صنعتی سازی را برای حل مشکل مسکن افزایش می‌دهیم
صنعتی سازی را برای حل مشکل مسکن افزایش می‌دهیم

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: اتخاذ سیاست توسعه صنعتی‌سازی ساختمان یکی از روش‌های موثر و تسهیل‌کننده حل مشکل مسکن در کشور خواهد بود. رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی با حضور در «کارخانه صنعتی ساختمان» متعلق به وزارت دفاع از بخش‌های مختلف این کارخانه بازدید کرد. امیر آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای […]

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: اتخاذ سیاست توسعه صنعتی‌سازی ساختمان یکی از روش‌های موثر و تسهیل‌کننده حل مشکل مسکن در کشور خواهد بود.
رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی با حضور در «کارخانه صنعتی ساختمان» متعلق به وزارت دفاع از بخش‌های مختلف این کارخانه بازدید کرد.
امیر آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جریان این بازدید با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده توسط وزارت دفاع در حوزه صنعتی ساختمان، گفت: هدف اجرای این طرح تولید ساختمان‌های پیش ساخته فلزی به روش نوین است که به منظور تسریع در تحقق اهداف مزبور قرارگاهی تحت عنوان «قرارگاه ساخت» در وزارت دفاع تشکیل شده تا با ایجاد ظرفیت‌های لازم مسیر پیشرفت فرایند صنعتی سازی ساختمان را دنبال کند.
وی افزود: در این روش عمر ساختمان از ۲۵ تا ۳۰ سال به متوسط ۱۰۰ سال افزایش می‌یابد. همچنین ضمن افزایش عمل ساختمان در زلزله‌های با ریشتر بالا، سرعت ساخت ساختمان نیز که هم اکنون به طور متوسط ۳۶ ماه است به شش ماه کاهش پیدا می‌کند. بنابراین اتخاذ سیاست توسعه صنعتی‌سازی ساختمان یکی از روش‌های موثر و تسهیل‌کننده حل مشکل مسکن در کشور خواهد بود.
وزیر دفاع با بیان اینکه وزارت دفاع قرار نیست به یک انبوه‌ساز ساختمان تبدیل شود، اظهار کرد: هدف ما تامین نیازهای نیروهای مسلح وحل مشکلات مردم در این حوزه است، از این رو وزارت دفاع آمادگی دارد تکنولوژی و فناوری تولید صنعتی ساختمان را در اختیار نهادها و سازمان‌های مسئول کشوری قرار دهد.
امیر آشتیانی تصریح کرد: ما این توانمندی را داریم با هر ظرفیتی که مورد تقاضا باشد این کارخانه را هر جایی احداث کنیم؛ تکنولوژی و ماشین‌آلات مورد نیاز همگی بومی‌سازی شده و فرآیند صنعتی‌سازی ساختمان از ایده تا محصول، امروز در وزارت دفاع صورت می‌گیرد.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد: در آینده نزدیک، ساخت مسکن صنعتی به عنوان یک فرهنگ در کشور نهادینه شود.
وزیر راه و شهرسازی نیز در جریان این بازدید با تقدیر و تشکر از اقدامات وزارت دفاع در حوزه صنعتی‌سازی ساختمان، وزارت دفاع را پیشران و پیشرو در عرصه‌های مختلف ملی عنوان کرد.
رستم قاسمی پیشرفت و حرکت صنعتی‌سازی ساختمان توسط وزارت دفاع را ارزشمند دانست و گفت: این مهم باید هر چه سریع‌تر در بخش‌های مختلف کشور پیاده‌سازی، اجرا و توسعه پیدا کند.
وی با بیان اینکه صنعتی‌سازی ساختمان کاهش هزینه ساخت و به تبع آن کاهش هزینه خرید مسکن توسط مردم را در پی خواهد داشت، خاطرنشان کرد: وزارت مسکن و شهرسازی برای پیشبرد و توسعه کارخانه صنعتی‌سازی ساختمان، اهتمام و تعامل هر چه بیشتر خود را با وزارت دفاع افزایش خواهد داد.

سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران از محلات زلزله‌زده هرمزگان بازدید کرد
به گزارش خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران، روز یکشنبه ۲۳ آبان زلزله‌ای به بزرگی زلزله ۶،۴ شهرستان فين در استان هرمزگان را لرزاند. از آن جا که بافت فرسوده شهرستان فین نیز در این زلزله دچار آسیب شده است، حسن احمدی نوری سرپرست شرکت بازآفرینی ایران به منظور بررسی میزان خسارات زلزله در این بافت‌ها به استان هرمزگان سفر کرد.
احمدی نوری در خصوص میزان خسارت به بارآمده ناشی از زلزله توضیحاتی ارایه کرد و گفت: با توجه به بازديد صورت گرفته از واحدهاي مسكوني واقع در بافت‌هاي ناكارآمد (فرسوده میانی و سکونتگاه‌ها) در شهر بندرعباس، ۳۵ واحد در این بافت‌ها آسیب دیده‌اند. البته به دنبال این هستیم شرایطی مهیا شود تا ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی بندرعباس بتوانند برای نوسازی و مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی خود از تسهیلات کم‌بهره بانکی استفاده کنند و این امر را در دستور کار قرار داده‌ایم.
گفتنی است در این سفر مجید روستا عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران، احمدی نوری را همراهی می‌کرد.

رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی خبر داد؛
افتتاح کوره جدید آتش مرکز تحقیقات در ماه‌های آتی
رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اعلام این خبر که کوره آتش مرکز تحقیقات با ابعاد مناسب در ماه‌های آتی راه‌اندازی می‌شود، گفت: به زودی، سرعت دریافت و اعطای گواهینامه فنی برای محصولات مرتبط با آتش تسهیل می‌شود.
محمد شکرچی‌زاده رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از افتتاح کوره جدید آزمایشگاه آتش خبر داد.
رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اشاره به اینکه حجم کوره جدید ۳۶ مترمکعب است، گفت: با استفاده از کوه جدید آتش نیازی به ارسال نمونه‌های آزمایشگاهی به خارج از کشور نیست و آنها با توان داخلی در کشور مورد آزمون قرار می‌گیرند. با اینکار همچنین، سرعت دریافت و اعطای گواهینامه فنی برای محصولات مرتبط با آتش تسهیل می‌شود.
شکرچی‌زاده یادآور شد: بعد از آتش‌سوزی پلاسکو توانستیم دولت و سازمان برنامه و بودجه را از ضرورت یک کوره بزرگ آتش مطلع کنیم که خوشبختانه منابع مالی در اختیار مرکز، قرار گرفت. دستگاه‌ها خریداری شد و ساختمان آن در حال ساخت است که در ماه‌های آینده این کوره را نصب و راه‌اندازی می‌کنیم.
وی در بیان بخشی از ویژگی‌ها و شاخصه‌های کوره جدید و تاثیرات آن توضیح داد: آزمون مقاومت در برابر آتش برای اجزای سازه‌ای همچون ستون‌ها، تیرها، دیوارهای باربر و … و اجزای غیرسازه‌ای همچون درها، دمپرها، دیوارهای غیرباربر و آتش‌بندها) که برای صنعت ساختمان موثر است، کاربرد دارد. همچنین آزمایش‌های این کوره می‌تواند در صنعت نفت و پتروشیمی در الگوهای بزرگ مورد استفاده باشد.