سمینار «توسعۀ ژئوپارک‌ها در ایران: از نظریه تا عمل»
سمینار «توسعۀ ژئوپارک‌ها در ایران: از نظریه تا عمل»

  سمینار «توسعه ژئوپارک‌ها در ایران: از نظریه تا عمل» فردا در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود. دبیر این سمینار گفت: پیرو تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک علمی ـ آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی با دانشگاه گیسن آلمان، در مرحله اول کارگاه آموزشی با عنوان «چالش‌های مدیریت ژئوپارک‌ها در منطقه قفقاز، خاورمیانه و شمال آفریقا» با همکاری دانشگاه […]

 

سمینار «توسعه ژئوپارک‌ها در ایران: از نظریه تا عمل» فردا در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.

دبیر این سمینار گفت: پیرو تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک علمی ـ آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی با دانشگاه گیسن آلمان، در مرحله اول کارگاه آموزشی با عنوان «چالش‌های مدیریت ژئوپارک‌ها در منطقه قفقاز، خاورمیانه و شمال آفریقا» با همکاری دانشگاه گیسن، دانشگاه علامه‌ طباطبایی و دانشگاه مازندران اردیبهشت ماه امسال در آلمان برگزار شد. در این چارچوب، دانشجویانی از مقاطع تحصیلات تکمیلی به سرپرستی استادانی از دانشگاه‌های علامه‌طباطبایی، تهران، شهید بهشتی، مازندران و خوارزمی فرصت آن را پیدا کردند تا در اجرای این کارگاه آموزشی مشارکت داشته باشند.محمود ضیائی ادامه داد: در راستای اجرایی کردن مرحله دوم این تفاهم‌نامه، پروفسور آندریاس دیتمن به همراه تعدادی از همکاران و دانشجویان انستیتوی جغرافیای آن دانشگاه، سفری علمی ـ تحقیقاتی به ایران خواهند داشت.

این عضو هیأت علمی گروه مدیریت جهانگردی دانشگاه گفت: گام دوم این پروژه مشترک در قالب سمیناری علمی، کارگاه آموزشی با عنوان «روش‌های آموزشی نوین پروژه محور» و همچنین سفر علمی به ژئوپارک‌ جهانی قشم، برنامه‌ریزی شده است. به گفته ضیائی، سمینار «توسعه ژئوپارک‌ها در ایران: از نظریه تا عمل» روز یکشنبه ۱۴ مهرماه سال در محل سالن اجتماعات دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار خواهد شد. حضور عموم علاقه‌مندان در این سمینار آزاد است. برای کسب اطلاعات بیشتر، با شماره تلفن ۴۸۳۹۲۹۲۳ – ۰۲۱ دبیرخانه این سمینار می‌توان تماس گرفت.

 

 

 

ایران در رتبه دوم “سریع‌ترین رشد گردشگری جهان”

بر اساس گزارش جدید سازمان جهانی گردشگری، ایران با ۴۹ درصد رشد پس از اکوادور در رتبه دوم سریع‌ترین کشورها از حیث رشد جذب گردشگر خارجی قرار گرفت.

گردشگری ایران که در سال ۲۰۱۷ میلادی در مجموع از ۴.۸۶۷ میلیون توریست خارجی میزبانی کرده بود، در سال ۲۰۱۸ توانست با ۴۹.۹ درصد رشد این رقم را به ۷.۲۹۵ میلیون نفر برساند تا پس از اکوادور با رشد ۵۱ درصد، سریع‌ترین رشد را در میان کشورهای جهان در جذب گردشگر به نام خود ثبت کند.

کشور اکوادور در آمریکای جنوبی در فاصله زمانی ۲۰۱۸-۲۰۱۷ توانسته شمار گردشگران خود را از ۱.۶ به ۲.۶ میلیون نفر افزایش دهد.   رشد ۴۹.۹ درصدی جذب گردشگر بین‌المللی در ایران در بازه زمانی ۲۰۱۸-۲۰۱۷ در حالی به ثبت رسیده است که پیش از آن و در فاصله زمانی ۲۰۱۷-۲۰۱۶ رشد گردشگری ایران منفی ۱.۵ درصد گزارش شده بود.

سازمان جهانی گردشگری از میزان درآمدهای گردشگری ایران در سال ۲۰۱۸ اطلاعاتی نداده است اما برای سال ۲۰۱۷ رقم ۴.۴۰۲ میلیارد دلار را به عنوان درآمد حاصل از جذب گردشگران خارجی در ایران اعلام کرده است.   درآمد گرشگری ایران در سال ۲۰۱۰ میلادی بر اساس اطلاعات موجود در این گزارش ۲.۴۳۸ میلیارد دلار اعلام شده است.   کشورهای مصر (۳۶ درصد)، اوگاندا (۳۱.۹ درصد)، نپال (۲۴ درصد)، اسلوونی (۲۳ درصد)، فلسطین (۲۰.۵ درصد)، ویتنام (۱۹.۹ درصد)، گرجستان (۱۶.۹ درصد)، کره جنوبی (۱۵.۱ درصد) و قطر (۱۹.۴ درصد) به ترتیب در رتبه‌های بعدی سریع‌ترین رشد در جذب گردشگر بین‌المللی قرار دارند.