موسسه های خیریه از مالیات معاف می شوند
موسسه های خیریه از مالیات معاف می شوند

معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: موسسه های غیر دولتی و مردم نهاد خیریه ای با ثبت نام در سامانه «ثبت درخواست معافیت مالیاتی موسسه های خیریه » از مالیات معاف می شوند. «احمد میدری» عصر امروز در مراسم رونمایی از سامانه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و موسسه عالی […]

معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: موسسه های غیر دولتی و مردم نهاد خیریه ای با ثبت نام در سامانه «ثبت درخواست معافیت مالیاتی موسسه های خیریه » از مالیات معاف می شوند.
«احمد میدری» عصر امروز در مراسم رونمایی از سامانه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و موسسه عالی پژوهش افزود که این سامانه در جهت اجرای بند ح تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۳۹۹ و بنده و تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۰ در خصوص استفاده از معافیت های مالیاتی موسسات خیریه، سامانه ای توسط این معاونت و همکاری مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری تهیه شد و با توجه به عملکرد موسسه ها از مالیات معاف می شوند.
وی توضیح داد که در این سامانه کمک های موسسه های خیریه شفاف سازی و اطلاعات خانواده ها و دهک اقتصادی به آنها اعلام می شود.
معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ادامه داد: اکنون اطلاعات کاملی از وضعیت موسسه های اقتصادی نداریم که این سامانه باعث ایجاد اعتماد بین مرد و نهادهای خیریه ای می شود.
این مقام مسئول با یادآوری اینکه تمامی دستگاه‌ها از جمله نهادهای عمومی غیردولتی و بنیادها موظف به ثبت نام در این سامانه هستند، گفت: نهادهایی که به هر شکل از اقشار آسیب پذیر حمایت می‌کنند، مکلفند همه حمایت‌ها و کمک‌های خود را به افراد حقیقی صرفا از طریق سامانه پایا یا ساتنا به درج کد ۲۴ رقمی در قسمت شناسه پرداخت اقدام کنند.
وی ادامه داد که اطلاعات مددجویان در این سامانه وجود دارد قابل مشاهده برای سازمان های مردم نهاد و خیریه ای برا کمک به وضعیت اقتصادی است ضمن اینکه عملکرد موسسه های خیریه ای در اختیار نهادهای مربوطه از جمله امور مالیاتی برای معافیت مالیاتی قرار می گیرد.
معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: این سامانه که در سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وجود دارد، نقش موثری در ارتقای شفافیت عملکرد موسسات خیریه خصوصی و مردم نهاد خواهد داشت.

قطع آب مشترکان پرمصرف لغو شد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: قطع آب پرمصرف‌ها لغو شده و دیگر اجرا نمی‌شود، چرا که خوشبختانه مشترکان الگوی مصرف را رعایت می‌کنند.
محمدرضا بختیاری با اشاره به قطع آب پرمصرف‌ها گفت: در واقع ما از ابتدای تیرماه اخطار‌هایی به مشترکان پرمصرف داده‌ایم، مبنی بر اینکه چنانچه مصرفشان را کاهش ندهند، قطع آب برایشان اعمال می‌شود.
او ادامه داد: روز گذشته همکاران شرکت آب و فاضلاب از ساعت ۷ تا ۱۴ مشترکان پرمصرف‌ را شناسایی و شیوه مصرف آنان را بررسی کردند که طبق برآوردهای اولیه خوشبختانه این مشترکان، مصرف آب خود را کاهش دادند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران بیان کرد: مصرف آب شرب تهران از سه میلیون و ۷۶۹ هزار مترمکعب در هشتم مرداد سال ۹۹ به سه میلیون و ۵۷۲ هزار متر مکعب در هشتم مرداد ۱۴۰۰ کاهش یافته است که این یعنی میزان مصرف مشترکان بدمصرف و پرمصرف استان تهران ۱۲ درصد کاهش یافته است.
بختیاری با اشاره به اینکه صدور اخطار قطع تصمیم ستاد تنش آبی در استان تهران بوده است، افزود: براساس تصمیم این ستاد قرار بود رصد نهایی برای اجرایی شدن قطع آب مشترکان پرمصرف و بدمصرف در ابتدای مرداد انجام شود که البته با انجام دادن این رصد متوجه کاهش ۲۰۰ هزار مترمکعبی آب در روز در تهران شدیم و این یعنی فعلا قطع کردن آب مشترکان پرمصرف منتفی است.
او در پایان گفت: در حال حاضر قضیه قطع آب پرمصرف‌ها لغو شده و دیگر اجرا نمی‌شود، چون خوشبختانه مشترکان الگوی مصرف را رعایت کرده‌اند به طوری که مصرف آب نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش پیدا کرده است.

صرف ۱۵ میلیارد دلار ارز برای کالا‌های اساسی
طبق اعلام بانک مرکزی به منظور واردات کالا‌های اساسی و ضروری حدود ۱۵ میلیارد دلار تأمین ارز شده است.
به نقل از بانک مرکزی، طی چهار ماهه نخست امسال به منظور واردات کالا‌های اساسی و ضروری حدود ۱۵ میلیارد دلار تأمین ارز شده است که نسبت به دوره مشابه سال ۱۳۹۹ رشدی بالغ بر ۲۷ درصد را نشان می‌دهد.
تأمین ارز به منظور واردات کالا‌های اساسی، تجهیزات پزشکی و دارو (نرخ ترجیحی) با افزایش ۷۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به عدد ۴.۶ میلیارد دلار رسیده است.
جذب بیش از ۱۱۰ هزار میلیارد تومان حق بیمه در سال ۱۴۰۰/ فراگیرتر شدن خدمات صنعت بیمه، زیرساخت امنیت جامعه است
از میزان فوق ۱۵۴۶ میلیون دلار برای ذرت، جو و گندم، ۱۱۲۴ میلیون دلار برای دانه‌های روغنی و روغن خام، ۱۱۷۱ میلیون دلار برای دارو و تجهیزات پزشکی، ۳۴۸ میلیون دلار کنجاله سویا تأمین ارز شده است. علاوه بر آن برای سایر کالا‌ها ۱۰.۴ میلیارد دلار تأمین ارز شده است که رشدی بالغ بر ۱۵ درصد را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد. از جمله این کالا‌ها می‌توان به ماشین آلات اشاره کرد که برای آن ۳۵۶۴ میلیون دلار تامین ارز شده است.
بنابر گزارش اعلامی اداره صادرات بانک مرکزی، صادرکنندگان همچنین طی دوره مورد نظر، حدود ۸ میلیارد دلار با نرخ میانگین موزون دلاری معادل ۲۱۸۰۰ تومان در سامانه نیما اقدام به فروش ارز کرده اند که این رقم در مقایسه با دوره زمانی مشابه سال قبل حاکی از رشد حدود ۵۵ درصدی است.
گفتنی است، در بازه زمانی مذکور در بازار متشکل معاملات ارزی حدود ۵۱۵ میلیون اسکناس دلار با نرخ میانگین ۲۳۲۴۷ تومان و حدود ۹۴ میلیون اسکناس یورو با نرخ میانگین ۲۷۶۳۲ تومان معامله شده است که نسبت به دوره مشابه سال گذشته به ترتیب با رشد‌های ۲۸۶ درصدی و ۶۶۱ درصدی همراه بوده است.