هفته فیلم ایران در موزه هنرهای زیبای بوستون و هیوستون
هفته فیلم ایران در موزه هنرهای زیبای بوستون و هیوستون

    هفته فیلم ایران موزه هنرهای زیبای هیوستون آمریکا از تاریخ ۱۷ تا ۲۶ ژانویه ۲۰۲۰ (۲۷ دی تا ۶ بهمن) برگزار خواهد شد و شامل نمایش فیلم‌های «بیگاه» به نویسندگی و کارگردانی پویا اشتهاردی، «متری شیش‌ونیم» از سعید روستایی، «سرخپوست» به کارگردانی نیما جاویدی، «روزهای نارنجی» از آرش لاهوتی، «شبی که ماه کامل […]

 

 

هفته فیلم ایران موزه هنرهای زیبای هیوستون آمریکا از تاریخ ۱۷ تا ۲۶ ژانویه ۲۰۲۰ (۲۷ دی تا ۶ بهمن) برگزار خواهد شد و شامل نمایش فیلم‌های «بیگاه» به نویسندگی و کارگردانی پویا اشتهاردی، «متری شیش‌ونیم» از سعید روستایی، «سرخپوست» به کارگردانی نیما جاویدی، «روزهای نارنجی» از آرش لاهوتی، «شبی که ماه کامل شد» ساخته نرگس آبیار، «عرق سرد» سهیل بیرقی، مستند «در جستجوی فریده» ساخته مشترک کوروش عطایی و آزاده موسوی و خانه دوست کجاست» ساخته عباس کیارستمی است.
همچنین موزه هنرهای زیبای بوستون آمریکا نیز از تاریخ ۱۶ تا ۲۶ ژانویه ۲۰۲۰ (۲۶ دی تا ۶ بهمن) به مدت ده روز میزبان فیلم‌های ایرانی «روزهای نارنجی»، «شبی که ماه کامل شد»، «عرق سرد»، «سرخپوست»، «متری شیش‌ونیم» و «بیگاه»، «پیرمردها نمی‌میرند» (رضا جمالی) و «فیلم‌فارسی» (احسان خوشبخت) است.
ارسال ۱۴ هزار عکس به جشنواره «نورنگار»
به گزارش جمله به نقل از روابط عمومی جشنواره نورنگار، ششمین دوره از این جشنواره از دوشنبه ۱۵ مهرماه با آغاز مهلت ارسال آثار کلید خورد و با گذشت ۲ ماه و نیم حدود ۱۴ هزار عکس به دبیرخانه جشنواره رسید.
آثار رسیده به این جشنواره که مهلت ارسالشان تمدید نشده است، توسط افشین بختیار، امیرعلی جوادیان و علیرضا کریمی صارمی داوران این دوره، در دی ماه مورد قضاوت قرار خواهند گرفت. اختتامیه ششمین جشنواره عکس نورنگار به دبیری مسعود افشانی، چهارشنبه ۱۸ دی ماه برگزار خواهد شد.
انتشار کتاب گویای سرود کریسمس
به گزارش جمله به نقل از ایلنا، ایران صدا همزمان با فرارسیدن زادروز ولادت حضرت عیسی مسیح(ع) محبوب‌ترین اثر چارلز دیکنز با عنوان شب‌های کریسمس را به صورت گویا منتشر کرد که اکبر زنجانپور راوی آن است. این اثر داستان زندگی پیرمردی خسیس به نام اسکروچ است که در شب کریسمس دچار تحول می‌شود و اتفاقات جالب و شنیدنی را رقم می‌زند. کتاب گویای سرود کریسمس به تهیه‌کنندگی نوید جولایی، ترجمه و اقتباس شنیداری علیرضا مرسلی و صدابرداری پرهام نوری تولید شده که جهت استفاده مخاطبان روی پایگاه کتاب گویای ایران صدا قرار داده شده است. علاقه‌مندان جهت مطالعه کتاب می‌توانند اپلیکیشن تلفن همراه ایران صدا را برای سیستم عامل اندروید و IOSاز نشانیiranseda.irبه صورت رایگان دریافت کنند.