رئیس کل بانک مرکزی از مدیران عامل بانکها خواست در پرداخت وامهای خرد به اشخاص دارای رتبه اعتباری مناسب تسهیل گری کنند. علی صالح آبادی گفت: یکی از مطالبات مردم از شبکه بانکی، تسهیل در اعطای تسهیلات است و در این راستا، انتظار میرود شبکه بانکی با توجه به رتبه اعتباری متقاضیان، شرایط سهل تری […]
رئیس کل بانک مرکزی از مدیران عامل بانکها خواست در پرداخت وامهای خرد به اشخاص دارای رتبه اعتباری مناسب تسهیل گری کنند.
علی صالح آبادی گفت: یکی از مطالبات مردم از شبکه بانکی، تسهیل در اعطای تسهیلات است و در این راستا، انتظار میرود شبکه بانکی با توجه به رتبه اعتباری متقاضیان، شرایط سهل تری را در خصوص سازوکار اعطای تسهیلات خرد به متقاضیان دارای رتبه اعتباری مناسب در نظر بگیرد.
وی با اشاره به اینکه مفروضات طرح شده برای تدوین قانون بودجه سال آینده توسط دولت، مطلوب است و پیش بینی میشود شاهد بهبود در شرایط اقتصاد کلان کشور باشیم، عنوان کرد: باید این موضوع در نظر گرفته شود که تکالیف قانونی که برای بانکها در نظر گرفته میشود، قابلیت اجرا داشته و بانکها بتوانند به طور کامل تکالیف مربوطه را اجرا کنند تا رضایت ذینفعان از عملکرد شبکه بانکی بهبود یابد و در این راستا، مشارکت فعالانه شبکه بانکی در کنار بانک مرکزی، ضروری است.
رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به ناترازی برخی بانکها، تأکید کرد: بانک مرکزی نسبت به موضوع اضافه برداشت بانکها از بانک مرکزی، همواره حساسیت داشته و رفع این مشکل که در خصوص برخی بانکها، به ناترازی مزمن تبدیل شده است را در دستور کار دارد و در این زمینه، اهتمام ویژه بانکهای ذیربط ضروری است.
رئیس شورای پول و اعتبار با اشاره به ضرورت تقویت بازار پول و سرمایه و هم افزایی هرچه بیشتر بین این دو بازار در راستای رفع نیاز بنگاههای اقتصادی به منابع مالی تصریح کرد: بازار سرمایه در کنار شبکه بانکی، میتواند نقش قابل توجهی در تأمین مالی بنگاههای اقتصادی ایفا کند و از این رو، همکاری و هم افزایی بازار پول و بازار سرمایه میبایست تقویت شود.
رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به شرایط ارزی کشور گفت: ارزش معاملات ارز در سامانه نیما در ۷ ماهه امسال معادل کل سال ۱۳۹۹ بوده است و در بازار متشکل ارزی نیز حجم معاملات تاکنون معادل ۱.۱ میلیارد دلار بوده است که نشان از بهبود شرایط ارزی کشور است و پیش بینی میکنیم همین روند رو به رشد تا پایان سال نیز ادامه داشته باشد.
صالح آبادی در پایان، بر همفکری و تعامل مستمر بانک مرکزی با بانکها، به ویژه در فرآیند وضع مقررات و بخشنامهها، با هدف ارتقا عملکرد شبکه بانکی تأکید کرد.
اولویت اصلی بانک سپه حمایت از تولید و صنایع مولد است
مدیرعامل بانک سپه اولویت اصلی این بانک را تحقق شعار حمایت اقتصادی عنوان کرد و از آمادگی کامل برای ارائه خدمات و تسهیلات به تولیدکنندگان و صنایع مولد خبر داد.
آیت اله ابراهیمی به همراه جمعی از مدیران ارشد در بازدید از شعبه مستقل نگین با تأکید بر اهمیت بازاریابی در شناسایی و جذب مشتریان شاخص خواستار تقویت تیم بازاریابی مستقر در شعب بانک شد.
وی در این بازدید افزون بر بررسی آمار عملکردی شعبه مذکور به تغییر ترکیب منابع، مصارف بهینه و ارائه تسهیلات با ریسک کمتر، یکسان سازی نرخ سود سپردهها، وصول مطالبات و تقویت بخش ارزی تأکید کرد.
ابراهیمی با اشاره به قدمت بانک سپه و توان مضاعفی که پس از پروژه ملی ادغام به بدنه بانک تزریق شده است، تصریح کرد: استفاده از ظرفیتهای بانکهای ادغامی، تقویت زیرساختها، توجه به بانکداری الکترونیک و پیشبینی نیازهای مشتریان بانک سپه را به عنوان بانکی پیشرو در کشور تبدیل خواهد کرد.
به گفته او یکی از مزیتهای رقابتی بانک سپه وجود سرمایههای انسانی جوان، مستعد و متخصصی است که میتوانند در بازار رقابتی شبکه بانکی نقش تأثیرگذار و ماندگار ایفا کرده و موفقیتهای بیشماری برای بانک رقم بزنند.
رانندگان تسهیلات قرض الحسنه دریافت می کنند
محمدحسین حسین زاده درمراسم انعقاد تفاهم نامه بانک قرض الحسنه رسالت، اتحادیه تاکسیرانی های شهری کشور و شرکت ایساکو گفت: رانندگان تاکسی و مصرف کنندگان قطعات ایران خودرو می توانند با عضویت در سامانه اعتماد اجتماعی، از تسهیلات قرض الحسنه در این بانک بهره مند شوند.
با عضویت در سامانه اعتماد اجتماعی، رانندگان تاکسی از تسهیلات قرض الحسنه برخوردار می شوند.
وی سقف این تسهیلات را ۳۰۰میلیون ریال عنوان کرد و اظهارداشت: این تسهیلات با بازپرداخت شش ماهه و در صورت عدم تراکنش با تنفس سه ماهه پرداخت خواهد شد.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت با تاکید بر عضویت رانندگان تاکسی در سامانه اعتماد اجتماعی گفت: تاکسی داران با عضویت در این سامانه هم سواد ینترنتی خود را ارتقا خواهند داد و هم می توانند برای خرید قطعات مورد نیاز تسهیلات قرض الحسنه دریافت کنند.
حسین زاده بانک قرض الحسنه رسالت را بانکی خرد واجتماعی برشمرد و افزود: در این بانک، امکان تامین مالی شرعی، آسان و ارزان توسط مردم و از گردش مالی خود آنها امکان پذیر است.
وی با اشاره به انعقاد این تفاهم نامه با هدف کمک به معیشت رانندگان تاکسی اظهارداشت: توسعه فرهنگ همیاری اجتماعی، قرض الحسنه و بهبود معیشت رانندگان تاکسی در این تفاهم نامه لحاظ شده است.