فعلا انتقال سهام عدالت فوت شدگان امکان پذیر نیست
فعلا انتقال سهام عدالت فوت شدگان امکان پذیر نیست

    مشاور اجرایی سهام عدالت با بیان اینکه در حال حاضر هیچ راهی برای انتقال سهام عدالت متوفیان فعال نیست، گفت: به زودی سامانه‌ای تمام الکترونیک برای انتقال سهام عدالت متوفیان فراهم می‌شود. محمدرضا پوررضایی، گفت: در شرایط عادی اگر کسی از دنیا برود، وراث پس از گذراندن مراحل انحصار وراثت می‌توانند با مراجعه […]

 

 

مشاور اجرایی سهام عدالت با بیان اینکه در حال حاضر هیچ راهی برای انتقال سهام عدالت متوفیان فعال نیست، گفت: به زودی سامانه‌ای تمام الکترونیک برای انتقال سهام عدالت متوفیان فراهم می‌شود. محمدرضا پوررضایی، گفت: در شرایط عادی اگر کسی از دنیا برود، وراث پس از گذراندن مراحل انحصار وراثت می‌توانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت، سهام متوفی را به ارث ببرند. وی ادامه داد: برای سهام عدالت به دلیل شیوع کرونا، انتقال سهام عدالت به وراث در دفاتر پیشخوان متوقف شده و قرار است سامانه‌ای ایجاد شود تا پس از آنکه کارهای انحصار وراثت انجام شد، مدارک در آن سامانه بارگذاری شود سپس تمام مدارک به قوه قضائیه ارسال می‌شود و وضعیت وراث مشخص می‌شود و ما نهایتاً کار تقسیم سهام را انجام می‌دهیم؛ این یک فرایند الکترونیکی کامل است.

عرضه تمام زنجیره فولاد در بورس

رئیس سازمان بورس گفت: تمام اقدامات انجام خواهد شد تا تمام زنجیره فولاد کشور در بورس کالای ایران عرضه شود. دهقان دهنوی گفت: شما مدیران صنعت فولاد کشور، وکیل میلیون‌ها سهامدار عدالت هستید و باید از حقوق آنها دفاع کنید که خوشبختانه این اراده و رویکرد برقرار شده است. رئیس سازمان بورس تاکید کرد: تقریباً ٩٠ درصد جمعیت کشور به طور مستقیم و غیرمستقیم با سهام عدالت در ارتباط هستند و قطعاً باید از منافع آنها دفاع کرد. وی افزود: از شما تولیدکنندگان فولاد کشور می‌خواهیم در راه توسعه بازار سرمایه و ایجاد رقابت در بازار به ما کمک کنید، چون قطعاً شفافیت و رقابت به توسعه شما نیز کمک می‌کند؛ از سوی دیگر شما وکیل میلیون‌ها سهامدار هستید تا در حق آنها اجحاف نشود و این مسئولیت سنگینی است.

 

تولید ۱۳۳ تن محصولات پتروشیمی تا سال ۱۴۰۴

وزیر نفت در مراسم افتتاحیه ۱۴امین نمایشگاه ایران پلاست گفت: توجه این نمایشگاه عمدتا به سمت صنایع پایین دستی نفت است. ما در این سال‌ها با تمام ظرفیت ممکن در بخش نفت برنامه‌ریزی های زیادی برای توسعه بخش بالا دستی پتروشیمی انجام داده ایم. بیژن زنگنه ادامه داد: امسال یک سال طلایی برای صنعت پتروشیمی علی‌رغم وجود تحریم‌ها بود. در سال ۱۴۰۰ این ظرفیت به ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد و در سال ۱۴۰۴ به ۱۳۳ میلیون تن خواهیم رسید. وی گفت: امسال طلایی‌ترین سال صنعت پتروشیمی به شمار می‌آید؛ بهره‌برداری رسمی از ۱۰ طرح پتروشیمی از ابتدای سال تاکنون یکی از نقاط روشن و امیدبخش در دوره سخت تحریم است. زنگنه گفت: ظرفیت نهایی تولید محصولات پتروشیمی ایران با تکمیل جهش دوم این صنعت به ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد.

کارمزدهای عملیات چک تغییر نمی‌کنند

آمنه نادعلی زاده، سخنگوی قانون جدید چک در سمینار آشنایی با تغییرات و الزامات قانون جدید چک اظهار کرد: از سال ۱۴۰۰ هر شناسه‌ای در صیاد تولید می‌شود از نظر بانک مرکزی چک جدید است و مشتری الزاما باید چک را ثبت کند. از تاریخ مذکور نباید چک سبز رنگ قدیمی ثبت و تحویل مشتری داده شود. او افزود: حروف فارسی را در بارکد از چک‌های جدید حذف کرده‌ایم تا یکپارچگی در عملیات بانکی باشد. بارکدهای جدید روی چک‌های جدید صورتی رنگ چاپ خواهد شد. وی گفت: چک‌های جدید از ابتدای فروردین ۱۴۰۰ صادر و تحویل مشتریان می‌شوند و ثبت آن‌ها از طریق سامانه صیاد صورت خواهد گرفت. وی افزود گفت: کارمزدهای صدور چک و سایر موارد تغییر نخواهد کرد و در صورت اخذ تصمیمات جدید کمیته ویژه آن را بررسی خواهد کرد.

 

 

رکورد تولید گوشت توسط عشایر شکسته شد

رئیس سازمان امور عشایر کشور گفت: امسال عشایر ۲۰۰ هزار تن گوشت قرمز تولید کردند که یک رکورد است. شاهپور علایی مقدم با اشاره به اینکه عشایر به تولید محصولات دامی کشور کمک شایانی می‌کنند، افزود: از سویی عشایر نقش پدافندی دارند و در مرزها از کیان کشور دفاع می‌کنند. وی گفت: تنها مشکل موجود، تفاوت قیمتی میان نهاده‌های دولتی و بازار آزاد است که افزایش این تفاوت موجب آن شده است که تقاضا برای نهاده‌های دولتی بسیار افزایش یابد و تأمین آن دشوار شود. وی گفت: با توجه به اینکه در کشورهای همسایه دام کشور ما به سه برابر قیمت خریدار دارد این موضوع می‌تواند کمک شایانی به عشایر در راه حمایت از تولیدشان داشته باشد. علایی مقدم گفت: ۲۲ میلیون و ۴۰۰ هزار رأس دام در اختیار عشایر است.