وجود ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد، بنای ناپایدار و فاقد هرگونه سازه در کشور
وجود ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد، بنای ناپایدار و فاقد هرگونه سازه در کشور

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: تاکنون حدود ۶۰۰۰ محله هدف بازآفرینی شناسایی شده که در آنها حدود دو میلیون و ۷۰۰ هزار واحد، بناهای ناپایدار و فاقد هرگونه سازه هستند. محمد آئینی در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری ملایراز احیای ۲۱۰ هزار واحد بنای فرسوده در کل کشور […]

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: تاکنون حدود ۶۰۰۰ محله هدف بازآفرینی شناسایی شده که در آنها حدود دو میلیون و ۷۰۰ هزار واحد، بناهای ناپایدار و فاقد هرگونه سازه هستند.

محمد آئینی در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری ملایراز احیای ۲۱۰ هزار واحد بنای فرسوده در کل کشور خبر داد و اظهار کرد: این بناها تخریب و به جای آن ۶۷۰ هزار واحد احداث شده است.
آئینی با بیان اینکه ۱۶۶ هزار هکتار معادل ۲۳ درصد سطح شهری بافت‌های فرسوده و ناکارآمد در کل کشور وجود دارد، افزود: جمعیتی افزون بر ۲۱.۵ میلیون نفر در این محله‌ها ساکن هستند.
وی گفت: تاکنون حدود ۶۰۰۰ محله شناسایی شده که از این میزان حدود دو میلیون و ۷۰۰ هزار واحد، بناهای ناپایدار و فاقد هرگونه سازه هستند. آئینی با بیان اینکه از ۱۶۶ هزار هکتار بافت ناکارآمد شهری، ۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده میانی، ۶۰ هزار هکتار سکونتگاه غیررسمی، بیش از ۳۲ هزار هکتار بافت تاریخی و ۵۰۰ هکتار بافت فرسوده با پیشینه روستایی است، اضافه کرد: ۴۹ درصد واحدهای مسکونی واقع در بافت‌های ناکارآمد شهری فاقد تاب‌آوری در برابر آسیب‌ها هستند.
وی ادامه داد: امسال بنا داریم ۱۵۰ هزار واحد در محله‌های بازآفرینی و بافت فرسوده شهری را نوسازی کنیم که سهم استان همدان از این میزان، چهار هزار و ۵۰۰ واحد است.
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: شهروندان برای مطلع شدن از این که واحد مسکونی آنها در محدوده بافت فرسوده قرار دارد می‌توانند به سایت شرکت به نشانی facility.udrc.ir مراجعه کنند. وی خاطرنشان کرد: توسعه‌گران و تسهیل‌گران نیز می‌توانند با ورود به سامانه ماده چهار شرکت از شرایط و تسهیلات در نظر گرفته شده مطلع شوند.
وی با بیان اینکه در اعطای تسهیلات برای نوسازی بافت‌های فرسوده شرایط چهارگانه همچون داشتن فرم ج سبز و یا سابقه سکونت و سابقه مالکیت و سرپرستی خانوار وجود ندارد، مطرح کرد: همه تشویق‌ها از جمله تخفیف در پروانه ساخت، بیمه و هر موضوع دیگری که در طرح ملی مسکن دیده شده، در نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته شده است.
آئینی با تاکید بر اینکه وزارت راه و شهرسازی خط اعتباری ویژه‌ای برای نوسازی مسکن در اختیار دارد، تصریح کرد: این تسهیلات که از طریق بانک مسکن در سه رده به متقاضیان پرداخت می‌شود، در شهرها ۳۵۰ میلیون تومان است که ۱۵۰ میلیون تومان آن با سود صفر درصد پرداخت می‌شود.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: متقاضیان می‌توانند برای اسکان و جابجایی موقت، تسهیلاتی به مبلغ ۴۵ میلیون تومان به صورت قرض‌الحسنه دریافت کنند. آئینی «مردمی‌سازی» را یکی از رویکردهای مهم شرکت بازآفرینی شهری در دولت سیزدهم دانست و از طراحی بسته جامع تشویقی برای توسعه نقش بخش خصوصی در نوسازی بافت‌های فرسوده خبر داد و افزود: این طرح به زودی ابلاغ می‌شود.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران بیان کرد: سه نوع رویکرد برای متقاضیان نوسازی در بافت‌های فرسوده در نظر گرفته شده که شامل کوتاه کردن زمان صدور پروانه ساخت، کوتاه کردن زمان صدور مجوزهای اداری و انشعابات و نیز اعطای تسهیلات مالی است.
وی تاکید کرد: همه تخفیفات و تشویق‌هایی که برای سازندگان در نهضت ملی مسکن در نظر گرفته شده، برای فعالان در نوسازی بافت فرسوده هم دیده شده است.
وی در بخش دیگری ملایر را یکی از شهرهای پیشرو در حوزه بازآفرینی پایدار شهری دانست و اظهار کرد: در بازدید از سه محله سرجو، شمس‌آباد و پشت ناسیونال ملایر، توسط شهرداری اقدامات خوبی در حوزه فرهنگی، آب و فاضلاب و خدمات درمانی اقدامات خوبی صورت گرفته است.
آئینی با تاکید بر اینکه همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان نیز باید وظایف خود را در حوزه بازآفرینی شهری به خوبی انجام دهند، گفت: شهرداری ملایر فضای خوبی را فراهم کرده تا مردم از حداکثر تخفیف‌ها بهره‌مند شوند و دستگاه‌های اجرایی به ویژه خدمات‌رسان، پروانه نوسازی را ظرف مدت یک ماه صادر کنند.
معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر نیز با اشاره به اجرای اقدامات اثرگذار در دو محله بازآفرینی شهری سرجو و شمس‌آباد، مطرح کرد: شهرداری ملایر نحوه مشارکت و فعالیت دستگاه‌های اجرایی در این دو محله را برای شناسایی نقاط قوت و ضعف، ارزیابی کند.
سلمان اسماعیلی اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی شهرستان موظف هستند در اسرع وقت برنامه‌ها، اولویت‌ها و پروژه‌های خود را در محله‌های بازآفرینی شهری و بافت فرسوده تعریف کنند.
اسماعیلی تصریح کرد: شهرداران شش شهر ملایر نیز باید با هماهنگی دبیرخانه ستاد بازآفرینی پایدار شهری، محدوده‌های جدید بازآفرینی شهری را طبق قانون جدید و با استفاده از مشاوران مورد تایید مشخص کرده و اولویت‌ها، برنامه‌ها و پروژه‌های خود را در این محلات تعریف کنند.
وی بر لزوم استفاده مدیران دستگاه‌های اجرایی از تمامی قوانین، تسهیلات و مشوق‌هایی که در حوزه بازآفرینی شهری و نوسازی واحدهای مسکونی در این محله‌ها در نظر گرفته شده است، تاکید کرد.
فرماندار ویژه ملایر به اصلاح قوانین و در نظر گرفتن تسهیلات و مشوق‌های کارآمد در حوزه بازآفرینی شهری در دولت سیزدهم اشاره و خاطرنشان کرد: این قوانین و تسهیلات باید توسط شهرداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی دنبال شود.
اسماعیلی با تاکید بر لزوم کوتاه شدن زمان صدور پروانه نوسازی و مجوزهای انشعابات در این محلات، گفت: از ظرفیت گروه‌های جهادی و معتمدان برای تشویق مردم در بهره‌مندی از تسهیلات و مشوق‌های در نظر گرفته شده برای نوسازی واحدهای مسکونی در این محلات، استفاده شود. وی همچنین بر لزوم هرچه بیشتر هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، برگزاری جلسات مستمر ستاد بازآفرینی شهری هر ماه یکبار و تشکیل کارگروه‌های تخصصی تاکید کرد.
معاون استاندار همدان نگاه مثبت دولت سیزدهم به بازآفرینی شهری را فضای خوبی برای فعالیت در این حوزه دانست و یادآور شد: بازآفرینی شهری در راستای محرومیت‌زدایی از این محله‌ها، ماموریت مهم مدیران شهرستان است.
در ادامه شهردار ملایر نیز اظهار کرد: محلات هدف بازآفرینی مصوب شهر ملایر پنج محله شامل سرجو، شمس‌آباد، جعفرآباد، امامزاده عبدالله(ع) و نفت سیاه (شهید زرینی) و محله‌های با هدف بازآفرینی ما هستند.
مجید فرجی محله پشت سازمان بهزیستی ملایر را نیز یکی دیگر از محلات بازآفرینی شهری برشمرد و افزود: محله سرجو و شمس‌آباد دو محله اولویت‌دار ما در محدوده بازآفرینی شهری است.
فرجی ادامه داد: از چندین سال پیش اقداماتی در این دو محله صورت گرفته و پروژه‌های بسیار خوبی از جمله احداث درمانگاه، آسفالت‌ریزی و جدول‌گذاری و سرای محله در محله سرجو و پروژه‌هایی مانند بهسازی شبکه فاضلاب و احداث پارک در محله شمس‌آباد اجرا شده و یا در دست اجرا است.
وی با اشاره به اینکه پس از تکمیل این پروژه‌ها در محله‌های سرجو و شمس‌آباد، نوبت به نفت سیاه (شهید زرینی) است، گفت: در صدد هستیم در هر محله یک سرای محله احداث کنیم.
شهردار ملایر بیان کرد: در تلاش برای تملک خانه متصوری به عنوان یک بنا و بافت تاریخی شهر هستیم که بزودی نهایی می‌شود.
به گزارش ایسنا، فرجی با بیان اینکه طبق تعاریف مشخص برای محلات بازآفرینی شهری، پروژه‌ها و اعتبارات مورد نیاز برای این محله‌ها مشخص می‌شود، گفت: با انجام اقدامات تعریف شده، پس از گذشت زمان سه ساله باید سطح رفاه در این محله‌ها به بالاتر از سطح متوسط شهر برسد.

 

 

 

تجدید میثاق مدیرعامل و کارکنان شرکت عمران شهرهای جدید با آرمان های امام (ره)

جمعی از معاونان، مدیران و کارکنان شرکت عمران شهرهای جدید به همراه مدیرعامل این شرکت به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.
به گزارش روابط عمومی شرکت عمران شهرهای جدید صبح شنبه،۵ شهریورماه آئین تجدید میثاق علیرضا جعفری معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل و همچنین کارکنان شرکت عمران با آرمان‌های امام (ره) در مرقد مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی برگزار شد. در این مراسم که به مناسبت گرامیداشت هفته دولت سال ۱۴۰۱ برگزار شد، جمعی از مشاوران، مدیران، کارکنان این شرکت و همچنین مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره شهرهای جدید پرند، اندیشه و پردیس حضور داشتند و ضمن حضور بر مزار شهدای هفتاد و تن به مقام شامخ امام خمینی (ره) ادای احترام کردند.
جعفری در این آئین با بیان اینکه از امام راحل (ره) می خواهیم تا برای توفیق ما در مسیر خدمت در رکاب ولایت و رهبری دعا کنند گفت: از حضرت امام (ره) می خواهیم تا در این شرایط امروز نظام جمهوری اسلامی که تماما برای توسعه، کاری انقلابی و جهادی می طلبد برای ما دعا کنند تا بتواینم شرایطی مناسب تر با فضایی مبتنی بر عدالت اجتماعی و محیطی مناسب در حوزه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برای مردم فراهم کنیم. ما باید برای مراقبت، توسعه و ترویج این نظام، انقلابی و جهادی عمل کنیم و در این راه از امام و شهدا که با نثار خون خود درخت انقلاب را آبیاری کرده و اثبات کردند که پای آرمان های نظام ایستاده اند طلب دعا می کنیم. انشاله که ما نیز همچون حاج قاسم سلیمانی‌ها به عهد و پیمان خود وفادار باشیم.

 

محمودزاده، معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد؛
آغاز پرداخت ۳۰ هزار میلیارد‌ تومانی بودجه به صندوق مسکن از ماه‌جاری

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به میزان ورودی اعتبارات به صندوق ملی مسکن تا پایان امسال، گفت: پایان امسال، ۳۰ هزار میلیارد تومان از محل بودجه، ۱۱ هزار میلیارد تومان از هم مالیات زمین و مستغلات( بدون احتساب مالیات بر خانه‌های خالی)، ۲۳ هزار میلیارد تومان هم از محل فروش اراضی متعلق به وزارت راه‌و شهرسازی و اقساط بازگشت شده از مسکن مهر عدد آن سالانه حداکثر ۵ هزار میلیارد تومان است، باید وارد صندوق ملی مسکن شود.
محمود محمودزاده در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا با اشاره به آخرین اعتبارات وارد شده به صندوق ملی مسکن اظهار داشت: صندوق ملی مسکن وظیفه پشتیبانی و تامین مابه‌تفاوت سود بانکی و کمک‌های تخصیص برای پروانه‌های ساختمانی است و با توجه به جلسات اخیر که با حضور رییس جمهوری در وزارت راه‌و شهرسازی برگزار شد، هم سازمان برنامه و بودجه وهم وزارت اقتصاد مکلف شدند که واریز وجوه مربوط به مالیات‌های تعریف شده، اعتبار در نظر گرفته شده در بودجه و … در صندوق ملی مسکن را داشته باشند. وی با اشاره به سرفصل منابعی که قرار است وارد صندوق ملی مسکن شود، گفت: در بودجه ۳۰ هزار میلیارد تومان برای اختصاص به صندوق ملی مسکن در نظر گرفته شده که به صورت سالانه واریز خواهد شد. معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه واریز ۳۰ هزار میلیارد تومانی بودجه برای صندوق ملی مسکن از شهریورماه آغاز می‌شود، ادامه داد: سازمان برنامه اعلام کرده‌است که در یک ماه پایانی نیمه اول سال واریز اعداد ذکر شده در بودجه برای صندوق ملی مسکن را آغاز می‌کند و تا پایان سال این واریز‌ها ادامه‌دار خواهد بود. باید توجه داشته باشیم که صندوق ملی مسکن یک موضوع جدیدی است و سابقه قبلی ندارد از این رو هماهنگی اولیه با سایر دستگاه‌ها کمی زمانبر بوده‌است. اما در جلسه اخیر شورای عالی مسکن، رییس جمهوری دستور به تسریع روند کار و واریز وجوه داد.
محمودزاده افزود: البته در بودجه موضوعاتی مانند اعتبارات برای مسکن محرومان و … تعریف شده‌ که محل مصرف آن مشخص است. معاون امور مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: منبع دوم برای پوشش صندوق ملی مسکن مالیات‌های بخش زمین و ساختمان(مالیات زمین، مسکن و مستغلات) است که عدد این مالیات در قانون جهش تولید مسکن آمده است و طبق قاتن باید تمام مالیات دراین بخش وارد صندوق ملی مسکن شود که در جلسه اخیر هم رییس جمهوری به وزیر اقتصاد تاکید داشت که این عدد از مالیات باید به صندوق واریز شود. وی ادامه داد:‌ مالیات تیرماه هر سال اظهار می‌شود و یک ماه بعد از آن مودیان برای پرداخت مالیات فرصت دارند که معمولا با فرصت های اعمال شده در ۶ ماه دوم پرداخت‌ها انجام می‌شود. بنابراین توجیهی می‌آورند این است که درآمدهای مالیاتی عموما در نیمه دوم سال محقق می‌شود و باید در آن دوره منتظر واریز این وجوه باشیم و طبق براوردهای انجام شده میزان تحقق این مالیات حدود ۱۱ هزار میلیارد تومان خواهد بود. باید توجه داشته باشیم که این عدد بدون احتساب مالیات بر خانه‌های خالی است. محمودزاده با بیان اینکه منبع دیگری که برای صندوق ملی مسکن تعریف شده، برگشت اقساط مسکن مهر است که از این محل تا کنون بیش از ۲ هزار میلیارد تومان وارد صندوق شده‌است، اظهار داشت: کل خط اعتباری پروژه مسکن مهر ۵۰ هزار میلیارد تومان بود که باید از این تسهیلات سالانه ۵ هزار میلیارد تومان به بانک برگردد که هرمیزان از بازگشت این اقساط طبق قانون باید به صندوق ملی مسکن واریز شود. ۲ هزار میلیارد تومان پرداخت شده سهم سال گذشته است و مکلف هستند که سهم صندوق از بازگشت تسهیلات در سال جاری را هم پرداخت کنند. معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: بنابراین تا پایان امسال، ۳۰ هزار میلیارد تومان از محل بودجه، ۱۱ هزار میلیارد تومان از هم مالیات زمین و مستغلات( بدون احتساب مالیات بر خانه‌های خالی)، ۲۳ هزار میلیارد تومان هم از محل فروش اراضی متعلق به وزارت راه‌و شهرسازی و اقساط بازگشت شده از مسکن مهر عدد آن سالانه حداکثر ۵ هزار میلیارد تومان است، باید وارد صندوق ملی مسکن شود که این منابع از سرفصل‌های اصلی تامین منابع صندوق ملی مسکن تعریف شده‌اند. وی با تاکید بر اینکه تسهیلات ۳۶۰هزار میلیارد تومانی بانک‌ها هیچ ارتباطی با کارکرد و سازو کار صندوق ملی مسکن ندارد، ادامه داد: طبق قانون بانک‌ها باید سال گذشته ۲۰ درصد سقف تسهیلات را به بخش مسکن اختصاص دهند که عدد آن برای سال گذشته ۳۶۰ هزار میلیارد تومان بود و قرار نبود عددی از این تسهیلات وارد صندوق ملی مسکن شود.

 

 

معاون وزیر راه وشهرسازی اعلام کرد؛
اتمام پروژه تقاطع غیر همسطح شهید مهدوی قائم‌شهر تا پایان مهر ماه
معاون وزیر راه وشهرسازی و معاون شرکت ساخت وتوسعه راه‌های کشور گفت: روند تقاطع غیر همسطح شهید مهدوی قائم‌شهر به طور همزمان درسه جبهه کاری سرعت خواهد گرفت و امیدواریم تاپایان مهرماه امسال شاهد اتمام این طرح باشیم.
به گزارش اداره ارتباطات واطلاع رسانی اداره کل راه وشهرسازی استان مازندران، محمدرضا کدخدازاده در بازدید از طرح تقاطع غیر همسطح شهید مهدوی قائم شهر اظهار کرد: اجرای تقاطع غیرهمسطح شهید مهدوی قائم شهر با تامین اعتبار وافزایش پیمانکاران سرعت می‌گیرد. وی بیان کرد: روند انجام این طرح بطور همزمان در سه جبهه کاری سرعت خواهد گرفت وامیدواریم تا پایان مهرماه شاهد اتمام این طرح باشیم. معاون شرکت ساخت وتوسعه راه‌های کشور تقاطع غیر همسطح مهدوی قائم شهر را از طرح‌های اولویت دار مصوبه سفرریاست جمهوری به مازندران اعلام کرد وادامه داد: علاوه بر۴۱میلیارد تومان اعتبار، برای تکمیل وبهره‌برداری این طرح تاکنون ۵۰میلیارد تومان اعتبار دیگر اختصاص یافته است. مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران در این خصوص گفت: طرح تقاطع غیر همسطح شهید مهدوی در امتداد طرح چهار خطه کردن تهران به قائم‌شهر در محور سوادکوه جزء تعهدات وزارت راه است که بدلیل مشکلات اعتباری و وجود معارضین این طرح با توقف وتاخیر روبرو شده است. مهندس نظری افزود: توجه به هدایت ترافیک شهری در استفاده از این طرح از مطالبات شهروندان قائم‌شهری است که باید مورد اهتمام مجریان طرح قرار گیرد.

پیام تبریک مدیرکل راه وشهرسازی استان مازندران به مناسبت هفته دولت و روز کارمند
به گزارش اداره ارتباطات واطلاع رسانی اداره کل راه وشهرسازی مازندران سید محمد نظری در پیامی آغاز هفته دولت و روز کارمند را تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:
تاریخ ایران اسلامی همواره شاهد ایثارگری‌ها و از خود گذشتگی‌های دلیرمردانی بوده که غیر از خدا هیچ نمی‌دیده و تمام هدفشان خدمت به خلق و اعتلای انقلاب اسلامی بوده است
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت به ویژه شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت و چهارم شهریور ماه روز کارمند را به همه خادمان مردم شهید پرور ایران زمین وخانواده شهدا وجانبازان و همکاران عزیزتبریک عرض نموده و موفقیت شما عزیزان را در راستای تحقق اهداف مقام معظم رهبری مدظله‌العالی و دولت محترم سیزدهم از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

در آستانه هفته دولت انجام شد؛
برگزاری میزخدمت اداره کل راه و شهرسازی استان مازندران در محل مصلی نماز جمعه
مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران به درخواست‌ها، سوالات و مشکلات تعدادی از شهروندان در محل مصلای نماز جمعه پاسخ داد.
به گزارش اداره ارتباطات واطلاع رسانی اداره کل راه وشهرسازی مازندران سیدمحمد نظری به همراه روسای اداره کل راه و شهرسازی استان مازندران در محل میز خدمت این اداره کل که در مصلای نماز جمعه شهرستان ساری برپا شده بود شرکت کرد و به مشکلات، سوالات و درخواستهای تعدادی از شهروندان پاسخ داد.
درخواست معوض زمین، مشکل سند، نهضت ملی مسکن، درخواست وام ودیعه و تعیین نوعیت زمین از جمله موارد و درخواست‌هایی بود که شهروندان با مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران در محل مصلای مرکز استان مطرح کردند شایان ذکر است همزمان با برپایی میز خدمت شهرستان ساری، میز خدمت روسای دیگر شهرستانهای تابعه اداره کل راه وشهرسازی استان مازندران نیز در محل نماز جمعه شهرستان‌های استان برپا بود که پاسخگوی سوالات و درخواست‌های مردم بودند.

مدیرکل توسعه مسکن شرکت عمران شهرهای جدید خبر داد؛
آغاز عملیات اجرایی واحدهای مسکونی، بیمارستان، مدارس و مساجد در شهرهای جدید
مدیرکل توسعه مسکن شهرهای جدید گفت: مجموعه شهرهای جدید تعدادی کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی را در برنامه دارد که شامل ۵۰۰ واحد مسکونی جزو برنامه شرکت عمران شهرهای جدید است.
سید مهدی میرجوادی مدیرکل توسعه مسکن شرکت عمران شهرهای جدید در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی در خصوص برنامه‌های افتتاح شرکت عمران شهرهای جدید در هفته دولت اعلام کرد: مجموعه شهرهای جدید تعدادی کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی را در برنامه دارد که شامل ۵۰۰ واحد مسکونی در شهر جدید سهند و ۹ پروژه مسکونی در شهر جدید هشتگرد، و شبکه آب و فاضلاب شهر جدید مجلسی در استان اصفهان جزو برنامه شرکت عمران شهرهای جدید است. میرجوادی همچنین از افتتاح تصفیه فاضلاب پردیس نیز خبر داد و افزود: از دیگر افتتاح های هفته دولت توسط شهرهای جدید، سه مدرسه دبستان و دبیرستان، مجتمع تجاری الوند یک و ۴، مسجد حضرت قاسم در پردیس، و دو مدرسه در شهر جدید بهارستان افتتاح خواهند شد.