لزوم شتاب‌بخشی در جذب منابع جدید بانک ملی ایران
لزوم شتاب‌بخشی در جذب منابع جدید بانک ملی ایران

مدیرعامل بانک ملی ایران در بازدید از شعبه مستقل فردوسی ضمن گفت‌وگوی صمیمانه با کارکنان، خواستار شتاب بخشی و تقویت جذب منابع جدید در راستای تکمیل زنجیره ارزش در بانک شد. دکتر محمدرضا فرزین در این بازدید ضمن تقدیر از تلاش بی وقفه کارکنان این شعبه به دلیل کسب موفقیت و رتبه برتر در طرح […]


مدیرعامل بانک ملی ایران در بازدید از شعبه مستقل فردوسی ضمن گفت‌وگوی صمیمانه با کارکنان، خواستار شتاب بخشی و تقویت جذب منابع جدید در راستای تکمیل زنجیره ارزش در بانک شد.
دکتر محمدرضا فرزین در این بازدید ضمن تقدیر از تلاش بی وقفه کارکنان این شعبه به دلیل کسب موفقیت و رتبه برتر در طرح تلاش ملی، در فضایی صمیمانه با آنها دیدار و گفت و گو کرد و از نزدیک در جریان فعالیت و روند خدمت رسانی به مشتریان این شعبه قرار گرفت و همچنین تدابیر لازم برای رفع مسائل مطرح شده و ارتقای وضعیت این شعبه را ارائه کرد.
وی ضمن اشاره به لزوم رویکردی نوین در بانک ملی ایران و اجرای بانکداری جامع گفت: با رویکرد رشد و توسعه در جهان، صنعت بانکداری نیز در کشور دچار تغییراتی شده و همین امر موجب شده بانک ملی ایران با توجه به اهمیت این موضوع اجرای بانکداری جامع را به عنوان یک اولویت مهم در دستور کار قرار دهد.
دکتر فرزین ضمن اشاره به ارایه خدمات بهینه در حوزه ارزی به مشتریان بر گشایش اعتبار اسنادی داخلی-ریالی تاکید کرد و افزود: کارت ریالی ارزی بانک ملی ایران (کارا) با قابلیت ارایه همزمان خدمات ریالی و ارزی برای نخستین بار در شبکه بانکی، زمینه تامین مالی آحاد جامعه و کسب رضایتمندی مشتریان و مدیران بنگاه های اقتصادی و کسب و کارهای بزرگ را فراهم خواهد کرد.
وی در این بازدید ضمن اشاره به نقش شعب بزرگ در ارتقای بازدهی بانک، جایگاه کارکنان در پیشبرد اهداف بانک را با اهمیت دانست و گفت: همه توان شعب برای تکمیل زنجیره ارزش در بانک و شتاب بخشی در جهت جذب منابع جدید و ارتقای سطح خدمات باید به کار گرفته شود.
گفتنی است، در این بازدید، کارکنان شعبه ضمن ارایه دیدگاه های خود، پیشنهادهای خود را با مدیرعامل بانک مطرح کردند.

کمک به توسعه کلانشهرها را در چارچوب قوانین و مقررات ادامه می دهیم
مدیرعامل بانک شهر با اشاره به برخی از ضوابط و مقررات بانک مرکزی، حاکم بر روابط این بانک و شهرداری ها به خصوص در پرداخت تسهیلات، بر عزم بانک در حمایت از طرح های توسعه ای مدیریت شهری تاکید کرد.
دکتر سید محمد مهدی احمدی در حاشیه دیدار با شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر شیراز گفت: طی بیش از یک دهه فعالیت به عنوان بانکی محبوب در شبکه بانکی، همواره برای کمک به شهرداری ها در زمینه خدمت رسانی بهتر این نهاد اجتماعی به شهروندان پیش قدم بوده ایم.
دکتر احمدی با بیان اینکه خوشبختانه شاهد رشد روزافزون تعامل بانک و شهرداری ها طی ماه های اخیر هستیم ، گفت: البته در خصوص گسترش همکاری و توجه ویژه بانک به منافع سهامدارن؛ انتظار می رود شهرداری ها نسبت به تعهدات خود پایبند باشند.
وی با بیان اینکه بیشترین مطالبات بانک مربوط به تسهیلات دریافتی از سوی شهرداری ها می باشد، گفت: علیرغم اینکه این تسهیلات نقش مهمی در به سرانجام رسیدن طرح های کلان شهری در حوزه های مختلف داشته است؛ اما نباید بابت عدم توجه به بازپرداخت این تسهیلات ؛ بانک دچار مشکل شود.
مدیرعامل بانک شهر با بیان اینکه یکی از مهمترین دلایل موفقیت اجرای طرح ها و پروژه های شهری، ایجاد ارتباط قوی میان مدیران بانک و مدیران شهری در تمامی شهرهاست، تصریح کرد: این بانک تلاش کرده است اقدامات گسترده‌ای در زمینه هوشمندسازی شهرها انجام دهد.
دکتر احمدی با اشاره به درخواست شهرداری شیراز برای حمایت از راه اندازی کارت بلیت بانک شهر در ناوگان حمل و نقل درون شهری این کلانشهر ؛ گفت: برای این مهم نیز ضمن بررسی شرایط ، قطعا از هیچ کمکی به منظور تسهیل خدمات رسانی به شهروندان دریغ نخواهیم کرد.

تصویب ۲۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای تولید فرآورده‌های آهکی
بانک ملی ایران با هدف فعال سازی بخشی از ظرفیت های صنایع زیرساختی کشور و هموارسازی مسیر تامین مالی آنها، مشارکت ویژه ای در راه اندازی مجموعه کارخانجات تولید فرآورده های آهکی استان بوشهر داشته است.
توسعه و رشد صنایع، اجرای طرح های اقتصادی، پیگیری مسائل و مشکلات سرمایه گذاران و واحدهای تولیدی و در نهایت ایجاد زمینه اشتغال جوانان متخصص کشور همواره از تاکیدات مدیران ارشد این بانک با توجه به شرایط کنونی جامعه در حوزه اقتصادی بوده است.
از این رو، تاکنون تسهیلات مختلفی از سوی بانک‌ ملی ایران به واحدهای تولیدی و صنعتی کشور پرداخت شده که شرکت آهک ساروج لیان خلیج فارس یکی از این واحدهاست و این بانک تاکنون بالغ بر دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای اجرای پروژه راه اندازی کارخانجات تولید فرآورده های آهکی این شرکت مصوب کرده است.
از این میزان، بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات با اشتغال زایی ۷۰ نفر پرداخت شده است.
با راه اندازی این مجموعه کارخانجات، قرار است سالیانه ۲۳۸ هزار و ۵۰۰ تن انواع فرآورده های آهکی شامل آهک پخته، هیدراته و میکرونیزه برای تامین مواد اولیه صنایع مختلف کشور تولید شود که علاوه بر رونق بخش های مختلف تولید و ایجاد اشتغال غیرمستقیم، ۱۱۰ فرصت شغلی پس از بهره برداری طرح فراهم خواهد شد.