مدیرعامل راهآهن جمهوری اسلامی ایران در جلسه بررسی مسائل و مشکلات راهآهن اردبیل، از آمادگی راهآهن برای کمک به تسریع در اتصال ریلی اردبیل خبر داد. به گزارش روابط عمومی راهآهن جمهوری اسلامی ایران، دکتر سید میعاد صالحی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راهآهن در جلسه بررسی مسائل و مشکلات راهآهن اردبیل که […]
مدیرعامل راهآهن جمهوری اسلامی ایران در جلسه بررسی مسائل و مشکلات راهآهن اردبیل، از آمادگی راهآهن برای کمک به تسریع در اتصال ریلی اردبیل خبر داد.
به گزارش روابط عمومی راهآهن جمهوری اسلامی ایران، دکتر سید میعاد صالحی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راهآهن در جلسه بررسی مسائل و مشکلات راهآهن اردبیل که در محل استانداری اردبیل برگزار شد، حضور پیدا کرد. در این جلسه که با حضور دکتر نیکزاد، نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی، دکتر عاملی استاندار اردبیل، مهندس بدری نماینده مردم اردبیل و دکتر خادمی، مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور و برخی مدیران استان اردبیل برگزار شد، مسائل و مشکلات مربوط به احداث راهآهن میانه – اردبیل مورد بررسی قرار گرفت. دکتر صالحی با تاکید بر ضرورت همکاری و همراهی دستگاههای مختلف جهت تسریع در اتصال ریلی اردبیل با توجه به دستور رئیس جمهور محترم در جریان سفر استانی به اردبیل، اعلام کرد: راهآهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد برای کمک به تسریع در اجرای این پروژه از ظرفیتهای قانونی مختلفی که در اختیار دارد استفاده نماید و بدین منظور بخشی از امکانات مورد نیاز برای احداث این مسیر به صورت امانی در اختیار شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور قرار خواهد گرفت تا در روند اجرای پروژه تسریع شود. همچنین در این جلسه موضوع دهکده لجستیک پارس آباد مطرح شد که با توجه به نیاز به مطالعات اولیه مقرر شد برای بررسیهای بیشتر، در جلسهای مجزا با حضور مدیر عامل راهآهن و استاندار اردبیل این موضوع مورد بررسی قرار گیرد. گفتنی است که پروژه اتصال اردبیل به شبکه ریلی کشور، قدمتی قریب به دو دهه دارد که با توجه به اقدامات انجام گرفته طی ماههای اخیر پیش بینی میشود تا پایان سال جاری به مراحل پایانی خود برسد.
مدیرعامل شهرهای جدید مطرح کرد؛
مهلت یک ماهه به دستگاهها برای تامین زمین نهضت مسکن
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید گفت: دستگاههایی مثل محیط زیست، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و میراث فرهنگی، مرجع پاسخگویی به استعلامات درخصوص الحاق اراضی به نهضت ملی مسکن هستند و بنا به دستور ریاست جمهوری اگر تا یک ماه پاسخ استعلامات داده نشود مراحل صدور پروانه و اجرای پروژهها در اراضی مورد نظر آغاز میشود.
علیرضا جعفری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در بعضی از شهرهای جدید با کمبود زمین مواجهیم. این مساله در پردیس، اندیشه، هشتگرد، گلبهار، پرند و صدرا وجود دارد. در شهرهای مذکور پیگیریهایی صورت گرفته و برخی اراضی برای الحاق به این شهرها شناسایی شده است.
é ساخت سه شهرک در تهران از اوایل سال آینده
وی افزود: در استان تهران احداث سه شهرک جدید را در دستور کار داریم که در حال تهیه طرحهای جامع آن هستیم. انشاءالله بعد از نهایی شدن طرحهای جامع اقدامات آمادهسازی را انجام میدهیم که حدود شش ماه زمان میبرد. من امیدوارم تا پایان سال بتوانیم مشکل تامین زمین را حل کنیم و از ابتدای سال آینده کارهای اجرایی در سه شهرک مورد نظر را آغاز کنیم.
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید درباره راهکارهای تامین زمین پروژه نهضت ملی مسکن گفت: در هفتههای گذشته مذاکرات و نشستهایی با برخی استانداران و معاونتهای عمرانی استانداران داشتیم و درخصوص تاکید ریاست جمهوری بر بحث زمین، ضرورت اجرای پروژههای مسکونی و ایجاد سکونتگاههای مطلوب برای شهروندان صحبت شد. استانداران به جد پیگیر این مساله هستند و امیدوارم با پیگیری این عزیزان مساله الحاق اراضی در جلسات فنی و شورای برنامهریزی استانها محقق شود.
جعفری تصریح کرد: دستگاههایی مثل محیط زیست، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و همچنین میراث فرهنگی، مرجع پاسخگویی به استعلامات درخصوص الحاق اراضی هستند. باید ظرف یک ماه در این زمینه پاسخ بدهد. طبق دستور ریاست محترم جمهوری اگر این اقدام صورت نگیرد به منزله مثبت بودن پاسخ خواهد بود و سایر مراحل صدور پروانه در دستور کار قرار میگیرد.
é مترو پردیرس از مطالبات مردم شرق تهران است
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید درباره آخرین وضعیت مترو تهران ـ پردیس گفت: مطالعات مترو پردیس طبق نشریه ۷۷۷ که استاندارد طرح های حمل و نقل را بررسی میکند در دستور کار است. دو پیشنهاد در رابطه با مسیر مترو توسط مشاور طرح ارایه شده که در حال بررسی است. من فکر میکنم با توجه به مطالعات جدیدی که داریم و با توجه به ظرفیتهای توپوگرافی و جغرافیایی منطقه بتوانیم طرحهای بهینهتری را داشته باشیم.
جعفری توضیح داد: هفته گذشته مکاتباتی با مراکز آماری و اطلاعاتی درخصوص اطلاعت حمل و نقل مسافر، ظرفیتها و ضرورت مسافرپذیری این خط داشتیم. از دستگاههای مربوطه خواستیم آخرین آمار را به ما ارایه دهند تا در گزارشهای اطلاعاتی پیمانکار بررسی کنیم. به محض اینکه آمار جدید به دست ما برسد بر ضرورت اجرای طرح تاکید بیشتری شود.
وی، پروژه مترو پردیس را یکی از محورهای حمل و نقل شرق تهران دانست و گفت: از مطالبات جدی که مردم شرق تهران دارند ساختارهای حمل ونقل و تردد است که مترو پردیس به عنوان یک ظرفیت برای شهرهای شرق استان تهران و آسایش هموطنان دیده میشود.
با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی انجام گرفت؛
بررسی نحوه پرداخت مطالبات سنوات گذشته پیمانکاران راههای روستایی
جلسه بررسی نحوه پرداخت مطالبات سنوات گذشته پیمانکاران راههای روستایی و رفع موانع و مشکلات اجرایی فیمابین ادارات کل راه و شهرسازی و ادارات کل راهداری استانها با حضور معاون برنامهریزی و مدیریت وزارت راه و شهرسازی در ساختمان این وزارتخانه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، جلسه بررسی نحوه پرداخت مطالبات سنوات گذشته پیمانکاران راههای روستایی و رفع موانع و مشکلات اجرایی فیمابین ادارات کل راه و شهرسازی و ادارات کل راهداری استانها در این خصوص با حضور معاون برنامهریزی و مدیریت وزارت راه و شهرسازی در ساختمان این وزارتخانه برگزار شد.
در این جلسه که با حضور مدیران ذیربط ستاد وزارتخانه، سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای و مدیران کل راه و شهرسازی و راهداری استانهای منتخب تشکیل شد، امیرمحمودغفاری معاون وزیر راه و شهرسازی به تبیین موضوع و مسائل و مشکلاتی که در خصوص حل و فصل مطالبات راه روستایی در سفرهای استانی وزیر مطرح شده بود، پرداخت.
غفاری در این زمینه و با توجه به دستور ویژه مقام عالی وزارت و همچنین ظرفیت منحصر بفردی که با تلاش فراوان در قانون بودجه سال جاری ایجاد شده است، بر لزوم اینکه ادارات کل راه و شهرسازی استانها سریع و ظرف حداکثر ۲ هفته موارد قابل حل و فصل را احصا و اقدامات لازم برای پرداخت صورت وضعیت قراردادها و یا مطالبات پیمانکاران را با تایید ذیحساب و مدیر کل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به عمل آورند، تاکید کرد.
در این زمینه همچنین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای مکلف شد ظرف ۲ هفته با همکاری ادارات کل راه و شهرسازی، قراردادهای دارای مشکلات حقوقی و بلاتکلیف را تعیین تکلیف کرده و فرایند زمانبندی شده رفع مشکلات مربوط و پرداخت قراردادهای فوق به معاونت برنامهریزی و مدیریت منابع ارائه کند تا گزارش جامع اجرای دستور مقام عالی وزارت تهیه و در اختیار ایشان قرار گیرد.