مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری گفت : با راه اندازی ژنراتورهای برق جایگاههای سی ان جی و تاسیساتهای نفتی در منطقه ساری ، افت فشار برق در مازندران به حداقل رسید . حسینعلی طالبی مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی مشارکت ادارات […]

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری گفت : با راه اندازی ژنراتورهای برق جایگاههای سی ان جی و تاسیساتهای نفتی در منطقه ساری ، افت فشار برق در مازندران به حداقل رسید .

حسینعلی طالبی مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی مشارکت ادارات در بهینه سازی مصرف انرژی را یکی از راه های حل کاهش مصرف انرژی دانست و ادامه داد : یکی از مبادی مهم مصرف برق ، تجهیزات موجود در جایگاههای سی ان جی است و از آنجایی که کنترل و مدیریت مصرف برق در جایگاهها مورد توجه است ، همکاری با شرکت توزیع برق استان در جهت بهبود و جلوگیری از افت فشار برق از اولویت های این شرکت است .

 

وی افزود : مشارکت ادارات در بروز بحرانها راه حل رفع مشکلات است و منطقه ساری با راه اندازی ۸۵ ژنراتورجایگاه سی ان جی سطح منطقه ساری ، در بحران دما با کنترل مدیریت مصرف سهم بسزایی در جلوگیری افت فشار برق داشته است .

 

وی ادامه داد: با توجه به جلسات متعدد واحد سی ان جی منطقه ساری و دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان مقررشد در ساعات برنامه ریزی شده  برای کنترل پیک مصرف با برق استان همکاری شود .

 

وی افزود : با تقسیم بندی جایگاههای سی ان جی منطقه ساری به دو گروه یک و دو ، جایگاههای سی ان جی گروه یک با ۳۳ جایگاه از ساعت ۱۲ الی ۱۴ و جایگاههای سی ان جی گروه دو با ۵۱ جایگاه از ساعت ۱۴ تا ۱۶ نسبت به غیر فعال نمودن کمپرسور و کلیه تجهیزات برقی پر مصرف اقدام کرده و اموراتی مانند عملیات تغییر شیفت ، نظافت ، تعمیرات غیر ضروری را به ساعات مذکور موکول نمایند.

 

وی این تقسیم بندی را بر اساس ظرفیت کمپرسور و برق مصرفی جایگاه ، مشترکین برق اطراف جایگاه ، موقعیت جایگاه ، مسیرها و جاده های مواصلاتی تردد خودروها و وجود جایگاههای سوخت مایع دانست.

 

حسینعلی طالبی بیان کرد : صرفه جویی و مصرف بهینه سوخت یکی از الویت های  شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری در راستای اقتصاد مقاومتی است و همکاری با برق استان نمونه ای از این تلاش است.

 

حسینعلی طالبی  وفاق و همدلی را زمینه ساز خدمات شایسته به مردم دانست و اظهار کرد: وظیفه ملی سازمانها و ادارات حکم می کند در زمستان و تابستان با یاری یکدیگر در رفع مشکلات مردم کوشا باشند .

 

وی تاکید کرد : منطقه ساری دو سال شایسته تقدیر شرکت توزیع برق استان مازندران شد.

سهم منطقه ساری در صرفه جویی مصرف آب

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری گفت : آبیاری بیش از ده هزار متر مربع فضای سبز انبار نفت ساری با تصفیه آب فاضلاب ، آبیاری می شود .

حسینعلی طالبی مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری با بیان اینکه پدیده کم آبی و خشک سالی تهدیدی جدی برای کشورمان می باشد ، گفت : دربخش شهری با اصلاح الگوی مصرف واستفاده ازتجهیزات مناسب ، دربخش صنعت با بازیافت واستفاده مجدد ازآب ، میزان وابستگی به آب شرب در آبیاری را می توان کاهش داد .

 

وی افزود : به منظور حفظ ذخایر آبی و مبارزه با پدیده کم آبی و اثرات ناشی از آن ۲ دستگاه پکیج فاضلاب بهداشتی با ظرفیت ۵ متر مکعب در انبار نفت ساری به منظور آبیاری فضای سبز در حال کار است .

 

طالبی اذعان کرد : این پکیج ها قادر هستند که فاضلاب بهداشتی را مطابق با استانداردهای سازمان حفاظت محیط زیست ایران تصفیه نمایند و از پس آب این پکیج ها می توان برای آبیاری فضای سبز طبق استانداردهای زیست محیطی استفاده نمود.

 

حسینعلی طالبی ضمن تاکید براستفاده ازفضای سبز ادارات ازدرختان ، بوته ها وچمن های مقاوم به خشکی که نیاز کمتری به آبیاری دارند ، افزود : برای آبیاری فضای سبز در ادارات بهتراست از روش های مدرن آبیاری مانند آبیاری قطره ای استفاده شود تاهدررفت آب به حداقل برسد.

 

وی ادامه داد : در حال حاضر پروژه انتقال پساب بهداشتی فضای سبز ساختمان اداری این شرکت  به دستگاه پکیج فاضلاب بهداشتی انبار نفت ساری  با هدف استفاده در فضای سبز ،  در دستور کار کمیته راهبردی شورای انرژی منطقه ساری قرار گرفته است .

 

طالبی آب را منشاء حیات و زیربنای رشد و توسعه دانست و از بیهوده هدر دادن آن در برخی موارد گفت و اظهار داشت : یکی ازفن آوریهای جدید که می تواند به بحران کم آبی کمک کند استفاده ازپکیج های تصفیه فاضلاب است .

 

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری افزود: در حال حاضرمنطقه ساری بیش از ده هزار متر مربع فضای سبز دارد که در آن گیاهان و درختان زیادی از گونه های متفاوت  کاشته شده است که با روش آبیاری قطره ای به وسیله دستگاه تصفیه آب فاضلاب بهداشتی آبیاری می شود.