رکورد تولید روزانه شرکت دخانیات ایران پس از ۸ سال شکسته شد
رکورد تولید روزانه شرکت دخانیات ایران پس از ۸ سال شکسته شد

  شرکت دخانیات ایران در راستای محقق نمودن شعار «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» توانست با تولید ۶۵ میلیون و ۱۱۰ هزار نخ سیگارت در یک روز رکورد شکنی کند. شرکت دخانیات ایران در راستای محقق نمودن شعار «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» توانست با تولید ۶۵ میلیون و ۱۱۰ هزار نخ سیگارت در یک روز، بار […]

 

شرکت دخانیات ایران در راستای محقق نمودن شعار «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» توانست با تولید ۶۵ میلیون و ۱۱۰ هزار نخ سیگارت در یک روز رکورد شکنی کند.

شرکت دخانیات ایران در راستای محقق نمودن شعار «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» توانست با تولید ۶۵ میلیون و ۱۱۰ هزار نخ سیگارت در یک روز، بار دیگر خودباوری و تکیه بر توان داخلی را به منصه ظهور برساند. محمد شیخان مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره، با اشاره به این دستاورد، اذعان داشت: بالاترین تولید روزانه سیگارت به برکت اعیاد با سعادت شعبانیه و با اراده کارکنان زحمتکش در هفت مجتمع تولیدی کشور، شکسته شد و میزان تولید جدیدی به ثبت رسید. وی افزود: بالاترین تولید روزانه سیگارت در شرکت دخانیات ایران در روز دوشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ و با تولید ۶۵ میلیون و یکصد و ده هزار نخ سیگارت به ارمغان آمد. مدیرعامل شرکت دخانیات، ثبت رکورد تولید روزانه و آغاز صادرات محصولات تولیدی طی هفته‌های اخیر را یک گام استراتژیک و در راستای تحقق شعار سال برشمرد و گفت: ثبت این رکورد ارزشمند، پیام مهم دیگری برای صنعت کشور و بویژه صنعت دخانیات به همراه دارد که با رفع محدودیت‌ها و اصلاح ساختارها و توجه ویژه به نیروی انسانی می‌توان افتخارات کم نظیری را در تاریخ ماندگار این صنعت قدیمی، به ثبت برسانیم.

شیخان خاطر نشان کرد: افزایش تولید در راستای افزایش سهم بازار تولیدات داخلی و جلوگیری از فروش محصولات قاچاق، یک راهبرد اساسی شرکت دخانیات ایران است.

 

 

عضو اتاق ایران:

قیمت گذاری دستوری دستاوردی جز فساد ندارد

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفت: اعمال دخالت در اقتصاد یا قیمت‌گذاری دستوری دستاوردی جز فساد به دنبال ندارد. بهرام شکوری اظهار کرد: قیمت‌گذاری دستوری همواره یکی از چالش‌های اقتصاد ایران بوده است. این در حالیست که اعمال دخالت در اقتصاد یا قیمت‌گذاری دستوری دستاوردی جز فساد به دنبال ندارد. به گفته شکوری دخالت در قیمت‌گذاری یا استمرار حمایت‌های یارانه‌ای که چندان منطقی نیز ندارد در اقتصاد مذموم و ناپسند است. عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفت: بورس‌های کالایی در همه دنیا مورد حمایت جمعی همه نهادها هستند؛ در واقع بورس‌های کالایی محل مناسبی برای خرید و فروش ایجاد می‌کنند.

شکوری با بیان اینکه هیچ فعال اقتصادی مخالف عرضه در بورس کالا نیست و همه به نوعی از مکانیزه عرضه و تقاضا در بورس کالا دفاع می‌کنند، تاکید کرد: بهترین و کاراترین جایگزین برای برچیدن اعمال قیمت گذاری دستوری در اقتصاد ایران نیز، بورس کالا است که می‌تواند با تجلی مکانیزم عرضه و تقاضا شرایط منصفانه‌ای را در خرید و فروش شکل دهد.

وی گفت: همه فعالان صنایع موافق عرضه کالاها در بورس کالا هستند اما دولت نیز باید از سیاست‌های اشتباه گذشته درس بگیرد و به هیچ عنوان در روند معاملات دخالت نکند و در این زمینه، بهترین راه حل همان مقررات بورس در زمینه کشف عادلانه قیمت‌ها در تقابل عرضه و تقاضاست و بدون شک با پیگیری این روند همه فعالان بازارها همانند بورس‌های کالایی دنیا از جمله بورس فلزات لندن، شیکاگو، شانگهای، دالیان و … از شیوه مبادلات راضی خواهند بود.

 

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی خبر داد:

۷ هزار میلیارد تومان برای محرومیت‌زدایی

رئیس بنیادمستضعفان انقلاب اسلامی از افتتاح پلاسکوی جدید در آخر هفته جاری خبر داد.

سید پرویز فتاح در آئین بهره برداری از پروژه‌های محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان با بیان اینکه در دو سالی که کرونا شایع شده، ۲۰ تن از همکاران ما در بنیاد مستضعفان درگذشته اند، گفت: تغییر رئیس جمهور برکات زیادی به همراه داشت.

وی افزود: ما در بنیاد به تمام اهداف سال جاری خود از نظر تولید، سوددهی، محرومیت زدایی و رسیدگی به کارکنان رسیدیم. همچنین پروژه‌های عمرانی و محرومیت زدایی ما طبق زمان بندی اجرا شد. برنامه سال آینده نیز تنظیم شده است و سطح خدمات و تولید نسبت به ۱۴۰۰ افزایش می‌یابد. رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی ادامه داد: هیچ پروژه‌ای در بنیاد به خاطر تحریم و محدودیت‌ها متوقف نشد. ما منتظر خارجی‌ها نماندیم هیچ کارخانه‌ای کاهش تولید نداشت. فتاح درباره کاهش منابع بنیاد علوی بیان کرد: امسال نتوانستیم بخشی از منابع بنیاد علوی را تأمین کنیم. چون بخشی از منابع این بنیاد از طریق بورس و عرضه اولیه تأمین می‌شود که به خاطر شرایط بورس نتوانستیم به برنامه ریزی اولیه دست یابیم. وی با تأکید بر اینکه عمده درآمد، منابع و سود بنیاد مستضعفان به سمت محرومیت زدایی می‌رود، تصریح کرد: سال آینده ۷ هزار میلیارد تومان به محرومیت زدایی اختصاص می‌دهیم و ساخت مسکن محرومان را هم پیگیری خواهیم کرد. وی با اشاره به افتتاح تونل ۶.۵ کیلومتری البرز شرقی در قطعه دو آزادراه تهران – شمال ادامه داد: امسال فولاد خواف افتتاح شد و آخر هفته جاری ساختمان پلاسکو به بهره برداری می‌رسد. در بخش شرکت‌های دانش بنیان نیز موفقیت‌های خوبی کسب کردیم. به گفته فتاح، بنیاد مستضعفان در دوران کرونا ۴,۵۰۰ میلیارد تومان برای رفع آثار سو کرونا هزینه کرد. همچنین تا پایان امسال ۱۱۵ هزار فقره سند اراضی متعلق به بنیاد علوی به رایگان به مردم عودت داده شد.

رئیس بنیاد مستضعفان تأکید کرد: ما به دولت آقای رئیسی کمک می‌کنیم ۲۰ نفر از مدیران اصلی ما به دولت رفته‌اند. در سفرهای استانی کنار دولت هستیم و اجرای برخی از مصوبات بر عهده بنیاد است. با نیروهای مسلح و کمیته امداد و بهزیستی نیز همکاری داشته و امسال به ۵ هزار و ۶۰۰ گروه جهادی کمک کردیم. فتاح از ابراز محبت و رضایت رهبر معظم انقلاب نسبت به فعالیت‌های بنیاد مستضعفان خبر داد.