رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به دستور رئیس جمهوری مبنی بر ساخت هواپیمای مسافری، گفت: سازمان هواپیمایی کشوری با همکاری وزارت دفاع بهعنوان محور تولید هواپیما و وزارت صمت به عنوان دستگاه متولی صنعت در حال ساخت هواپیما در داخل است و امیدواریم در آیندهای نه چندان دور خبرهای خوبی در این زمینه منتشر […]
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به دستور رئیس جمهوری مبنی بر ساخت هواپیمای مسافری، گفت: سازمان هواپیمایی کشوری با همکاری وزارت دفاع بهعنوان محور تولید هواپیما و وزارت صمت به عنوان دستگاه متولی صنعت در حال ساخت هواپیما در داخل است و امیدواریم در آیندهای نه چندان دور خبرهای خوبی در این زمینه منتشر شود.
محمدیبخش ادامه داد: ورود هواپیمامانند سابق ادامه دارد و در کنار آن سه گزینه نهضت تعمیر هواپیما و موتور، ساخت هواپیما در داخل و خرید هواپیمای دست دوم برای افزایش ناوگان در دستور کار قرار دارد. سازمان هواپیمایی کشوری از CAO به CAA ارتقا یافته لذا سازمان هواپیمایی کشوری میتواند به هواپیما یا موتور ساخت خودش مجوز بدهد. نگاه سازمان هواپیمایی درونزا، تولید دانش و ارتباط با دنیا است و تحریم در حوزه هوانوردی عنوان کوچکی است و باید به آن جنگ تمامعیار اطلاق کرد.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه ایده ساخت هواپیما از سالهای قبل در کشور وجود داشته است، گفت: ساخت هواپیمای بدون سرنشین و فوق سبک به بخش خصوصی واگذار شده و در حال تولید و بهرهبرداری هستیم. استفاده از ظرفیتهای علمی در این زمینه نیاز به همگرایی دستگاهها دارد حتی برخی کشورها برای ساخت هواپیما کنسرسیوم تشکیل میدهند. انتظار ما این است که با دستور رئیس جمهوری مبنی بر ساخت هواپیمای مسافری و همچنین با پلتفرمهایی که در اختیار خودمان است سازمان هواپیمایی کشوری مجموعه هسا و سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع، بخش صنایع هوایی وزارت صمت و سازمان هواپیمایی کشوری بهزودی موضوع ساخت هواپیما عملی شود ولی تا زمانی که از ایمنی آن مطمئن نباشیم اجازه پرواز نمیدهیم.
محمدیبخش خاطرنشان کرد: در آینده نزدیک هواپیمای ساخت داخل در سه پلتفرم ۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ نفره به ترتیب رونمایی میشوند. در حال حاضر ۱۷۵ هواپیمای فعال داریم اما با رشدی که در پروازهای داخلی و خارجی در سال جاری شاهد بودهایم متوسط تعداد مسافران هوایی به ۲.۸ میلیون نفر در ماه رسیده، این در حالی است که سال گذشته این شاخص به طور متوسط یک میلیون نفر در ماه کمتر بود. وی درباره تأخیرهای پروازی بیان کرد: ما با کوتاهیهای ایرلاینها یا ایستگاههای آنها مستقر در فرودگاهها برخورد میکنیم اما مهمترین بخش تأخیرها این است که به موقع اطلاعرسانی شده و حقوق مسافران بهموقع ایفا شود. همچنین بر اساس نیازسنجیهای کارشناسی نیاز به ۵۵۰ فروند هواپیما داریم تا تقاضای داخل را پوشش دهیم.
مديرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبري هوايي ايران خبر داد؛
بهرهبرداري از باند ۲۹ چپ فرودگاه مهرآباد تا پايان شهريور
معاون وزير، رئيس هيات مديره و مديرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبري هوايي ايران درخصوص آخرين وضعيت پروژه باند ۲۹ چپ فرودگاه مهرآباد گفت: اين پروژه مراحل پاياني خود را سپري مي کند و تا پايان شهريور ماه به بهرهبرداري خواهد رسيد.
به گزارش روابط عمومی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران؛ حمیدرضا سیدی در نشست خبری هفته دولت که در سازمان هواپیمایی کشوری برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهیدان رجایی و باهنر اظهار کرد: پروژه باند ۲۹ چپ فرودگاه مهرآباد به عنوان مهم ترین طرح عمرانی شرکت فرودگاه ها با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان در حال حاضر در مرحله خط کشی، تامین روشنایی و اخد مجوز از سازمان هواپیمایی کشوری قرار دارد.
وی با اشاره به برنامههای عمرانی شرکت فرودگاهها در سال جاری گفت: امسال یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای ۱۱۷ پروژه فرودگاهی در نظر گرفته شده که امیدواریم تا پایان سال با تحقق اهداف عمرانی گام موثری جهت پروژه های بهسازی در فرودگاه های کشور برداریم.
معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاهها، با اشاره به آمار سه ماه نخست سال جاری در بحث مسافری و حمل و نقل بار گفت: در بهار امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته در تعداد مسافر ۳۹ درصد و در حمل و نقل بار ۴۵ درصد رشد داشتهایم.
سیدی با ابراز خرسندی از وضعیت زیرساختی فرودگاههای کشور عنوان کرد: با تحقق برنامههای در دست اجرا، ظرفیت فرودگاههای کشور تا پذیرش ۵۵۰ فروند هواپیما در روز ارتقا خواهد یافت.
وی ضمن توضیح در خصوص خدمات ناوبری گفت: در حوزه ناوبری هوایی تعداد ۱۲۰ دستگاه کمک ناوبری در سطوح مختلف اعم از مناطق کوهستانی و صعب العبور از طریق رادارها و دستگاه های ارتباطی، در حال خدمات رسانی و سرویس دهی به حدود ۱۴۰۰ پرواز در روز هستند.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها در خصوص فرودگاههای عامل اربعین ۱۴۰۱ گفت: هیچ گونه محدودیت خاصی از سوی شرکت فرودگاهها وجود ندارد و فرودگاههای بین المللی و دارای مرز هوایی میتوانند به میزبان زائران امام حسین(ع) باشند.
سیدی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درخصوص فرودگاه مشهد و حادثه ترکیدگی لاستیک هواپیما که اخیرا اتفاق افتاده بود، خاطرنشان کرد: این اطمینان را به مردم می دهیم که باند فرودگاه مشهد از آمادگی کامل برای میزبانی از مهمانان امام رضا علیه السلام برخوردار است. وی تصریح کرد: مشهد از فرودگاههای مهم به شمار میرود و روزانه تعداد زیادی از شرکتهای صاحب نام بین المللی و داخلی به فرودگاه شهید هاشمینژاد رفت و آمد دارند.
سخنگوی دولت خبر داد؛
موافقت دولت با پرداخت تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی
سخنگوی دولت اعلام کرد: در راستای سرعت بخشی و تأمین منابع برای اجرای نهضت ملی مسکن، دولت با افزایش تسهیلات نوسازی مسکن روستایی تا سقف ۲ میلیارد ریال موافقت کرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، هیات دولت با افزایش تسهیلات نوسازی و بهسازی مسکن در روستاها از ۱۰۰ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان موافقت کرد و پرداخت این تسهیلات به متقاضیان از شنبه آغاز خواهد شد.
علی بهادری جهرمی سخنگو و دبیر هیات دولت در پایان جلسه امروز هیات وزیران با اشاره به این مطلب گفت: در راستای سرعت بخشی و تأمین منابع برای اجرای نهضت ملی مسکن، دولت با افزایش تسهیلات نوسازی مسکن روستایی تا سقف ۲ میلیارد ریال موافقت کرد.
مسعود میرکاظمی معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه نیز با تایید تصویب افزایش تسهیلات ساخت مسکن روستایی گفت: سازمان برنامه و بودجه با بررسی همه جوانب و بر اساس دستور رییسجمهور اقدامات لازم برای پرداخت تسهیلات فوق از سوی بانک ها را آغاز کرده است.
مدیرعامل هما:
توسعه ناوگان هوایی را با برجام یا بدون برجام دنبال میکنیم
مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ضمن تبریک هفته دولت اظهار داشت: ایرانایر به دلیل هدف اصلیاش که ارائه خدمات به مردم است، مخاطبان مردمی دارد.
شمس الدین فرزادیپور افزود: در ۸ ماه گذشته سنگینترین عملیات هواپیمایی هما پروازهای حج بود که در شرایط ویژه بیش از ۳۶۲ پرواز با بهترین کیفیت انجام شد. مدیرعامل ایرانایر اظهار داشت: رضایتمندی بالای ۹۸ درصد در پروازهای حج طبق نظرسنجیها ثبت شده است، در حالی که هما به تنهایی امسال عملیات پروازهای حج را انجام داد. وی با بیان اینکه هما در سنوات گذشته مشکلات زیادی داشت که یکی از آنها مشکلات ساختاری بود، گفت: توسعه ناوگان هما به عنوان هدف اصلی در این شرکت دنبال میشود. با برجام یا بدون برجام توسعه ناوگان را انجام خواهیم داد و وزیر راه هم بسیار زیاد بر این موضوع تاکید دارد. فرزادیپور اضافه کرد: در چند ماه افزایش فرکانسهای پروازی خارجی در هما داشتیم و به زودی هم مسیرهای بینالمللی جدید اضافه میشود.
مدیرعامل ایرانایر ادامه داد: تعیین تکلیف چالشهای جدی در هما انجام خواهد شد و امروز با اقداماتی که در ۹ ماه اخیر انجام شد، هما از حالت رکود خارج شده است.
وی اضافه کرد: استفاده از نرمافزارهای جامع را در هما دنبال میکنیم و به زودی سایت شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران راهاندازی خواهد شد.