رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور گفت: ۱۶۷ هزار دستگاه خودرو فعال در ناوگان حمل و نقل جادهای در پنج سال با استفاده ظرفیتهای داخلی نوسازی خواهد شد. داریوش امانی افزود: این اقدام بر اساس تفاهمنامه سه جانبه بین وزارتخانه های راه و شهرسازی، نفت و صنعت، معدن و تجارت صورت میپذیرد. وی […]
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور گفت: ۱۶۷ هزار دستگاه خودرو فعال در ناوگان حمل و نقل جادهای در پنج سال با استفاده ظرفیتهای داخلی نوسازی خواهد شد. داریوش امانی افزود: این اقدام بر اساس تفاهمنامه سه جانبه بین وزارتخانه های راه و شهرسازی، نفت و صنعت، معدن و تجارت صورت میپذیرد. وی با اشاره «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها» به عنوان شعار سال ۱۴۰۰ اضافه کرد: اجرایی شدن این تفاهمنامه ضمن نوسازی ناوگان حمل و نقل جادهای کشور سبب افزایش کار و تولید صنایع داخلی نیز خواهد شد. رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور ادامه داد: در زمینه زیرساختهای مورد نیاز نیز نگاه ما بیشتر به درون کشور است، بالغ بر ۲۰ شرکت دانش بنیان در این زمینه در مشغول بهکارند که محصولات آنان مورد استفاده قرار میگیرد. امانی ابراز امیدواری کرد که در سالهای آتی بیشتر نیاز کشور در زمینه تجهیزات، وسایل و لاستیک با استفاده از تولیدات داخلی تامین شود. رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با بیان اینکه فعالان عرصه حمل و نقل کشور بهویژه رانندگان در تمامی شرایط سخت کشور فعالیت داشتهاند اظهارداشت: در روزهای اخیر که حجم بالایی از کالاهای اساسی وارد بندرهای کشور شده است ،اجناس به همه جای ایران منتقل و ارزش کار رانندگان بیشتر مشخص میشود. وی با اشاره به تفاهمنامه منعقد شده با استانداری اصفهان نیر گفت: این استان قطب اصلی حمل و نقل کشور و پل ارتباطی شمال، جنوب، شرق، غرب در بسیاری از شاخصهای این بخش رتبه نخست را داراست و بیشک جادههای این خطه به توجه و نگهداری بیشتری نیاز دارد. رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای هفته گذشته در سفری که به اصفهان داشت؛ تفاهم نامهای به منظور حذف نقاط حادثه خیز جاده ای با مدیریت این استان امضا کرد.
بازدید رییس سازمان از محورهای مواصلاتی و پروژههای شهرستانهای خاتم و مروست استان یزد
داریوش امانی معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان همچنین در ابتدای این هفته از محورهای مواصلاتی و پروژههای در دست ساخت شهرستان های خاتم و مروست استان یزد بازدید کرد. وی همچنین در نشستی در محل فرمانداری شهرستان مروست با حضور امام جمعه، فرماندار و بخشداران مناطق مختلف این شهرستان، با تبریک ۲۶ آذر روز حمل و نقل و یکم دیماه روز راهدار که به نام هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری نامگذاری شده است، به ایراد سخنانی در خصوص نقش رانندگان و راهداران در سازندگی کشور پرداخت. امانی از شغل رانندگی به عنوان یکی از شغلهای پرخطر و سخت یاد کرد و خاطر نشان ساخت: رانندگان با مال و جان خود در جاده های کشور مشغول به فعالیت هستند و چرخ اقتصاد و زندگی مردم را به جریان می اندازند. وی همچنین راهداری را کاری بسیار دشوار برشمرد و افزود: راهداران سخت کوش در گرمای طاقت فرسای تابستان و سرمای سوزناک زمستان، مشغول خدمت رسانی به هموطنان و بهره برداران از جاده ها هستند و هر ساله تعدادی از این عزیزان جان خود را در جاده ها و در حین خدمت از دست می دهند. معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان با اشاره به رشد ٦/٥ درصدی میزان حمل و نقل کالا در سال گذشته اظهار داشت: در این مدت، ۲۰۰ میلیون مسافر در کشور جابه جا شد که این در حالی است که ۹۰ درصد از حمل و نقل کالا و مسافر توسط بخش حمل و نقل جاده ای انجام می شود.امانی نقش بخش خصوصی در حمل و نقل جاده ای را مهم قلمداد کرد و افزود: مجتمع های خدماتی- رفاهی، تیرپارک ها و مراکز معاینه فنی توسط بخش خصوصی ساخته شده و مورد بهره برداری قرار می گیرند. وی تصریح کرد: ۲۱ هزار کیلومتر راه در کشور وجود دارد و برای نگهداری آن ها به ۷۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که با تمهیداتی که در دولت سیزدهم انجام شده، امیدواریم در آینده از شرایط بهتری برخوردار شویم. معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان با اشاره به افزایش یک میلیون تنی در بخش ترانزیت در سال جاری نسبت به سال گذشته، در خصوص اتمام ۲ پروژه مهم در شهرستان مروست اعلام مساعدت کرد و افزود: از اولویت های دیگر سازمان، توسعه راه های روستایی برای تسهیل تردد، حمل و نقل و رفاه روستاییان است. لازم به ذکر است، دکتر بنی اسدی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان و علیخانی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد در این بازدید وی را همراهی می کردند.
مدیرعامل سازمان بنادر تاکید کرد؛
سیاست گذاری بر پایه دانش از اولویتهای سازمان بنادر و دریانوردی
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، سیاستگذاری بر پایه دانش را از اولویتهای این سازمان برشمرد و تاکید کرد: پژوهش و آگاهی مستمر از اتفاقات پیرامونی، زمینه را برای اتخاذ تصمیمات راهبردی و هوشمندانه برای ارتقاء جایگاه حملونقل دریایی کشور در سطح منطقه، فراهم میکند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، علی اکبر صفایی در پیامی به مناسبت هفته پژوهش، ضمن تبریک به تمامی پژوهشگران و پویندگان علم و دانش، پژوهش را یکی از اصلیترین ملزومات برای نیل به پیشرفت و توسعه پایدار هر کشور توصیف کرد. وی، توجه به پژوهش و سیاست گذاری بر پایه دانش در بخش حمل و نقل دریایی که مبتنی بر تولید ثروت از دانایی است، را از اولویتهای سازمان بنادر و دریانوردی عنوان و خاطرنشان کرد: این کار، مسیر حرکت ما را در تحقق «گام دوم انقلاب» هموار میسازد. وی در این پیام با تاکید بر اینکه تولید علم و نوآوری نقش موثری در رقابتپذیری جوامع ایفا می کند، آورده است: اغلب دولتها در این راستا با درک کامل از اهمیت و کارکرد پژوهش در حل مسایل و مشکلات، صیانت و حفاظت از تولید علم و نوآوری را در برنامههای پیشرفت و توسعه کشور خود قرار داده و با وضع قوانین و مقررات لازم، سودآوری پژوهش و نوآوری را تضمین و پیشرفت کشورشان را برمبنای مزیت نسبی «دانایی» که یک منبع تمامنشدنی و رشد یابنده است، پیریزی کردهاند. صفایی در این پیام خاطر نشان کرد: خوشبختانه سند ارزشمند «نقشه جامع علمی کشور» ابلاغیه مقام معظم رهبری، این مسیر را برای ما هموار ساخته است؛ سندی که با تحقق آن پیشرفت کشور در عرصههای گوناگون سیاسی، اقتصادی و اجتماعی میسر و توسعه کشور را بر پایه دانش و نوآوری، بنیان خواهد ساخت.