مدیرکل امور کودکان و نوجوانان بهزیستی کشور از شناسایی ۳۰۰ مهدکودک غیرمجاز فعال در استان تهران خبر داد و گفت: سال گذشته نیز حدود ۱۰۰ مهدکودک غیرمجاز با حکم قضایی پلمپ شد. محمد نفریه، مدیرکل امور کودکان و نوجوانان بهزیستی با اشاره به فعالیت تعدادی از مهدکودک‌های غیر مجاز در استان تهران اظهار کرد: با […]

مدیرکل امور کودکان و نوجوانان بهزیستی کشور از شناسایی ۳۰۰ مهدکودک غیرمجاز فعال در استان تهران خبر داد و گفت: سال گذشته نیز حدود ۱۰۰ مهدکودک غیرمجاز با حکم قضایی پلمپ شد.

محمد نفریه، مدیرکل امور کودکان و نوجوانان بهزیستی با اشاره به فعالیت تعدادی از مهدکودک‌های غیر مجاز در استان تهران اظهار کرد: با توجه به اهمیت این موضوع بهزیستی کشور به صورت کشوری سال گذشته رسیدگی به فعالیت مهدکودک‌ها را در استان‌های خراسان رضوی فارس البرز اصفهان اذربایجان شرقی آغاز کرد و به صورت جدی نسبت به شناسایی و پلمپ مهدکودک‌های غیر مجاز وارد عمل شد به طوری که در سال گذشته حدود ۱۰۰ مهدکودک غیرمجاز پلمپ شد.

وی شناسایی مهدکودک های غیرمجاز را یکی از وظایف سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد و گفت: امسال با همکاری دادستانی و پلیس اماکن نسبت به پلمب مهدکودک‌های غیرمجاز در تمامی استان‌های کشور اقدام می‌کنیم.

مدیرکل امور کودکان و نوجوانان بهزیستی کشور ادامه داد: بهزیستی بر فعالیت مهدکودک‌ها براساس استانداردها و اصول لازم تاکید دارد وگرنه هدف تعطیلی مهدکودک‌ها نیست بلکه می‌خواهیم این مراکز تحت نظارت بهزیستی فعالیت کنند.

وی به استانداردهای لازم در مهدکودک‌ها اشاره و بیان کرد: برخی مهدکودک‌های غیر مجاز در زیر زمین واقع شده و از نور و هوای مناسب برای کودکان برخوردار نیست و به سلامتی کودکان آسیب می‌رساند همچنین در برخی مهدکودک‌ها از مربیان آموزش دیده و متخصص استفاده نمی‌شود که این موضوع نیز ممکن است با اجرای رفتارها و اعمال غیرعلمی در روح و روان کودک اثرات نامطلوبی برجای گذارد و یا بی‌توجهی مربیان به نوع و میزان تغذیه کودک منجر به صدمه رساندن به سلامتی کودک شود.

مدیرکل امور کودکان و نوجوانان بهزیستی کشور یادآور شد: برخی از مهدکودک‌ها با عنوان زبان‌آموزی یا آموزش سفال یا کارهای هنری، خود را به عنوان مهد معرفی نمی‌کنند، در حالی که ساعت‌های زیادی کودکان را در این مراکز نگهداری می‌کنند و باید از سوی بهزیستی مجوز لازم را بگیرند.