محمدحسین ملکی سرپرست مدیریت بیمه های اموال در نشستی در خصوص عملکرد این مدیریت اظهار داشت: در ارتباط با گزارش عملکرد و اقداماتی که در بیمه های اموال که شامل سه رشته آتشسوزی( حریق) ، مهندسی و انرژی هستند، لازم است ابتدا نگاهی به آمار این بیمه نامه ها داشته باشیم، بر اساس آمار سهم […]
محمدحسین ملکی سرپرست مدیریت بیمه های اموال در نشستی در خصوص عملکرد این مدیریت اظهار داشت: در ارتباط با گزارش عملکرد و اقداماتی که در بیمه های اموال که شامل سه رشته آتشسوزی( حریق) ، مهندسی و انرژی هستند، لازم است ابتدا نگاهی به آمار این بیمه نامه ها داشته باشیم، بر اساس آمار سهم بیمه اموال در بازار صنعت بیمه کشور در سال ۱۴۰۰ در بخش تولیدحق بیمه ۹/۲ درصد و دربخش خسارت ۲/۷ درصد، در بیمه ایران حق بیمه تولیدی ۷/۲ درصد و خسارت ۲/۷ درصد است که این فاصله بین حق بیمه و خسارت( ضریب خسارت بسیار پایین و مانده عملیات مثبت )، جذابیت های زیادی را برای تمامی شرکت ها، بخصوص شرکتهای بیمه خصوصی ایجاد کرده که بیشتر به دنبال بیمه های اموال هستند. فعالیت های خیلی زیادی نیز ، برای جذب سهم بیشتری از بازار انجام داده اند که متاسفانه بدلیل عدم رعایت نرخ ها بوده و به این رشته آسیب زیادی زده که تا حدودی خصوصاً در رشتههای حریق و مهندسی موفقیت نسبی نیز داشتند.
علی رغم این موضوع، این شرکت ها در بیمه های انرژی، با توجه به اینکه نرخ ثابتی دارند و از طریق کنسرسیوم بیمه گران انرژی (شامل بیمه ایران، البرز، آسیا ، دانا ، پارسیان ، کارآفرین، ملت ، سامان و اخیراً بیمه رازی ) که بیمه ایران لیدر آنهاست ، انجام می شود، موفقیتی در نرخ شکنی و جذب بازار نداشته اند.
وی در ادامه با بیان اینکه ، رشته های بیمه ای حریق و مهندسی، رشته های متنوعی هستند، ابراز داشت: متاسفانه بیمه های آتش سوزی در بازار صنعت بیمه کشور سهم بسیار پایینی دارد، بر اساس آمار، این رشته در صنعت بیمه ۵ هزار میلیارد تومان حق بیمه تولید کرده که معادل پنج درصد کل بازار بیمه ای است. در صورتی که بتوانیم با تمرکز بر پوشش بیمه ای منازل مسکونی، از ۲۰ میلیون خانوار موجود در کشور فقط ۲۵ درصد ( ۵ میلیون واحد مسکونی می شود ) را تحت پوشش قرار دهیم ، می توانیم (بر اساس بررسی و برآوردی که توسط کارشناسان فنی این مدیریت صورت گرفته )، بیش از کل سهم بیمه آتش سوزی در بازار، حق بیمه تولید نماییم .
ملکی استقبال پایین مردم از بیمه های آتش سوزی علی رغم حق بیمه بسیار پایین این رشته را ناشی از عدم اطلاع رسانی و فرهنگ سازی بیمه گران و آگاهی مردم و بیمه گذاران از مزایا و پوشش های این بیمه نامه ها برشمرد و تاکید کرد، بنظر من تبلیغات گسترده و اطلاع رسانی صحیح و بموقع از طریق صنعت بیمه، ارائه طرح های متنوع بیمه ای برای خانه وخانواده و پوشش آتش سوزی منازل مسکونی با برنامه ریزی مناسب، آموزش همکاران و شبکه فروش و کارشناسان بازدید اولیه و خسارت ، شناسایی ظرفیت ها برای تربیت وپرورش مربیان استانی در امر آموزش ، ساماندهی کارشناسان بازدید اولیه ( اکثرکارشناسان آزاد عموما کارشناسان ایمنی هستند) و تبادل اطلاعات بین همکاران کارشناس، استفاده از توان علمی وفنی بازنشستگان، توانمند سازی کارشناسان خسارت در زمینه تاسیسات، ماشین آلات و موجودی واحد های صنعتی از جمله راهکارهایی است که می تواند منجر به توسعه وتقویت این بخش گردد.
وی در ادامه به رشته بیمه نامه های مهندسی و انرژی اشاره کرد واظهار داشت: در بخش بیمه های مهندسی، پرتفوی این رشته بیشتر به بودجه عمرانی دولت وابسته است، چون اکثرکارهای عمرانی و دولتی در بخش مهندسی انجام می شود، طراحی بیمه نامه عیوب پنهانی و اساسی ساختمان یکی از اقدامات موثری بود که همکاران ما برای گسترش این بیمه نامه انجام دادند، اما بیشتر شرکت های خصوصی با توجه به الزام سازمان نظام مهندسی برای خرید این بیمه نامه برای سازنده ، پیمانکار و کارفرما، با ارزش گذاری پایین مورد بیمه، این بیمه نامه را ضعیف و با حق بیمه پایین عرضه می نمایند، به همین جهت استفاده کنندگان واقعی از این بیمه نامه ها، که عموما بهره برداران وخریداران این واحد ها هستند ، در زمان بروز حادثه ناشی از قصور سازنده یا پیمانکار و کارفرما، متوجه می شوند که تعهدات آن برای دریافت خسارت کافی نیست. که این موضوع علی رغم پیگیری از طریق سندیکای بیمه گران رعایت نمی شود.
سرپرست مدیریت بیمه های اموال در ادامه به موضوع استفاده از ظرفیت های بیمه ایران در سهم های مشترک انرژی پرداخت وخاطر نشان کرد : در کنسرسیوم همیشه، سایر شرکت های بیمه از ظرفیتهای بیمه ایران استفاده می کردند ، ولی با تمهیداتی که صورت گرفته ، بیمه ایران نیز از ظرفیت شرکت های دیگر برای دریافت سهم خود استفاده می کند، حل اختلافات با بیمه گذاران که از سنوات گذشته وجود داشت ، منجر به افزایش اعتماد متقابل و بستن حساب ها از طریق تهاتر دریافت حق بیمه وپردخت خسارت طرفین شده است. همچنین سال گذشته در نمایشگاه نفت و گاز و پتروشیمی در جزیره کیش ، ظرفیت های جدیدی شامل تسهیلات اعطایی بانکهای ملت، صادرات و تجارت به صنایع گاز نفت و پتروشیمی شناسایی شد که منجر به امضای تفاهم نامه با این بانکها ، برای پوشش بیمه ای تسهیلات اعطایی در قالب کنسرسیوم بانک و بیمه با مشارکت شرکت های بیمه ای که توسط این بانک ها تاسیس شده اند ، گردید.وی در پایان اظهار داشت : پرداخت ۹۳میلیون یورو به پتروشیمی بوعلی و ۹۲ میلیارد تومان به پالایشگاه تهران در کمترین زمان ممکن ، نشان دهنده توان مالی ، علمی وتخصصی بیمه ایران و این مدیریت است.
بزرگداشت شاعر بلندآوازه گیلانی با حضور سهیل محمودی در بیمه سرمد
بزرگداشت شاعر بلندآوازه گیلانی مرحوم میراحمد سیدفخرینژاد، متخلص به شیون فومنی با حضور سهیل محمودی و فرزند وی که از کارکنان بیمه سرمد است، برگزار شد.
. آنک سید فخرینژاد، فرزند این شاعر بزرگ گیلانی از کارشناسان بیمه سرمد است و به همین مناسبت، مراسم بزرگداشت وی، با حضور سهیل محمودی شاعر و ترانهسرای سرشناس، فرزند وی و جمعی از مدیران بیمه سرمد برگزار شد.سهیل محمودی، ضمن قدردانی و تشکر از مدیران بیمه سرمد برای برگزاری این مراسم گفت: مرحوم شیون فومنی، یکی از جدیترین شاعران روزگار ما بود و همانطور که هر ترک زبانی در ایران ابیاتی از شعرهای شهریار را در خاطر دارد، در خطه گیلان هم هیچ گیلگی نیست که با اشعار شیون فومنی بزرگ نشده باشد و شعری از او را در حافظهاش نداشته باشد.وی افزود: خوانندگان بزرگی مانند ایرج بسطامی، ناصر مسعودی و فریدون پوررضا، اشعاری از شیون فومنی را خواندهاند و نام او در یاد همه فرهنگ دوستان نقش بسته است.این شاعر برجسته با اشاره به توفیق مرحوم فومنی در شعر نیمایی گفت: راز ماندگاری شیون توجه به فرهنگ مردمان گیلک بود و فرهنگ آنها در اشعار و ترانههای او بازتاب زیادی داشت و هرچه زمان گذشته است، نام او در میان مردم ایران و مردم گیلان بیشتر شنیده میشود.محمودی گفت: فرزندان مرحوم شیون فومنی، به خوبی یاد و خاطره او را زنده نگه داشتهاند و این میتواند برای خانواده هنرمندان دیگر الگو باشد. آنک فخرینژاد و برادرانش، همیشه به یاد دارند که میراثدار مردی هستند که بخشی از فرهنگ گیلان و ایران در هنر او متجلی شده و از شاعران مطرح کشور است.پس از صحبتهای محمودی، زهرا عنابستانی از گویندههای باسابقه رادیو و آنک سید فخرینژاد اشعاری از شعرای بزرگ ایران و شیون فومنی قرائت کردند و نیز، محمودی طرحی از مرحوم شیون فومنی را که بهرنگ جدی، تصویرساز و کارتونیست کشورمان به سفارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل سرمد به تصویر کشیده بود، به آنک سید فخرینژاد و خانواده وی تقدیم کرد.
سرپرست بیمه سلامت تهران:
حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در تهران توسط بیمه سلامت رایگان بیمه شدند
سرپرست بیمه سلامت استان تهران گفت: حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در تهران توسط بیمه سلامت رایگان بیمه شدند.
علیرضا نمازی درباره تعداد بیمه شدگان بیمه سلامت در استان تهران گفت: از اسفند سال قبل تا پایان خرداد ۱۴۰۱ شاهد رشد ۴۲ درصدی جمعیت در بخش صندوق بیمه سلامت همگانی بوده ایم که در صندوق مذکور بیش از ۸۰ درصد این افراد از سه دهک پایین جامعه بوده اند .
سرپرست بیمه سلامت استان تهران افزود: کل جمعیت بیمه شده استان تا پایان خرداد ماه سال جاری معادل پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر بوده که از این تعداد سهم صندوق بیمه سلامت همگانی ۴ میلیون و یکصد هزار نفر بوده است با ثبت تغییرات جمعیتی مبنی بر افزایش یا کاهش های انجام شده در پایان مرداد ۱۴۰۱ کل جمعیت نزدیک به ۵ میلیون نفر رسیده است که از این تعداد صندوق بیمه سلامت همگانی حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر را شامل می شود.
وی تصریح کرد: افرادی هم که در پروسه ارزیابی وسع قرار می گیرند به مدت سه ماه بیمه رایگان می شوند تا پاسخ ارزیابی وسع اعلام گردد.
نمازی تاکید کرد: یکی از اقدامات سازمان بیمه سلامت این بود که اطلاعات ۵.۵ میلیون نفر در کل کشور را از وزارت رفاه دریافت کرد و بدون اینکه خود افراد به مراکز مراجعه کنند تحت پوشش بیمه قرار گرفتند و اطلاع رسانی به افراد از طریق پیامکی صورت گرفت. در این طرح سهم اداره کل بیمه سلامت استان تهران قریب به یک میلیون و شش صد هزار نفر بود.
وی ادامه داد: در تهران ۲۵۹ محله کم برخوردار شناسائی شده است و طرح بیمه رایگان سه دهک مناطق کم برخوردار هم از منطقه شوش و هرندی آغاز شد که با این طرح هم ۱۸۶ هزار نفر تحت پوشش بیمه قرار گرفتند . در حال حاضر دیگر نباید هیچ فردی در تهران باشد که بیمه نداشته باشد .
سرپرست بیمه سلامت استان تهران گفت: نکته مهم این است که بیمه نامه تمام این افرادی که بیمه رایگان شده اند تا پایان خرداد ماه سال ۱۴۰۲ به شکل خودکار تمدید شده است و اگر فردی باقی مانده باشد باید مراجعه کند تا تحت ارزیابی وسع قرار گیرد از آنجائی که این فرآیند زمان بر است می تواند تا سه ماه که پاسخ ارزیابی وسع دریافت شود بیمه رایگان داشته باشد .نمازی افزود: دهک ۴ درآمدی ۱۰ درصد پرداخت با امکان پوشش بیمه سلامت همگانی یکساله، دهک ۵ و ۶ درآمدی ۲۵ درصد پرداخت و امکان پوشش بیمه سلامت همگانی یکساله، دهک ۷ و ۸ درآمدی ۵۰ درصد و امکان برخورداری از پوشش بیمه ایرانیان یکساله و دهک ۹ و ۱۰ هم باید ۱۰۰ درصد سهم بیمه و امکان برخورداری از پوشش بیمه ایرانیان با اعتبار یکساله پرداخت کنند.
تقدیر فعال بزرگ صنعتی از عملکرد بیمه «ما»
نشست دو جانبه میان مدیران شرکت ایروف با سابقه ۳۵ ساله در زمینه تولید مفتول های صنعتی و شرکت بیمه «ما» با موضوع بررسی همکاری های جدید و تمدید قرارداد ارائه خدمات بیمه ای در فضایی صمیمانه برگزار شد.
در این جلسه مسعود جعفری، رئیس هیات مدیره شرکت ایروف و مصطفی آقارضی، مدیر بیمه های مسئولیت بیمه «ما» و همچنین سارا شاهوردی، سرپرستی بیمه «ما» در منطقه غرب تهران حضور داشتند.در ابتدای این نشست، رئیس هیات مدیره شرکت ایروف با تقدیر از عملکرد شرکت بیمه «ما»(سهامی عام) در ارائه خدمات بیمه ای در طول ۱۰ سال اخیر، از ابتکار عمل این شرکت در تجمیع پرتفوی رشته های بیمه ای درمان، اتومبیل، عمر و حوادث و آتش سوزی ابراز رضایت کرد.مدیران ابراز امیدواری کردند: همکاری ها در زمینه ارائه پوشش های بیمه ای متناسب با نیاز هلدینگ ایروف گسترش یابد.
مقرر شد، بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان شرکت ایروف به مدت یک سال دیگر تمدید شود.شرکت ایروف با برخورداری از تجارب ۳۵ ساله مدیران بنیانگذار آن در تولید مفتول های صنعتی، هم اکنون به عنوان بزرگترین کارخانه کشش مفتول ایران، در زمینه تامین نیاز عمده مصرف کنندگان مفتول های صنعتی شامل مفتول کم کربن، مفتول پرکربن، خوش تراش، آنیل فسفات، مسوار و سیم جوش زیرپودری فعالیت می کند.