گوینده «لاک‌پشت‌های نینجا» در آتش‌، سوخت
گوینده «لاک‌پشت‌های نینجا» در آتش‌، سوخت

  شهاب ایلکا به همراه سه نفر دیگر از همکارانش یکشنبه ۲۴ فروردین، در یک حادثه آتش‌سوزی بر اثر خفگی ناشی از دود جان باختند. ایلکا دوبلور و گوینده آثاری همچون «لاک‌پشت‌های نینجا» بوده است که در یکی از استودیوها به همراه سه نفر دیگر که یکی صدابردار و دو نفر دیگر که گوینده و […]

 

شهاب ایلکا به همراه سه نفر دیگر از همکارانش یکشنبه ۲۴ فروردین، در یک حادثه آتش‌سوزی بر اثر خفگی ناشی از دود جان باختند.
ایلکا دوبلور و گوینده آثاری همچون «لاک‌پشت‌های نینجا» بوده است که در یکی از استودیوها به همراه سه نفر دیگر که یکی صدابردار و دو نفر دیگر که گوینده و با هم برادر بودند، جان باختند. استودیویی که این افراد در آن مشغول کار بودند در حال ایزوگام بوده است که از همین طریق آتش‌سوزی شده و دود ناشی از آتش‌سوزی باعث جان باختن این افراد می‌شود.
زنده‌یاد شهاب ایلکا از هنرمندان خوش‌سابقه عرصه صدا بود که از سال ۸۴ وارد حرفه دوبله شد و در حوزه تئاتر، گویندگی آثار مستند و دوبله فیلم‌ها و انیمیشن‌های سینمایی فعالیت داشت.

 

 

 

 

ارسال ۴۲۰۰ کاریکاتور از ۸۸ کشور به مسابقه ضدکرونایی

پس از ۴۰ روز از اعلام فراخوان مسابقه بین المللی «ما کرونا را شکست می‌دهیم»، هنرمندان کاریکاتوریست ۸۸ کشور در این مسابقه شرکت کردند که با دبیری سید مسعود شجاعی طباطبایی برگزار شد.
مسعود شجاعی طباطبایی در تشریح این رویداد گفت: از میان آثار رسیده ۲۱۸۸ اثر در مدت ۲۸ روز در سایت ایران کاریکاتور به نمایش درآمد که در این بازه زمانی یک میلیون و ۳۴۰ هزار نفر از این آثار دیدن کردند. این آثار علاوه بر سایت ایران کاریکاتور در صفحه مجازی مؤسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر نیز نمایش داده شد.
طبق آمار اعلام شده بیشترین هنرمندان از کشورهای مختلف به این شرح است: ایران با ۴۳۶ هنرمند، ترکیه با ۸۲ هنرمند، چین با ۷۲ هنرمند، هند با ۷۵ هنرمند، اندونزی با ۷۰ هنرمند، برزیل با ۴۸ هنرمند، روسیه با ۳۰ هنرمند، صربستان با ۲۶ هنرمند و اوکراین با ۲۵ هنرمند. اسامی شرکت‌کنندگان کشورهای مختلف در سایت ایران کاریکاتور درج شده است.

 

مجری‌گری «تام هنکس» در خانه!

به گزارش جمله به نقل از نیویورک تایمز، برنامه تلویزونی «شوی زنده شنبه شب» که پس از شیوع ویروس کرونا برای مدتی تعطیل شده بود در اولین اپیزود جدید خود با حضور «تام هنکس» به عنوان مجری میزبان همراه شد و این بازیگر برنده اسکار از آشپزخانه خانه اش به اجرای برنامه پرداخت.
این اولین بار در تاریخ ۴۵ ساله «شوی زنده شنبه شب» است که این برنامه تلویزونی از محلی غیر از استودیو اصلی آن به روی آنتن می‌رود. آخرین بار در تاریخ ۷ مارس (بیش از یک ماه پیش) بود که این برنامه تلویزیونی به صورت معمول در «استودیو ۸H” در راکفلرسنتر اجرا شده بود و پس از آن به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شده بود.
در این شوی زنده تلویزیونی تمامی ۱۷ میهمان اصلی برنامه از خانه اشان و در قرنظینه با استفاده از تماس ویدئویی به اجرای برنامه پرداختند.
«تام هنکس» ۶۳ ساله در حالی در این برنامه زنده تلویزیونی حضور یافت از شبکه NBC حاضر شد که در تاریخ ۱۱ مارس از مثبت شدن تست کرونای خودش و همسرش «ریتا ویلسون» در استرالیا خبر داده بود، پس از گذراندن دو هفته قرنطینه به آمریکا بازگشت. او برای بازی در فیلم جدیدی درباره الویس پریسلی به کارگردانی «باز لورمن» در استرالیا به سر می‌برد که با بروز علایمی چون احساس خستگی، بدن درد و تب، مشخص شد که به ویروس کرونا مبتلا شده است.

 

انتشار فراخوان مسابقه «موسیقی یک دقیقه‌ای»

مسابقه «موسیقی یک دقیقه‌ای» ویژه هنرجویان نوجوان و جوان حوزه موسیقی توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار می‌شود.
به گزارش جمله به نقل از مهر، فراخوان شرکت در مسابقه «موسیقی یک دقیقه ای» ویژه هنرجویان نوجوان و جوان حوزه موسیقی منتشر شد.
در متن این فراخوان آمده است:
«مدیریت موسیقی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با هدف ایجاد رقابت سالم در بین هنرجویان نوجوان و جوان موسیقی و ایجاد بهره‌وری و بروز خلاقیت موسیقی در شرایط فعلی، مسابقه «موسیقی یک دقیقه‌ای» ویژه شهروندان تهرانی را برگزار می‌کند.
برای شرکت در این مسابقه هنرجویان موسیقی(سازهای ایرانی و کلاسیک) می‌توانند یک اثر یک دقیقه‌ای با شرایط اعلام شده، ضبط و ارسال کنند.
۱- مدت زمان اثر بین ۵۰ تا ۶۰ ثانیه باشد.
۲- اثر فقط به صورت تک نوازی باشد.
مسابقه «موسیقی یک دقیقه‌ای» در دو مقطع سنی برگزار می‌شود:
۱-از سن ۱۲ سال تا ۱۴ سال تمام.
۲-از سن ۱۵ سال تا ۱۷ سال تمام.
شرکت کنندگان باید اثر خود را به صورت تصویری به همراه آدرس، شماره تماس و تصویر صفحه اول شناسنامه یا کارت ملی به پیام رسان به شماره ۰۹۳۵۴۲۴۵۹۶۲ ارسال کنند.
علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه می‌توانند تا ۳۰ اردیبهشت آثار خود را ارسال کنند.
پس از اتمام بازبینی آثار و اعلام برگزیدگان در هر مقطع سنی، مراسم اختتامیه و اهدای لوح تقدیر و جوایز برگزیدگان برگزار خواهد شد. به پنج نفر از برگزیده‌ شده در هر مقطع سنی (در مجموع ۱۰ نفر) جایزه تعلق خواهد گرفت».