نگارش کتاب «سیر تا احمق» به قلم «مهدی جمشیدی» با موضوع روانشناسی شخصیت در مرحله پایانی قرار دارد و بهزودی منتشر میشود. در جمله یک خطی تعریف کتاب آمده است: «نسخه ادراکی شیوه برقراری ارتباط جنسی با فرد احمق!» که با توجه به آن، این اثر در حوزه روانشناسی شخصیت تالیف و در آن […]
نگارش کتاب «سیر تا احمق» به قلم «مهدی جمشیدی» با موضوع روانشناسی شخصیت در مرحله پایانی قرار دارد و بهزودی منتشر میشود.
در جمله یک خطی تعریف کتاب آمده است: «نسخه ادراکی شیوه برقراری ارتباط جنسی با فرد احمق!» که با توجه به آن، این اثر در حوزه روانشناسی شخصیت تالیف و در آن به موضوع شناخت و نجات فرد احمق پرداخته شده است. این کتاب به تعریف فرد احمق، افعال احمقانه، انواع حماقتها و همچنین خصوصیات اقشار احمق پرداخته که به گفته نویسنده آن، «روانشانس احمق»، «دوست احمق»، «کارمند احمق»، «نویسنده احمق» و «پلیس احمق» از قشرهای شاخص کتاب است. کتاب «سیر تا احمق» قرار است در دوران پساکرونا چاپ و در اختیار علاقهمندان به شناخت دنیای احمق ها قرار گیرد.
موزههای اتریش دوباره گشوده میشوند
با توجه به بیانیه جدید دولت اتریش موزهها و سایر مراکز فرهنگی این کشور از اواسط ماه «می» بازگشایی میشوند.
به گزارش جمله به نقل از آرتنت نیوز، با وجود بازگشایی موزهها و مراکز فرهنگی اتریش از اواسط ماه «می»، اتریش به جمع نخستین کشورهای اروپایی تبدیل میشود که پس اعمال قرنطینه موسسات هنری و فرهنگی خود را بازگشایی میکند.
تاکنون، شمار مبتلایان به ویروس «کرونا» در اتریش بیش از ۱۴۵۰۰ نفر و شمار جانباختگان در اثر ابتلا به این ویروس ۴۳۱ نفر گزارش شده است. آمار مبتلایان «کرونا» در اتریش از اواخر ماه «مارس» با کاهش چشمگیری مواجه شده است. اتریش محدودیتهای قرنطینه را از اوایل هفته گذشته با بازگشایی فروشگاههای کوچک آغاز کرد. فروشگاهها و کسب و کارهای بزرگتر نیز از یکم «می» فعالیت خود را آغاز خواهند کرد. موسسات فرهنگی دولتی همچون «موزه تاریخ هنر وین» و «بلودر وین» با تاخیر بازگشایی تا یکم «جولای» موافقت کردهاند. در این بین، موزههای چین نیز برای بازگشت به روند عادی برنامه ریزی میکنند. «مرکز هنرهای معاصر UCCA » واقع در «پکن» این هفته اعلام کرد برای نخستینبار در چهار ماه گذشته درهایش را در بیست و یکم «می» به روی بازدیدکنندگان باز خواهد کرد.
شهرام کرمی در تدارک اجرای یک تئاتر
به گزارش جمله به نقل از ایسنا، این نویسنده و کارگردان تئاتر پس از کنارهگیری از مدیرکلی اداره هنرهای نمایشی و در روزهای تعطیلی کرونایی نمایشنامه نیمه تمام خود با نام «گرگ میاد میبردت» را به پایان رسانده و حالا قصد دارد آن را اجرا کند. به گفته خود این نمایشنامهنویس، متن این اثر برای اجرا در پاییز سال ۹۷ مصوب شده بود ولی به دلیل مسئولیتی که داشت از اجرای آن منصرف شد و متن را نیمهکاره رها کرد. او حالا در ایام فراغتی که یافته با تمام کردن این نمایشنامه برای کودکان قصد دارد امسال یا اگر نشد، سال بعد در تالار هنر یا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به صحنه ببرد. کرمی در بخشی از نمایشنامه خود نوشته است: «من دوست گوسفندها هستم! من کتاب میخونم. من مسواک میزنم!… بیسکوییت یونجه دوست دارم. تلویزیون نگاه میکنم. موسیقی گوش میدم. آواز میخونم. رقص میکنم!… با قوطیهای کنسرو اسباببازی درست میکنم. دلم میخواد شلوار بپوشم و تو مزرعه قدم بزنم. این کارها برای یه گرگ خیلی عجیب و مسخرهس!… ولی من میخوام مثل بقیه نباشم. دلم میخواد تو کتابهای از گرگی بنویسید که عاشق یه گوسفند میشه! …عاشق یه گوسفند؟…»! شهرام کرمی که دو سال ۹۷ و ۹۸ مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود، اسفند سال گذشته از سمت خود استعفا کرد و از آنجا که کارمند رسمی شهرداری است و به وزارت ارشاد مأمور شده بود قرار است دوباره به محل خدمت قبلی خود برگردد.
درهای گالریهای آلمان به روی علاقهمندان
باز میشود
همچنان که برخی از گالریهای کوچک اتریش کارشان را از هفته گذشته آغاز کردند، بسیاری از گالریهای هنری آلمان نیز از بازگشایی در بیستم آوریل خبر دادند.
به گزارش جمله به نقل از آرتنت نیوز، «آنگلا مرکل» چندی پیش در جریان کنفرانس خبری اعلام کرد کسب و کارهای غیرضروری با فضای کمتر از ۸۰۰ متر مربع میتوانند با رعایت اقدامات پیشگیرانه از بیستم آوریل فعالیت خود را آغاز کنند.
میزان کاهش محدودیت قرنطینه در سراسر آلمان متفاوت خواهد بود. در ایالت «نوردراین وستفالن» که شامل شهرهای «کلن» و «دوسلدورف» میشود، گالریهای با وسعت بیش از ۸۰۰ متر مربع نیز اجازه فعالیت خواهند داشت.
اما در «بایرن» که یکی از ایالتهای آلمان با بیشترین شمار ابتلا به ویروس «کرونا» محسوب میشود، کسب و کارهای غیر ضروری فقط از بیست و هفتم آوریل به بعد امکان شروع فعالیت خواهند داشت. یک گالریدار آلمانی ضمن اشاره به اینکه از بازدید کنندگان گالری درخواست خواهد شد تا زمان بازدید خود را به ۱۵ دقیقه کاهش بدهند و از ماسک استفاده کنند، در گفت و گو با «آرتنت نیوز» بیان کرد :« از اینکه قرار است آغاز به کار کنیم بسیار هیجانزده هستم. گالریها نمیتوانند فقط با فعالیت آنلاین به بقای خود ادامه دهند.»
با این حال روند بازگشایی محتاطانه گالریها به این معنا نیست که بازار هنر آلمان به فعالیت سابق خود باز خواهد گشت. «آخر هفته گالری برلین» و «هنر کلن» که از نخستین رویدادهای بازار هنر آلمان محسوب میشوند، همچنان به تعویق افتادهاند. به دلیل محدودیتهای مسافرتی بسیاری از نمایشگاههایی که شامل هنرمندان بینالمللی میشوند نیز به حالت تعلیق درآمدهاند.