اعضای شورای شهر تهران با رای خود، شهرداری را ملزم کردند که موزه هایش را ساماندهی کند و خانه ای برای تهران نیز ایجاد کند. یک فوریت طرح» الزم شهرداری به ساماندهی موزه های تحت مدیریتش” روی میز بررسی شورای شهر قرار گرفت و احمد مسجد جامعی در دفاع از این طرح گفت: شهرداری تهران […]
اعضای شورای شهر تهران با رای خود، شهرداری را ملزم کردند که موزه هایش را ساماندهی کند و خانه ای برای تهران نیز ایجاد کند.
یک فوریت طرح» الزم شهرداری به ساماندهی موزه های تحت مدیریتش” روی میز بررسی شورای شهر قرار گرفت و احمد مسجد جامعی در دفاع از این طرح گفت: شهرداری تهران حدود ۵۰ موزه در سطح شهر تهران دارد که سالهاست برای نگهداشت و ایجاد آنها پول، زمین و… داده است. وی با بیان اینکه با وجود هزینه های بالا، این موزه ها منشا تاثیرگذاری نیستند، گفت: شاهدیم که اداره این موزه ها مدیریت منسجم، یکپارچه و برنامه ریزی شده ندارد و هم سازمان فرهنگی و هم برخی شهرداری ها، موزه داری می کنند. مسجد جامعی با انتقاد از هم افزا نبودن این موزه ها با وجود هزینه های بالا افزود: برخی از این موزه ها حتی به اندازه ماه های سال بازدید ندارد و این اتلاف سرمایه است.
گورستان ارامنه قزوین و تخریب اثر تاریخی!
محمدحسن سلیمانی، قزوینپژوه در یادداشتی که با موضوع تاریخچه گورستان ارامنه قزوین نوشته و آن را در اختیار ایسنا قرار داده است، مینویسد: این عکس، بوستان «اندیشه» قزوین در خیابان دهخدای این شهر است؛ محلی که پیش از این حدود یکصد سال گورستان ارامنه قزوین بود. اما شهرداری در سال ۱۳۹۱ با بیتوجهی به موقعیت و پیشینه تاریخی این مکان و امکان تبدیل آن به یک جاذبه منحصر به فرد گردشگری، تحت عنوان «گورستان متروکه» آن را به بوستان تبدیل کرد. در حالی که قرار بود نام بوستان جدید را «مریم» بگذارد و سه گور از جمله آرامگاه دکتر «فیلیپ پوویچ» پزشک لهستانیالاصل معروف قزوینی را به پاس خدمات شایان توجه او به مردم قزوین حفظ کند،
اما مدیریت شهری به هیچ یک از وعدههای خود جامه عمل نپوشید! تخریب گورستان ارامنه در قزوین به عنوان یک اثر تاریخی در آن مقطع مورد اعتراض دوستداران میراث فرهنگی قرار گرفت، اما آنچه شنیده نشد همین اعتراضها بود. گرچه این اقدام کوتهنظرانه بعدها مورد اعتراض مسئولان سفارت لهستان در تهران که شماری از اتباع این کشور در گورستان ارامنه قزوین مدفون بودند؛ قرار گرفت.