احمد سعادتمند با رویاهای بزرگ در هیئت مدیره استقلال حضور پیدا کرد. اولین تصمیم وی تلاش برای جذب فیلیپو اینزاگی سرمربی سابق میلان بود، در نهایت با منتفی شدن حضور اینزاگی و نشستن استراماچونی روی نیمکت استقلال، تا حدود زیادی وی به خواستهاش که جذب یک مربی ایتالیایی بود، دست یافت. پس از […]
احمد سعادتمند با رویاهای بزرگ در هیئت مدیره استقلال حضور پیدا کرد. اولین تصمیم وی تلاش برای جذب فیلیپو اینزاگی سرمربی سابق میلان بود، در نهایت با منتفی شدن حضور اینزاگی و نشستن استراماچونی روی نیمکت استقلال، تا حدود زیادی وی به خواستهاش که جذب یک مربی ایتالیایی بود، دست یافت. پس از مشکلات رخ داده پیرامون آندره آ استراماچونی و حضور فرهاد مجیدی بر روی نیمکت استقلال، نوبت به مدیریت احمد سعادتمند رسید. در همین ابتدای کار، اختلافات با فرهاد مجیدی به یک چالش جدی برای سعادتمند بدل گشته است.
با توجه به اتفاقات پیش آمده میان فرهاد مجیدی و احمد سعادتمند، حواشی تازه و همچنین تغییرات مجدد در کادر فنی باشگاه استقلال دور از ذهن نیست. اختلافات میان فرهاد مجیدی و سعادتمند، به پیش از مدیریت سعادتمند بازمیگردد. هنگامی که شایعه مدیریت سعادتمند مطرح شد، فرهاد مجیدی در اعتراض به هیئت مدیره و با هدف قرار دادن شخص سعادتمند، گفت: «این تصمیمهای نادرست مدیریتی را چه کسی برای استقلال میگیرد؟ چطور به این نتیجه میرسید که سرمایهدار برود و کارمند بیاید؟! پولدار برود و بیپول بیاید؟!»
پس از تصدی پست مدیریت باشگاه استقلال توسط احمد سعادتمند نیز، فرهاد مجیدی انتخاب او را تبریک نگفت. با یک تماس تلفنی و گفت و گوی مجیدی و سعادتمند، صلح موقتی میان طرفین ایجاد شد، اما مطابق انتظار این آشتی دوام چندانی نداشت و مشکلات این دو نفر ادامه یافت. برخی مصاحبههای مدیریت باشگاه از کنایههای سرمربی در امان نماند، از جمله میتوان به مصاحبه سعادتمند مبنی بر مقایسه استقلال با باشگاههای بزرگ جهان اشاره کرد. اختلاف فرهاد مجیدی با مدیریت باشگاه مسئله تازهای نیست. پیشتر در زمان علی فتحاللهزاده شاهد اتفاقات مشابه بودیم؛ به طور مثال عدم حضور فرهاد مجیدی در دفتر فتحاللهزاده و اعتراض این مربی به حاضر نشدن وی در تمرین باشگاه. این رفتار فرهاد مجیدی، واکنش تند و اتمام حجت فتحاللهزاده را در پی داشت. مجیدی به دیدار فتحاللهزاده رفت تا غائله خاتمه یابد.
با توجه به این اتفاقات، اطرافیان سعادتمند به او هشدار دادهاند که نمیتواند همکاری و تعاملی با فرهاد مجیدی داشته باشد. رویه سعادتمند اما با علی فتحاللهزاده به کلی متفاوت است. مدیریت جدید استقلال، فعلا قصد حمایت و همزمان مدارا با فرهاد مجیدی را دارد. این حمایت تا زمانی که مجیدی قصد کنارهگیری نداشته باشد برقرار خواهد بود. حضور فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی استقلال تا پایان فصل قطعی به نظر میرسد، اما سناریوی سعادتمند در صورت جدایی مجیدی، بازگشت استراماچونی به استقلال برای فصل آینده است. مدیرعامل استقلال ادعا دارد که با توجه به رابطههایش در کشور ایتالیا قادر به انجام این کار خواهد بود. مدیریت استقلال عدم شکایت استراماچونی بابت مطالباتش را چراغ سبزی از سوی این سرمربی میداند. با توجه به رفتار استراماچونی این برداشت مدیریت استقلال و همچنین خواست استراماچونی برای بازگشت به تهران دور از ذهن نیست.
احمد سعادتمند پیش از حضور استراماچونی نیز رویای حضور مربی ایتالیایی دیگری را در استقلال داشت. در زمان فتحی، سعادتمند نام فیلیپو اینزاگی را به عنوان گزینه سرمربیگری استقلال مطرح کرد. سعادتمند دوستان و روابطش در ایتالیا را موثر و باعث عملی شدن این انتقال میدانست و حتی تا مذاکره با بازیکن سابق تیم ملی ایتالیا پیش رفت. با توجه به هزینه یک میلیون یورویی قرارداد با اینزاگی، فتحی جذب وی را عملا ناممکن دانست. پیشنهاد سعادتمند این بود که نیمی از مبلغ قرارداد را اسپانسر پرداخت کند. با توجه به شرایط موجود این پیشنهاد نیز عملی نبود. بیست و سوم خرداد سال ۹۸ استراماچونی به عنوان سرمربی جدید استقلال معرفی شد و ۹ روز بعد فیلیپو اینزاگی هدایت بنونتو در سری بی ایتالیا را بر عهده گرفت.