مرزهای ایران به روی گردشگران خارجی کِی باز می‌شود؟
مرزهای ایران به روی گردشگران خارجی کِی باز می‌شود؟

      مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری پیش‌بنی می‌کند: از نیمه تیرماه رفت و آمدهای گردشگری ایران با کشورهای همسایه، از سر گرفته شود. محمدابراهیم لاریجانی درباره اقدامات تبلیغاتی و بازاریابی ایران در پی کاهش تدریجی محدودیت سفرهای بین‌المللی گفت: با توجه به رصد کشورهای همسایه، حوزه خلیج فارس و اتحادیه اروپا، در برنامه […]

 

 

 

مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری پیش‌بنی می‌کند: از نیمه تیرماه رفت و آمدهای گردشگری ایران با کشورهای همسایه، از سر گرفته شود.

محمدابراهیم لاریجانی درباره اقدامات تبلیغاتی و بازاریابی ایران در پی کاهش تدریجی محدودیت سفرهای بین‌المللی گفت: با توجه به رصد کشورهای همسایه، حوزه خلیج فارس و اتحادیه اروپا، در برنامه بازاریابی گردشگری ایران، پیش‌بینی اولیه این است که مرزهای زمینی با کشورهای همسایه از ۱۵ تیرماه بازگشایی شود و یکسری از مرزهای هوایی نیز از اول مردادماه باز شوند. ما هر لحظه در حال رصد کشورها هستیم و در فاز نخست تصمیم داریم با کشورهای همسایه تعاملات گردشگری را از سر بگیریم.

او با اشاره به تقاضاهایی که از کشورهای عمان، جمهوری آذربایجان، ارمنستان، پاکستان، عراق، ترکیه، چین و هنگ‌کنگ برای سفر به ایران حتی در شرایط کرونا وجود دارد، اظهار کرد: در بین این متقاضیان حتی بک‌پکرهای اروپایی هم برای سفر به ایران تمایل نشان داده‌اند که البته هر یک از اتباع این کشورها به انگیزه‌های مختلفی چنین تقاضایی را مطرح کرده‌اند، برای تجارت، درمان، زیارت، آموزش و یا دیدار اقوام که اگر مرزها باز شود می‌توان حجم این تقاضا را مشخص کرد.

وی افزود: مطمئنم اگر همین الان مرزهای ایران و ترکیه باز شود، تقاضا برای سفر به آن کشور از سمت ایران قابل توجه خواهد بود، چون بسیاری از مردم در ترکیه کار اداری، تجاری و آموزشی دارند.

 

 

 

طرح سالم‌سازی دریا به طور رسمی در مازندران آغاز شد

طرح سالم‌سازی دریا با ۱۵ روز وقفه نسبت به سال‌های گذشته به خاطر شیوع ویروس کرونا از امروز پنجشنبه در سواحل مازندرانی دریای خزر آغاز شد.

سخنگوی ستاد ساماندهی دریای خزر در مازندران گفت که طرح دریا در ۹۱ نقطه از سواحل دریای خزر در حوزه استحفاظی مازندران با الزام رعایت پروتکل های بهداشتی شروع شد.

علی رجبی وندچالی افزود که با آغاز اجرای طرح حدود یکهزار و ۲۰۰ ناجی غریق در مناطق اجرای طرح و نقاط حادثه خیز دریای خزر مستقر شده اند.

وی گفت که حدود ۹۰۰ نفر از نجاتگران برای حفظ سلامت مجاوران و مسافران در حدود ۳۷۰ نقطه حادثه خیز ساحل مازندرانی خزر و بقیه در داخل طرح های ساماندهی فعالیت دارند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مازندران فعالیت طرح های ساماندهی دریا در استان را مشروط به رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی دانست و اظهار داشت : تمام طرح های ساماندهی در استان از سوی فرمانداری ها و استانداری به عنوان ناظران عالیه به طور دقیق نظارت می شود و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی منجر به تعطیلی طرح ها خواهد شد.