اروپا درصدد ایجاد مسیر مستقیم انتقال پول به بانک مرکزی ایران/ تلاش برای دور زدن تحریم‌های آمریکا یک مقام اتحادیه اروپا گفته که این اتحادیه بر این باور است که تحریم رییس بانک مرکزی ایران به معنای تحریم خود بانک مرکزی نیست و از تلاش این اتحادیه برای ایجاد مسیر مستقیم انتقال پول به بانک […]

اروپا درصدد ایجاد مسیر مستقیم انتقال پول به بانک مرکزی ایران/ تلاش برای دور زدن تحریم‌های آمریکا

یک مقام اتحادیه اروپا گفته که این اتحادیه بر این باور است که تحریم رییس بانک مرکزی ایران به معنای تحریم خود بانک مرکزی نیست و از تلاش این اتحادیه برای ایجاد مسیر مستقیم انتقال پول به بانک مرکزی ایران خبر داده است.

به گزارش سی ان بی سی، یکی از مقام‌های اتحادیه اروپا گفته کمیسیون اتحادیه اروپا به دولت‌های عضو اتحادیه پیشنهاد ایجاد یک مسیر مستقیم انتقال پول به بانک مرکزی ایران برای جلوگیری از جریمه‌های آمریکا را داده است .

بر اساس گفته‌های این مقام ارشد اتحادیه اروپا، این اقدام به دنبال دور زدن سیستم مالی آمریکا صورت می‌گیرد و به کمپانی‌های اروپایی اجازه می‌دهد که هزینه واردات نفت از ایران را بپردازند و سرمایه‌های ایران در اروپا به این کشور برگردد. وی گفته جزییات این اقدام هنوز در دست کار است.

بر اساس گزارش سی ان بی سی، اتحادیه اروپا بزرگترین واردکننده نفت ایران است و سعی می‌کند توافق هسته‌ای که آمریکا از آن خارج شده است را حفظ کند. این کار باید با حفظ جریان مالی به ایران تا زمانی که جمهوری اسلامی به تعهداتش در توافق هسته‌ای پایبند باشد، صورت بگیرد.

به گفته این مقام ارشد اتحادیه اروپا که نامش برده نشده، ژان کلود یانکر رییس کمیسیون اتحادیه اروپا این پیشنهاد را به کشورهای عضو اتحادیه اروپا داده و گفته که ما باید بر نحوه تسهیل پرداخت‌های مربوط به پول نفت و بازگشت سرمایه‌های ایران در اتحادیه اروپا به بانک مرکزی این کشور کار کنیم.

بر اساس گزارش سی ان بی سی، وزارت خزانه‌داری آمریکا در روز سه‌شنبه تحریم‌های بیشتری را علیه مقامات بانک مرکزی ایران از جمله رییس بانک مرکزی اعمال کرده است. اما این مقام اتحادیه اروپا گفته که این اتحادیه بر این باور است که این تحریم‌ها به معنای تحریم خود بانک مرکزی ایران نیست.

 

 

لاوروف: ماموریتمان در سوریه تمام نشده است

وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه ماموریت این کشور در سوریه به پایان نرسیده، اعلام کرد، تا زمانی که دولت سوریه نیاز داشته باشد، روسیه همچنان حضور نظامی خود در سوریه را حفظ خواهد کرد.

به گزارش ایسنا روسیا الیوم، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در اظهارات مطبوعاتی در آرژانتین گفت، نیروهای نظامی روسیه از سال ۲۰۱۵ و به درخواست دولت سوریه در این کشور مستقر هستند و در دسامبر ۲۰۱۷ بخش بزرگتری از این نیروها از خاک سوریه خارج شده‌اند.

وی افزود: ماموریت روسیه در سوریه هنوز تمام نشده و تا زمانی که بشار اسد، رئیس جمهور سوریه به روسیه نیاز داشته باشد، در دمشق حضور خواهیم داشت.

اظهارات لاوروف فردای گفت‌وگوی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه با اسد مطرح شد که وی در این گفت‌وگو گفته بود، پس از آغاز روند سیاسیی در کشور باید نیروهای خارجی از سوریه خارج شوند.

طبق آمار منابع غربی، مسکو پس از اعلام کاهش نیرو در سوریه، ۱۳ مارس ۲۰۱۷، ۲۰ جنگنده و یک هواپیمای نفربر را روزهای ۱۵ و ۱۶ همین ماه به روسیه بازگرداند.

 

 

آمریکا: انفجار فرودگاه حماة ربطی به ما ندارد

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا ارتباط داشتن انفجار فرودگاه نظامی حماة به نیروهای آمریکایی یا ائتلاف بین‌المللی را رد کرد.

به گزارش سایت روزنامه مصری الیوم السابع، آدرین رنکین گالوی، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در گفت‌وگو با شبکه “الحرة” آمریکا اعلام کرد، انفجار فرودگاه نظامی حماة واقع در مرکز سوریه ارتباطی به ائتلاف یا نیروهای آمریکایی در سوریه ندارد. طبق اعلام رسانه‌های رسمی و دیده‌بان حقوق بشر سوریه، روز جمعه چندین انفجار فرودگاه نظامی حماه را به لرزه درآورد. هنوز دلایل این انفجارها مشخص نیست اما رسانه‌های داخلی به نقل از منابع آگاه اعلام کردند، به دنبال انفجارهایی که دود غلیظی به راه انداخت، بمبی در انبار تجهیزات این فرودگاه منفجر شد. فرودگاه حماة سومین فرودگاه نظامی بزرگ سوریه محسوب می‌شود و مرکز اصلی پشتیبانی و عملیات هوایی در شمال سوریه است.