سفر به همدان با مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا  انجام شده است
سفر به همدان با مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا  انجام شده است

  همدان خبرنگار روزنامه جمله رئیس قوه قضاییه گفت: قرار بود یک ماه و نیم قبل سفر به استان همدان انجام شود که به دلیل موج چهارم شیوع کرونا در‌ کشور این مهم محقق نشد و امروز پس از استعلام و پیگیری از ستاد ملی مقابله با کرونا، شرایط برای انجام سفر مهیا شد. آیت […]

  همدان خبرنگار روزنامه جمله
رئیس قوه قضاییه گفت: قرار بود یک ماه و نیم قبل سفر به استان همدان انجام شود که به دلیل موج چهارم شیوع کرونا در‌ کشور این مهم محقق نشد و امروز پس از استعلام و پیگیری از ستاد ملی مقابله با کرونا، شرایط برای انجام سفر مهیا شد.
آیت الله سیدابراهیم رئیسی بعد از ظهر دیروز(یک‌شنبه ۱۹ اردیبهشت) در بیست و ششمین سفر استانی خود وارد همدان شد و مورد استقبال رسمی نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، رئیس کل دادگستری و مقامات استانی همدان قرار گرفت. رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در بدو ورود به فرودگاه همدان، این سفر استانی که در ماه مبارک رمضان انجام می‌شود را به فال نیک گرفت و اظهار کرد: از مسئولان و‌ مردم عزیز بابت تاخیر در انجام این سفر به دلیل شرایط کرونایی عذرخواهی می‌کنیم. رئیس قوه قضاییه افزود: قرار بود یک ماه و نیم قبل سفر به استان همدان انجام شود که به دلیل موج چهارم شیوع کرونا در‌ کشور این مهم محقق نشد و امروز پس از استعلام و پیگیری از ستاد ملی مقابله با کرونا، شرایط برای انجام سفر مهیا شد. آیت‌الله رئیسی با اشاره به تاریخ و تمدن بزرگ و کهن ایرانی که همدان از نمادهای اصلی آن است، به  نقش مثال‌زدنی مردم این استان در پشتیبانی از رزمندگان در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: همگان شاهد رشادت‌ها و ایستادگی‌های مردم استان همدان در دوران پر افتخار دفاع مقدس بوده‌اند. رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سفر هیئت عالی قضایی به استان همدان در پی سفر هیئت ۲۵ نفره که در هفته‌های گذشته به این استان انجام شد و مسائل مختلف از سوی آنها مورد بررسی قرار گرفت انجام می‌شود.آیت‌الله رئیسی در خصوص برنامه‌های سفر به استان همدان نیز گفت: در جلسات شورای اداری و شورای قضایی استان همدان که با حضور نماینده مقام معظم رهبری در استان، استاندار و رئیس کل دادگستری همدان برگزار می‌شود، گزارش‌های واصله در مورد این استان را مورد بررسی قرار می‌دهیم‌ و در خصوص مواردی که می توان در استان تصمیم‌گیری کرد تصمیم‌گیری خواهیم کرد و در مورد مسائلی نیز که نیاز به تصمیم گیری در مرکز است در مرکز پیگیری‌ها انجام می‌شود.
با حکم استاندار مازندران؛
جواد طالبی سرپرست شهرداری ساری شد
استاندار مازندران رئیس سازمان همیاری شهرداری‌های مازندران را به عنوان شهردار پیشنهادی به وزارت کشور معرفی کرد. شهرداری ساری که پس از حاشیه‌های ایجاد شده در مدیریت شهری مرکز استان و حدود ۲ ماه بدون شهردار مدیریت شدن شهرداری، از ۱۸ دی سال گذشته با سرپرستی حمیدرضا مرادی مدیریت می‌شد که با پایان یافتن دوره سرپرستی مرادی، سرپرست جدید برای این نهاد معرفی شد. استاندار مازندران که طبق قانون پس از انحلال شورای شهر ساری به دلیل بازداشت ۹ عضو منتخب شورای پنجم به عنوان قائم‌مقام شورا مسئولیت این نهاد را بر عهده دارد، طی حکمی جواد طالبی رئیس سازمان همیاری شهرداری‌های مازندران را به عنوان سرپرست جدید شهرداری مرکز استان به وزارت کشور معرفی کرد.
این حکم طی مراسمی با حضور مهدی رازجویان، معاون هماهنگی امور عمرانی و سید محمد محمدی تاکامی، مدیر کل امور شهری و شوراهای استانداری مازندران برگزار شد. شایان ذکر است؛ مهندس جواد طالبی پس از طی مراحل اداری توسط وزیر کشور به عنوان شهردار منصوب خواهد شد. طالبی از مدیران باسابقه شهرداری ساری است که در کارنامه او مسئولیت‌هایی مانند مدیرعامل و عضو هیات مدیره سازمان همیاری شهرداری‌های مازندران، رئیس اداره کنترل نظارت شهرداری ساری، مدیرعامل سازمان عمران شهرداری ساری، شهردار منطقه یک ساری و رئیس هیأت امنای مؤسسه بازیافت و مدیریت مواد زائد و جامد مازندران ثبت شده است. مرادی طی دوره سرپرستی خود تغییراتی در ساختار مدیریت شهرداری ساری اعمال و مدیران جدیدی را در این نهاد منصوب کرد.
اختیارات شورای شهر ساری از جمله تعیین سرپرست شهرداری از ۱۶ دی ۱۳۹۹ در پی انحلال این شورا از سوی هیات حل اختلاف وزارت کشور به استاندار مازندران به عنوان قائم مقام این نهاد واگذار شد. احمد حسین‌زادگان در حال حاضر تمام اختیارات و وظایف شورای شهر ساری را برعهده دارد. شورای شهر ساری بر سر پرونده فساد و تضییع حقوق عمومی شهرداری ساری که باعث دستگیری تمامی ۹ عضو اصلی آن شده است ، منحل شد. شهردار ساری نیز ۱۷ آبان پارسال بر سر همین پرونده دستگیر و بازداشت شد.
استاندار آذربایجان شرقی:
چهار شهرستان آذربایجان‌شرقی در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند
استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه چهار شهرستان استان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند، گفت: سایر شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی و زرد هستند.
محمدرضا پورمحمدی اظهار کرد: وضعیت استان از نظر میزان ابتلاء به بیماری کرونا خوشبختانه با شیب ملایم رو به کاهش است بطوری که تعداد فوتی‌ها و بستری‌های بیمارستانی نسبت به روزهای گذشته کاهش یافته است.
وی با اشاره به محدودیت‌هایی که برای گروه‌های شغلی اعمال شده بود، اظهار کرد: با توجه به کاهش روند ابتلاء در استان گروه‌های شغلی یک و ۲ اجازه فعالیت یافتند. پورمحمدی گفت: اگر ملاحظات و رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط شهروندان ادامه یابد در روزهای آتی شیب کاهش ابتلاء سرعت خواهد گرفت. وی افزود: براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت در ایام عید فطر بین استان‌ها و شهرها با وضعیت قرمز محدود و ممنوع خواهد شد که جزئیات آن توسط سخنگوی ستاد اعلام خواهد شد. استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه نگرانی جدی در استان وجود ندارد، گفت: توصیه می‌کنیم مردم شیوه نامه‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی را رعایت کرده و از حضور در تجمعات خودداری کنند.
سرپرست شرکت آب منطقه‌ای اصفهان:
ذخیره سد زاینده رود به ۴۱۳ میلیون مترمکعب رسید
سرپرست شرکت آب منطقه ای اصفهان گفت: ذخیره مخزن سد زاینده رود به ۴۱۳ میلیون مترمکعب رسید.
حسن ساسانی با اشاره به آخرین وضعیت سد زاینده رود، اظهار داشت: امروز ذخیره مخزن سد ۴۱۳ میلیون مترمکعب، ورودی به آن ۴۰ مترمکعب بر ثانیه و خروجی از سد ۲۲ مترمکعب بر ثانیه است.
وی به وضعیت نامطلوب بارش‌ها در کوهرنگ در سال جاری اشاره کرد و افزود: میانگین بارندگی در سرشاخه اصلی حوضه زاینده‌رود از ابتدای سال آبی (مهر ۹۹) تاکنون ۸۱۰ است که در مدت مشابه سال گذشته ۱۱۶۷ میلی‌متر و در بلندمدت ۱۳۳۶ میلی‌متر بوده است.
سرپرست شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با بیان اینکه بارش‌های تاکنون حوضه زاینده رود نسبت به سال گذشته ۳۱ درصد و در مقایسه با بلندمدت ۳۹ درصد کاهش یافته است، بر ضرورت مصرف بهینه آب در ماه‌های گرم پیش‌رو تاکید کرد.
سد زاینده رود با ظرفیت یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون مترمکعب به عنوان یکی از اصلی‌ترین سدهای مرکز کشور و تأمین کننده آب آشامیدنی، محیط زیست، کشاورزی و صنعت در منطقه مرکزی ایران است. این سد قوسی شکل که سال ۱۳۴۹ به بهره‌برداری رسید در ۱۱۰ کیلومتری غرب اصفهان در شهرستان چادگان قرار دارد.