معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: بهکارگیری حداکثری ظرفیت ناوگان عمومی مسافربری در جابه جایی زائران اربعین حسینی انجام شود. داریوش امانی معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، در نشست ویدیو کنفرانسی هماهنگی عملیات اجرایی جابه جایی زائران اربعین حسینی، از به کارگیری حداکثری ظرفیت ناوگان […]
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: بهکارگیری حداکثری ظرفیت ناوگان عمومی مسافربری در جابه جایی زائران اربعین حسینی انجام شود.
داریوش امانی معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، در نشست ویدیو کنفرانسی هماهنگی عملیات اجرایی جابه جایی زائران اربعین حسینی، از به کارگیری حداکثری ظرفیت ناوگان عمومی مسافربری در جابه جایی و خدمت رسانی مطلوب به زائران و مسافران جادهای در استانهای سراسر کشور خبرداد.
به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، امانی اظهارداشت : با توجه به اقدامات خوبی که در زمینه زیرساختها و پایانههای مرزی از سال گذشته تا کنون صورت گرفته است، در حال حاضر و با افزایش سفرهای زائران اربعین حسینی، موضوع حمل و نقل مطلوب و مناسب زائران از اهمیت خاصی برخوردار است .
وی افزود: مدیران ادارات استانی میبایست شخصا در پایانههای استان حضور داشته وبا هماهنگی تشکلهای صنفی مسافربری، از حداکثر ظرفیت ناوگان عمومی مسافربری در اعزام به مرزهای غربی کشور به کارگرفته شود. امانی خاطرنشان کرد: راهدارخانههای مستقر درمسیرهای تردد زائران نیز آماده سازی شده و گشتهای راهداری در جادهها حضور دارند و آماده خدمترسانی به زائران هستند.
é لزوم دقت و توجه مضاعف به مدیریت سفر و تأمین ناوگان موردنیاز
دکترعلی جعفری مشاور وزیر و مدیرکل دفتر وزارتی راه و شهرسازی با حضور در این نشست، اظهارداشت :
براساس بازدیدهای به عمل آمده از سوی دکتر مخبر معاون اول رئیس جمهور از پایانههای مرزی، سطح خدمات قابل قبولی در حوزه زیرساختها و امکانات خدماتی و رفاهی برای حضور و تردد زائران در پایانهها، ایجاد شده است و از این پس، دقت و توجه مضاعف به مدیریت سفر و تأمین ناوگان مورد نیازاز سوی بخش حمل و نقل جادهای مورد انتظار است . دکتر جعفری خاطر نشان کرد: در دولت جدید و از سوی رییس محترم جمهور توجه و تأکید ویژهای به جابهجایی مطلوب زائران اربعین حسینی وجود دارد و سطح انتظار از سازمانها و دستگاههای ذی ربط بالا است.
é وزارت راه و شهرسازی رکن اربعین سال جاری است
حسین مذنب مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندی و نماینده تام الاختیار و دبیر اجرایی ستاد اربعین وزارت راه و شهرسازی طی سخنانی بیان کرد :وزارت راه و شهرسازی رکن اربعین سال جاری است و مدیران راهداری و حمل و نقل جادهای استانها، به عنوان فرماندهان خط مقدم درجبهه اربعین فعالیت دارند.
وی افزود : امسال با برداشتن محدودیتهای سفر، تقاضای سفر زائران افزایش قابل توجهی داشته و بخش حمل و نقل جادهای بار اصلی جابه جایی زائران را برعهده دارد . مذنب خاطر نشان کرد : جلسات هماهنگی و رسیدگی به وضعیت جابه جاییها به طور مستمر در ستاد اربعین برگزار میشود و از مدیران استانها درخواست میشود به صورت روزانه و حضوری عملکرد اعزام ناوگان در پایانهها رسیدگی شود. گفتنی است در بخش دیگری از این نشست حمیدرضا شهرکی معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گزارشی از وضعیت اعزام ناوگان و آمار جابه جاییها از مراکز استانها به مقصد پایانههای مرزی غرب کشور ارایه کرد و رسیدگی به مسایل و مشکلات و تقویت نظارتهای میدانی را در اولویت عملیات اجرایی بیان کرد.
مدیرعامل راه آهن:
۲ هزار میلیارد تومان بدهی در حوزه لوکوموتیو به ما رسیده است
مدیرعامل راهآهن گفت: تا پایان شهریور ۱۱۱ کیلومتر خط ریلی در استانهای خوزستان،یزد و لرستان افتتاح میشود.
سید میعاد صالحی گفت: حوزه ریلی در طول سالها مغفول مانده است. در حوزه لوکوموتیو ۲ هزار میلیارد تومان بدهی به ما رسید و انباشت ۳ هزار میلیارد تومان ناشی از عدم تعمیرات خطوط ریلی داشتیم.
او گفت: متاسفانه در سالهای گذشته بنای ریل گذاری به گونهای بوده که در بسیاری از مناطقی که بار داریم ریل گذاری صورت نگرفته و در بخشهایی که ریل گذاری صورت گرفته بار نداریم. در سطح کلان برای اینکه نقشه راه داشته باشیم توسعه خطوط ریلی راهبردی در بحث مسافری را در دستور کار خود قرار دادهایم.
او میگوید: ۷ هزار میلیارد تومان اعتبار در سال به بخش حمل و نقل ریلی تخصیص نیافته و این بخش را با مشکلات زیادی روبرو کرده است.
صالحی گفت: امسال گامهای خوبی در ترانزیت ریلی برداشتهایم و در حوزه صادرات رکورد ثبت ترانزیت را داشتهایم.
او افزود: در حوزه تامین ناوگان، رکورد سالهای گذشته زده شد و تولید لوکوموتیو با سرمایه گذاری بخش خصوصی داشتهایم به طوری که بخش خصوصی ۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری کرده است.
مدیرعامل راهآهن گفت: ۱۳۶۶ واگن نو، ۳۳ لوکوموتیو و ۶۴ واگن مسافری بازسازی شد و ۴ واگن خود کشش هم در این بخش تامین شده است.
معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: حوزه ریلی در بخش مسافری در یک دهه گذشته چندان سود نداشته و دولت در این بخش حمایت لازم نکرده است. متاسفانه سازمان برنامه کم لطفی در تخصیص اعتبار داشته و همین باعث شده که سن ناوگان ریلی در بخش مسافری افزایش یافته است.
او میگوید: بهره وری را افزایش دادهایم و در ۴ ماهه اول امسال ۹ میلیون و ۶۰۰ مسافر را جابه جا کردهایم که یک رکورد در بخش جابه جایی بوده است و همچنین نسبت به سال گذشته ۶۰ درصد رشد جابه جایی و ۲۲ درصد کاهش تاخیرات را داشتهایم. در مجموع حمل باری و مسافری طی ۴ماهه ابتدای امسال نسبت به سال گذشته ۵ درصد رشد داشتهایم.
صالحی گفت: بزرگترین بندر خشک ریلی به میزان ۷۰۰ هکتار را به زودی افتتاح خواهیم کرد که این مرکز دارای ۱۸ خط ریلی است و به عنوان یک مرکز لجستیک مهم به شمار میرود.
او گفت: در حوزه بهسازی و بازسازی خطوط رشد ۲۰۰ درصدی داشتهایم و ۳هزار میلیارد تومان برای اعتبار آن نیاز است همچنین ۱۱۱ کیلومتر خطوط ریلی در خوزستان، یزد و لرستان آماده بهرهبرداری است.
مدیرعامل راهآهن گفت: در مسیرهای ریلی در اربعین، سفرها را ۱۰۰ درصد افزایش دادهایم. قطار تهران _کربلا را برای کل سال در نظر گرفتهایم که این خط فعلا سه ماه به صورت آزمایشی راه اندازی شده است.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها:
پروازهای اربعین از همه فرودگاههای بینالمللی ایران انجام میشود
مدیرعامل شرکت فرودگاهها گفت: از همه ۱۰ فرودگاه بین المللی ایران به سمت عراق پرواز داریم.
حمیدرضا سیدی مدیرعامل شرکت فرودگاهها با اشاره به پروازهای اربعین اظهار داشت: از همه فرودگاههای بین المللی پرواز اربعین انجام میشود؛ شرکت هواپیمایی کشوری آمادگی پرواز از همه فرودگاههای بین المللی را در همه استانها دارد. وی افزود: شرکت فرودگاهی هیچ محدودیتی ندارد؛ برای فرودگاههای بین المللی مرزی که مستقیماً به شهرهای نجف و بغداد داشته باشند و هم پروازهای داخلی مانند: مشهد مقدس یا زاهدان و بندرعباس به شهرهای اهواز؛ آبادان و ایلام و کرمانشاه را ما آمادگی داریم مشابه پروازهای حج در خدمت زائرین عتبات باشیم. سیدی با تاکید بر اینکه زائران باید قبل از ورود به فرودگاه بلیت تهیه کنند، گفت: زائران اصلاً به صورت کاروانی به فرودگاهها مراجعه نکنند، چون بدون بلیت نمیتوانند به پرواز برسند.
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید خبر داد؛
انعقاد تفاهمنامه بین شرکت عمران شهرهای جدید و بانک ملت
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از از توافق با بانک ملت به عنوان مجری ساخت در پروژههای نهضت ملی مسکن خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت عمران شهرهای جدید علیرضا جعفری معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید طی جلسه ای با نماینده بانک ملت از توافق با این بانک به عنوان مجری ساخت با هدف تسریع عملیات اجرایی پروژههای نهضت ملی مسکن خبر داد. جعفری در این خصوص بیان کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر بانک ملت به عنوان یکی از بانکهای عامل در پرداخت تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن به شمار میرود؛ طی مذاکراتی مقرر شد این بانک جدای از پرداخت تسهیلات به سازندگان طرح مذکور خود نیز با به کمک بخش عمدهای از سهمی که در اختیار دارد به عنوان مجری در این پروژه وارد شده و شرکت ساختمانی زیر مجموعه آن وارد حوزه ساخت طرح نهضت ملی شود.
به گفته این مقام مسئول شرکت عمران شهرهای جدید نیز با معرفی متقاضیان به این مجموعه و تأمین مابه تفاوت هزینه ساخت از محل آوردههای متقاضیان به تسریع این مسیر کمک کند. معاون وزیر راه و شهرسازی در این راستا با اشاره به مسئولیت اجتماعی بانکها در حیطه تأمین مسکن خانوادههای ایرانی بیان کرد: در حال حاضر سهم بانک مسکن در اجرای طرح نهضت ملی رو به اتمام است و ما برای تسریع در تکمیل پروژهها به کمک سایر بانکها نیاز داریم که قطعا آنها نیز با توجه به شرایط و بحران فعلی مسکن از این اقدام استقبال خواهند کرد. گفتنی است با توجه به مذاکرات انجام گرفته قرار است ظرف حداکثر ۱۰ روز آینده تفاهم نامهای در این خصوص بین شرکت عمران شهرهای جدید و بانک ملت مبادله شود.