پرداخت یارانه ویژه ۱۵۰ هزار تومانی ماه مبارک رمضان
پرداخت یارانه ویژه ۱۵۰ هزار تومانی ماه مبارک رمضان

با دستور رئیس‌جمهوری، یارانه کمک حمایت معیشتی ماه مبارک رمضان به مبلغ ۱۵۰ هزار تومان به ازای هر یک از اعضای خانواده به‌حساب ۱۱ میلیون و ۳۸هزار و ۵۲۰ نفر سرپرست خانوار واریز می‌شود. بر اساس این گزارش، ساعت ۲۴ جمعه (۲۶ فروردین‌ماه ۱۴۰۱) یارانه ۱۵۰ هزار تومانی کمک‌معیشت ماه مبارک رمضان به‌حساب سرپرستان خانوارهای […]


با دستور رئیس‌جمهوری، یارانه کمک حمایت معیشتی ماه مبارک رمضان به مبلغ ۱۵۰ هزار تومان به ازای هر یک از اعضای خانواده به‌حساب ۱۱ میلیون و ۳۸هزار و ۵۲۰ نفر سرپرست خانوار واریز می‌شود.
بر اساس این گزارش، ساعت ۲۴ جمعه (۲۶ فروردین‌ماه ۱۴۰۱) یارانه ۱۵۰ هزار تومانی کمک‌معیشت ماه مبارک رمضان به‌حساب سرپرستان خانوارهای شناسایی‌شده واریز می‌شود.
این مبلغ به مناسبت ماه مبارک رمضان به‌حساب سرپرستان شناسایی‌شده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که اغلب از دهک‌های اول تا چهارم هستند، به انضمام افراد تحت پوشش و مستمری‌بگیران سازمان‌های حمایتی همچون کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی کشور که به هر دلیلی از سهام عدالت جا افتاده‌اند، واریز خواهد شد.
با توجه به رویکرد دولت سیزدهم در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و کم‌درآمد و همچنین اجرای برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت کاهش فقر مطلق در جامعه به‌ویژه حمایت از خانوارهای فاقد در آمد یا با درآمد کم، این مبلغ پرداخت می‌شود.
پیش از این نیز دولت سیزدهم، یارانه کمک معیشتی به اقشار آسیب‌پذیر و با درآمد کم در دو مرحله و در مناسبت‌های سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و عید باستانی نوروز به دهک‌های اول تا چهارم به انضمام افراد تحت پوشش و مستمری‌بگیران سازمان‌های حمایتی نظیر کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی کشور پرداخت کرده بود.

معاون سازمان صنایع کوچک:
شهرک‌های صنعتی امسال هم از خاموشی ها معاف می شوند
معاون سازمان صنایع کوچک گفت: به دنبال این هستیم که برای امسال نیز مصوبه ای مشابه پارسال بگیریم تا واحدهای صنعتی از اعمال خاموشی های برق، معاف شوند.
فتحعلی محمدزاده در مورد تأمین برق واحدهای صنعتی در زمان اوج مصرف برق، اظهار کرد: تابستان سال گذشته هیأت وزیران، شهرک‌های صنعتی را از شمول اعمال خاموشی برق معاف کرد که همین مساله باعث شد واحدها خاموشی‌های کمتری داشته باشند. البته به صورت صد درصدی هم تأمین برق نداشتیم اما خاموشی‌ها به مراتب کمتر شده بود.
معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران افزود: با توجه به تجربه‌ای که داشتیم و همچنین شهرک‌های صنعتی نسبت به صنایع بزرگ، اشتغال‌زایی بالایی دارند و تعداد زیادی واحد صنعتی در این شهرک‌ها فعال هستند، به دنبال این هستیم که برای امسال نیز مصوبه‌ای مشابه پارسال بگیریم تا واحدهای صنعتی از اعمال خاموشی‌ها، معاف شوند.
وی در مورد خسارات وارده به واحدهای صنعتی در سال گذشته، گفت: نمی‌توان به صورت دقیق گفت چه میزان خسارت به دلیل قطعی برق به شهرک‌های صنعتی وارد شد اما قطعاً این خسارات کم نبود. البته قرار بود جبران خسارات صورت گیرد اما عملاً این اتفاق نتوانست عملیاتی شود. باید توجه داشت که قطعی برق گاه و بیگاه در سال گذشته منجر به افزایش ضایعات در بخش تولید شد یعنی هم تولید و هم نیروی کار با مشکل مواجه شدند. بنابراین امسال به دنبال این هستیم که این اتفاق در ابعاد کمتری بیفتد.
محمدزاده تصریح کرد: اکنون بیش از ۴۸ هزار و ۵۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی سراسر کشور وجود دارد که نزدیک به یک میلیون نفر در آنها مشغول به کار هستند. در واقع شهرک‌ها و نواحی صنعتی به ازای هر مگاوات برق زمینه اشتغال ۹۶ نفر را فراهم کرده‌اند.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی؛
اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی، اولویت سازمان امور مالیاتی
رئیس کل سازمان امور مالیاتی بر ضرورت تسریع در حذف موانع اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان تاکید کرد و گفت: اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، اولویت نخست ماست.
داوود منظور در نخستین جلسه کارگروه راهبری سامانه مؤدیان در سال ۱۴۰۱ که با حضور اعضای کارگروه از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، بانک مرکزی و سازمان‌های مربوطه برگزار شد، ضمن تاکید بر لزوم بررسی دقیق ابعاد کلان مدل اجرایی نظام قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان خاطرنشان کرد: موانع اجرای مطلوب قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان که از گذشته معطل مانده، باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن رفع شود.
وی با بیان اینکه قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان یک پروژه ملی و در ابعاد کلان و گسترده است، گفت: اجرای این قانون جزو اصلی ترین برنامه‌های سازمان امور مالیاتی برای هوشمندسازی نظام مالیاتی است.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور اظهار داشت: هر چند برای اجرای این قانون، سازمان امور مالیاتی کشور با عقب ماندگی ناشی از اهمال در دولت قبل و در نتیجه عدم اجرای قانون در موعد مقرر روبه رو بوده؛ با این حال تمام عزم سازمان بر پیاده سازی و اجرای این قانون در سال جاری متمرکز شده است.
دکتر منظور تصریح کرد: در حال حاضر اجرای این طرح ملی، طی یک برنامه زمان بندی در حال پیشرفت است و اثرات اجرای این طرح در شفاف شدن اقتصاد و پایش مجموعه عملیات کسب و کار و معاملات و خرید و فروش‌ها بسیار قابل ملاحظه است.