گل گهر در روزی که مهاجم گلزنش بازهم در گلزنی ناکام بود، از کسب برد بازماند. گل گهر لیگ بیستم را توفانی آغاز کرد. این تیم در هفته اول مسابقات با نتیجه سه بر یک از سد سپاهان گذشت و سپس با دو گل مس را شکست داد. نماینده سیرجان پنج هفته […]
گل گهر در روزی که مهاجم گلزنش بازهم در گلزنی ناکام بود، از کسب برد بازماند.
گل گهر لیگ بیستم را توفانی آغاز کرد. این تیم در هفته اول مسابقات با نتیجه سه بر یک از سد سپاهان گذشت و سپس با دو گل مس را شکست داد. نماینده سیرجان پنج هفته را بدون شکست پشت سر گذاشت. این تیم بعد از شکست هفته ششم مقابل صنعت نفت، یک بار دیگر موفق به کسب برد شد و این بار با سه گل از سد شهرخودرو گذشت. این برد که در هفته هفتم به دست آمد، نقطه پایان اوج گیری غیرقابل پیش بینی گل گهر بود.
تیمی که در دومین فصل حضور خود در لیگ برتر قرار داشت، با کسب ۵ برد متوالی و حضور در صدر جدول همه توجهات را به خود جلب کرده بود. در این میان، یک بازیکن از همه گل گهری ها بیشتر مورد توجه قرار داشت؛ او کسی نبود جز گادوین منشا که به ماشین گلزنی گل گهری ها تبدیل شده بود.
منشا از همان هفته اول گلزنی را آغاز کرد. او طی هفت هفته موفق به زدن نه گل شد. این یک آمار خیره کننده بود؛ میانگین بیش از یک گل زده در هر بازی، آماری بود که منشا تا هفته هفتم به جا گذاشت. گل گهر به پشتوانه گلزنی های منشا در حال اوج گیری بود تا این که بعد از هت تریک او مقابل شهرخودرو و کسب پیروزی سه بر یک، گل گهر و مهاجم گلزنش وارد یک سراشیبی تند شدند.
بعد از آن هت تریک، گل گهر و منشا گویا نفرین شدند! این تیم در چهار بازی تنها دو امتیاز کسب کرد و مقابل استقلال و تراکتور، دو رقیب مستقیم خود در کورس قهرمانی شکست خورد. تساوی مقابل ذوب آهن قعر جدولی و توقف مقابل آلومینیوم دیگر نتایج گل گهر در چهار هفته اخیر هستند؛ چهار هفته ای که گادوین منشا در آنها موفق به گلزنی نشده است.
این یک موضوع بسیار جالب است که دقیقا با خاموش شدن موتور گلزنی منشا، بردها و نتایج درخشان گل گهر هم متوقف شده است. سریال ناکامی های گل گهر و منشا این هفته قسمت چهارم خود را هم پشت سر گذاشت. حال باید دید که این سریال تا چه زمانی ادامه خواهد داشت و آیا بازگشت به روزهای اوج، منشا، با اوج گیری دوباره گل گهر هم همراه خواهد شد یا خیر؟
تنبیه شخصی شدید بعد از عذاب وجدان
کمک داور جنجالی: خداحافظ فوتبال ایران
رحیم شاهین کمک داور باتجربه بازی ذوب آهن – نفت مسجد سلیمان تصمیم عجیبی گرفت؛ مردود اعلام کردن گل صد در صد صحیح بازیکن تیم ذوب آهن.
البته اشتباه داور در فوتبال غیر طبیعی نیست همان طور که همه اعضای فوتبال در کار خود مرتکب اشتباه می شوند و از سویی VAR هنوز وارد فوتبال ایران نشده که اشتباه داور را تصحیح کند. بعد از این همه انتقاد از رحیم شاهین به خاطر تصمیم اشتباهش باید به او حق دفاع هم داد.
او در مصاحبه با خبرنگار ایران ورزشی در دفاع از خود اینطور می گوید:۱۶ سال است که در لیگ برتر، بالاترین سطح فوتبال قضاوت میکنم و در طول این سالها اشتباهات تأثیرگذاری نداشتم اما در این بازی و در آن صحنه اشتباه کردم و از همینجا از تیم ذوبآهن و کادر فنی این تیم عذرخواهی میکنم. تصمیمم برای خداحافظی جدی است و رسماً نامه خداحافظیام را به کمیته داوران خواهم داد چون اشتباهم در نتیجه بازی تأثیرگذار بود از داوری خداحافظی کردم. کارشناسان داوری درخصوص آن صحنه اظهارنظر کردند و معتقد بودند که گل ذوبآهن سالم بود، من هم عذاب وجدان گرفتم. در آن صحنه آفساید را با مکث اعلام کردم و ناخودآگاه دستم بالا رفت. حقیقتاً نتوانستم تصمیم درست بگیرم و از این تصمیمم منصرف شوم. باید همان لحظه تصمیمم را برمیگرداندم اما نمیدانم چرا نتوانستم این کار را انجام دهم. به هر حال این بازی تمام شد و حالا دیگر من از داوری خداحافظی کردم.
حرف های کمک داور بازی ذوب آهن – نفت مسجد سلیمان ادامه دارد؛ او می گوید: متاسفانه بعد از آن صحنه برخیها در فضای مجازی فحاشی کردند و حرفهای بدی زدند. از نظر من این ها هواداران فوتبال نیستند و همان مالباختگانی هستند که در شرط بندی میبازند و عقدههای خود را با فحاشی خالی میکنند. من با خداحافظی از داوری خودم را تنبیه کردم. شرایط نسبت به قدیم کاملاً تغییر کرده و در حال حاضر با وجود فضای مجازی همه اتفاقات شفاف است و مردم بهخوبی قوانین داوری را میدانند. من نمیتوانم به شعور مردم توهین کنم. بازیکنان همانند داور اشتباه میکنند و داور هم جزئی از بازی فوتبال است.
رحیم شاهین حرف هایش را اینطور به پایان می برد: بیشتر از ۲۰۰ بازی قضاوت کردم و در بازیهای مهم کمکداور بودم. در ۲ دربی کمکداور بودم و در طول این سالها به هیچوجه چنین اشتباهی نداشتم. داوران مشکلات و کمبودهای زیادی دارند که از جمله این کمبودها نداشتن روانشناس است. حدود ۳ سال پیش کلاسهای روانشناسی برای داوران برگزار میشد و این اتفاق خوبی بود. به نظر خودم تصمیم اخیر من به دلیل مشکلات روانشناسی بود. حقیقتاً از حقالزحمه داوران بیاطلاع هستم و مبلغی که فدراسیون برای داوران درنظر میگیرد، مبلغی نیست که بخواهیم به آن تکیه کنیم. من ۱۶ سال در لیگ برتر قضاوت کردم و پیش از آن ۹ سال هم در لیگهای دیگر کمکداور بودم و در طول این ۲۵ سال اگر در ادارهای مشغول به کار میشدم، تاکنون میتوانستم بازنشسته شوم. همه مشکلات داوران را میدانند و میگویند داوران در حد توانشان کارشان را به درستی انجام میدهند. داوران مشکلات زیادی دارند. مردم فکر میکنند که عشق مرده است و به من میگویند که داوری شما به خاطر عشق نیست. به من میگویند میتوانی به جای عشق به داوری عاشق خانواده ات باشی. مردم باور نمیکنند که برخیها بهخاطر عشق قضاوت میکنند. آنها پیش خودشان میگویند که داوران دستمزد زیادی میگیرند و با تکیه بر آن قضاوت میکنند. حقیقتاً از خودم انتظار نداشتم که اشتباه کنم و تا به حال چنین اشتباهی نداشتم.
خطیبی و گل محمدی؛ به یاد جنجال پنالتی
در تبریز!
بازی دو فصل پیش یحیی گلمحمدی و رسول خطیبی یکی از جنجالی ترین بازی های این دو بود.
یحیی گل محمدی و رسول خطیبی برای پنجمین بار مقابل یکدیگر قرار میگیرند در چهار مسابقه قبلی یحیی ۲ پیروزی به دست آورد و رسول خطیبی یک پیروزی؛ یک بازی نیز مساوی شد.
آخرین بازی این دو مربی در فصل گذشته کم جنجال نداشت بازی ای که با برتری شهرخودرو به پایان رسید و ماشین سازان نسبت به عدم اعلام پنالتی به روی شاهین ثاقبی اعتراض داشتند و منجر به درگیری لفظی دو مربی پس پایان بازی شد. خطیبی بعد از بازی گفت اگر var به ایران بیاید بعضی ها به هدفشان نمیرسند! گل محمدی نیز در پاسخ گفت اگر شخص دیگری جای ثاقبی بود پنالتی رخ داده بود و معتقد بود ثاقبی تمارض میکند.
در پایان آن بازی شهرخودرو با کسب پیروزی توانست سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را کسب کند. این اولین بار بود که نماینده ای از مشهد به رقابت های قاره ای صعود میکرد.
حالا پس از آن بازی جنجالی در تبریز خطیبی و گل محمدی در دو تیم متفاوت به هم رسیدند و باید دید چه اتفاقی خواهد افتاد.