بینالمللی فیلم «کرونا» آلمان که به صورت آنلاین برگزار میشود، نمایش داده خواهد شد.
از بین ۱۲۶۲ فیلم ارسالی به جشنواره ۳۶ اثر به مرحله نهایی جشنواره راه پیدا کردهاند.
انتخاب بهترین فیلم از نگاه مخاطبان در این جشنواره به صورت آنلاین خواهد بود که جایزه آن ۵۰۰ یورو و جایزه بهترین فیلم از نگاه داوران ۱۵۰۰ یورو تعیین شده است. فیلمهای منتخب در این جشنواره به صورت مستقیم به جشنواره interfilm برلین راه پیدا میکنند.
«نگران نباش» داستان دختر نوجوانی را روایت میکند که روز تولدش به دلیل کرونا تنها در خانه قرنطینه است و مادر پرستارش از بیمارستان یک سوپرایز برای او دارد.
نخستین دوره جشنواره بینالمللی فیلم «کرونا» آلمان ۱۰ تا ۲۴ می برابر با ۲۱ اردیبهشت تا ۴ خرداد برگزار میشود.
بازگشایی موزههای واتیکان
به گزارش جمله به نقل از واتیکان نیوز، مجموعه موزههای واتیکان که از بزرگترین و غنیترین موزههای جهان محسوب میشود به زودی و با رعایت دستورنامههای بهداشتی ارائهشده از سوی مقامهایی دولت ایتالیا و واتیکان، بار دیگر میزبان مخاطبان خواهد شد.
موزههای مواتیکان در راستای اقدامهای احتیاطی دولت ایتالیا در مواجهه با ویروس کرونا از تاریخ ۹ مارس درهای خود را به روی عموم مردم بست و تنها از طریق تورهای مجازی و رایگان قابل بازدید بود، اما دبیرکل فرمانداری واتیکان در مصاحبه جدید خود عنوان کرده گرچه تورهای مجازی را میتوان توسعه داد اما واقعیت مجازی هیچگاه جایگزین واقعیت نمیشود.
اسقف «فرناندو ورژز» همچنین بیان کرد با نزدیک شدن بازگشایی موزهها در ایتالیا، موزههای واتیکان نیز قدمهایی برای فعالیت مجدد و حصول اطمینان از سلامتی بازدیدکنندگان برداشته و پس از بازگشایی، ورود به موزهها تنها با رزرو قبلی امکانپذیر است و تا اطلاع ثانوی از پذیرش گروههای بزرگ خودداری میشود. همچنین همه بازدیدکنندگان ضمن تبسنجی در ورودیها، باید از ماسک استفاده کنند.
موزه واتیکان در ایتالیا سالانه پذیرای پنج میلیون گردشگر است. حتی اگر به آثار هنرمندان نامداری چون«میکلآنژ» نیز خیلی علاقهمند نباشید، ساختمان این موزه خود یک اثر هنری فوقالعاده است. راهپلههای معروف این موزه که توسط «جوزپه ممو» طراحی شده به زیبایی در ساختمان موزه به پایین میپیچد و بازدیدکنندگان را به سمت خروجی موزه هدایت میکند. این موزه در سال ۱۵۰۶ میلادی توسط پاپ ژولیوس دوم بنیان نهاده شده است.
این مجموعه موزهها آثاری از مشهورترین مجسمهسازان رومی و مهمترین شاهکارهای هنر رنسانس در جهان را به نمایش میگذارند و در مجموع دارای حدود ۷۰ هزار اثر است که ۲۰ هزار تای آنها در معرض نمایش است.
چاپ پنجم «کاش یک برادر داشتم»
کتاب «کاش یک برادر داشتم» اثر «برنهارد لینز»، با ترجمه «علی خاکبازان» برای پنجمین بار از سوی کانون پرورش فکری بازنشر شد.
به گزارش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، این کتاب داستان پسر کوچکی است که آرزوی داشتن یک برادر دارد. او میخواهد برادرش را به رودخانه ببرد، با او چادر بزند، همراه او از درخت سیب بالا برود و با او فوتبال بازی کند و تبدیل به قهرمان زندگی برادر کوچکتر شود؛ اما مادر ویلی به او یک خواهر هدیه میدهد. حالا ویلی با چالش مهمی روبروست، او نه تنها برادر ندارد، بلکه فکر میکند خواهر کوچکتر عزیزدردانه مادر است. قهرمان کتاب کاش یک برادر داشتم باید دنبال راهحل برای مشکل بزرگش بگردد.
در بخشی از این کتاب میخوانیم: هر بار که خواهر کوچولو خودش را خیس میکرد یا شیرش را روی صورتش میریخت، مادر فقط او را میبوسید. مدت زیادی طول کشید تا خواهر کوچولوی ویلی کمی بزرگتر شد. حالا، هر بار که گریه میکرد، به او اسباببازی میدادند. او مجبور نبود خودش را تمیز کند، مادر او را تمیز میکرد. مجبور نبود غذایش را تمام کند، پدر بقیه غذایش را میخورد.
این کتاب با متنی کوتاه و تصاویر ساده به خردسالان کمک میکند با مهارتهای فردی، حس حسادت خود را کنترل کنند.
این کتاب توسط آلنکا سوتلر تصویرگری شده است. این تصویرگر که اهل اسلوونی است برای بیشتر از ۴۰ کتاب کودک و بزرگسال تصویرسازی کرده و جوایز زیادی را در پرونده کاری خود ثبت کرده است.
کاش یک برادر داشتم نخستین بار در سال ۱۳۸۷ منتشر شد و در چاپ پنجم به شمارگان ۳۰ هزار نسخه رسید.
علاقهمندان میتوانند این کتاب ۲۸ صفحهای را مناسب گروه سنی بالای ۴ سال به قیمت ۱۱هزار تومان از فروشگاههای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تهیه کنند.