همزمان با دهه مبارک فجر، پرتال یکپارچه اطلاعات مسافر(پیام) با حضور رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی حضرت امام خمینی(ره) و مدیران صنعت هوایی کشور راه اندازی شد. در این مراسم کاپیتان محمدی بخش، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: با راه اندازی پرتال یکپارچه […]
همزمان با دهه مبارک فجر، پرتال یکپارچه اطلاعات مسافر(پیام) با حضور رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی حضرت امام خمینی(ره) و مدیران صنعت هوایی کشور راه اندازی شد.
در این مراسم کاپیتان محمدی بخش، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: با راه اندازی پرتال یکپارچه اطلاعات مسافر(پیام)، دسترسی کامل به اطلاعات مسافران از جمله آگاهی از ابتلای آنان به کرونا فراهم شد.
وی اظهارداشت: راهاندازی پرتال یکپارچه اطلاعات مسافر(پیام)، جزو قوانین بین المللی هوانوردی بود که امروز زیرساختهای آن کامل و راه اندازی شد.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری افزود: این پرتال در راستای شفاف سازی اطلاعات و صرفه جویی در زمان برای مسافران به ویژه در زمانهای پیک همچون ایام سفرهای نوروزی، اربعین حسینی و پروازهای حج میتواند کمک کند.
به منظور افزایش ضریب ایمنی :
روگذر ولیعصرکمربندی فریدونکنار روشن شد
به منظور افزایش ضریب ایمنی و کاهش سوانح رانندگی همچنین تسهیل ترافیک بخصوص در ایام بارش ، نقاط مه گیر و شب، روگذر ولیعصرکمربندی شهرستان فریدونکنار روشن شد.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهر سازی از مازندران، اسماعیل فولادی معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران اظهار داشت: حداقل مقدار مورد نیاز روشنایی سطح راه بستگی به نوع آن، سرعت و حجم ترافیک شبانه راه، وضعیت مکانهای اطراف راه و کاربری آن و همچنین میزان عبور و مرور عابرین پیاده دارد .
وی تصریح نمود: وظیفه ذاتی این اداره کل ایمن سازی و نگهداری راهها بوده، از این رو در راستای برنامهها و اهداف خود در زمینه ایمن سازی محورهای مواصلاتی تحت پوشش خود، اقدامات گستردهای را در قالب روشنایی در دستور کار خود قرار دارد.
فولادی در ادامه ضمن اشاره به شروع عملیات احداث روشنایی در كمربندی شهرستان فریدونکنار به طول ۵ کیلومتر اظهار داشت: در همین راستا نیز علاوه بر عملیات احداث روشنایی روگذر، عملیات روشنایی به طول ۲ کیلومتر در کمربندی فوق انجام پذیرفت.
وی خاطر نشان کرد: اجرای سیستم روشنایی به ویژه در محورهای پرتردد نقشی مهم در کاهش حوادث و دارد و مهمترین کارکرد سیستم های روشنایی ایجاد دید آسان و دقیق، امکان تشخیص وسایل نقلیه در فاصله مناسب، تشخیص به موقع موانع، علائم و تابلوهای راهنمایی و رانندگی در محورهاست.
رئیس اداره نظارت بر ساخت و توسعه راههای روستایی استان خبر داد ؛
عملیات آسفالت ۷ کیلومتر راه روستایی
در مازندران
رئیس اداره نظارت بر ساخت و توسعه راههای روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران اظهار داشت: ۵ پروژه بهسازی و آسفالت راه روستایی به طول بیش از ۷ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۱۳۰میلیارد ریال در مازندران به بهرهبرداری رسید.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهر سازی از مازندران، سعید نصر اظهار داشت : مازندران به لحاظ شرايط جغرافيايي منطقه و تعدد روستاها در آن و جاذبه هاي فراوان گردشگري همواره پذيراي مسافران بي شماري است كه به اين منطقه رفت و آمد كرده و از مواهب طبيعي آن استفاده مي كنند ، از اين رو محورهاي ارتباطي استان در طول سال علي الخصوص ایام تعطيلات پر ترافيك و پر رفت و آمد بوده كه دراین ميان نيزمحورهاي روستايي و ييلاقي از اين قضيه مستثني نيست.
وی افزود: ايمن سازي و بهسازي راه هاي ارتباطي اين استان از جمله فعاليتهاي مهم اين اداره کل مي باشد که اقدامات گستردهای را در زمینه بهسازی و آسفالت راههای روستایی در دست اجرا دارد.
رئیس اداره نظارت بر ساخت و توسعه راه های روستایی در مورد پروژه های مذکور خاطر نشان ساخت: بهسازی و آسفالت راه روستایی لمارون، طول ۱ کیلومتر شهرستان بابل با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال ولکه گیری و روکش آسفالت سوخته کلابه هلی دشت به طول ۱ و نیم کیلومتر با اعتبار ۲۵ میلیارد ریال شهرستان قائمشهرو روکش آسفالت محور تیرکلا به طول ۶۵۰ متر با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال شهرستان ساری وآسفالت راه روستایی پارچ-متکازین –ولو به طول ۲ ونیم کیلومتر با اعتبار ۳۵ میلیارد ریال شهرستان بهشهروبهسازی وآسفالت راه روستایی آغوزدره-بارکلا به طول ۱و نیم کیلومتر اعتبار ۴۰ میلیارد ریال شهرستان گلوگاه به بهره برداری می رسد.
نصر تصریح کرد: راه روستایی ایمن و مناسب باعث بهبود بازاریابی محصولات کشاورزی و افزایش درآمد روستاییان شده و تمایل آنها را به زندگی در روستا افزایش میدهدکه به همین منظور از ابتدای سال جاری تاکنون۶۱ کیلومتر راه روستایی(۳۹ کیلومتر زیر سازی و آسفالت و ۲۲ کیلومتر لکه گیری و روکش آسفالت) با صرف اعتباری بالغ بر۵۹۰ میلیارد ریال آسفالت شده است.
مهندس نصر گفت: راه روستایی به عنوان قسمتی از توسعه روستایی، یکی از فعالیتها اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای را تشکیل میدهد که شامل حفظ و نگهداری راههای روستایی اعم از ترمیم و لکهگیری آسفالت، خطکشی راههای آسفالته، نصب علائم، شانه سازی و پاکسازی حریم راههای روستایی و … است.
رئیس اداره نظارت بر ساخت و توسعه راه های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گفت: با اجرای عملیاتی ساخت و بهسازی راه های روستایی مذکور درصد برخورداری راههای روستایی استان از نعمت راه آسفالت به۹۵ درصد از نظر تعداد روستا افزایش یافت.
نصر در خاتمه طول راه های روستایی مازندران را بیش از هفت هزار و ۸۰۰ کیلومتر عنوان کرد.